Forum » Kaj kupiti » V kateri štacuni v Mariboru kupit računalnik
V kateri štacuni v Mariboru kupit računalnik
niksica ::
Zanim me kje v Mariboru razen v COMTRONU je še dobro kupiti novi računalnik.
Kakše so vaše izkušnje z kero trgovino ?
Kakše so vaše izkušnje z kero trgovino ?
BendeR ::
Megahit,pcx,satcom,birostroj,....
Jaz sicer kupujem v Comtronu in v birostroju je pa tudi pcx vredi samo da je malo dražji.Edino megahit pa se mi je zamero od takrat ko sem kupoval grafično pred 3leti ko sem hoto met
Daiamont Vipera 770 prodajalka pa je hladokrvno vstrajala pri tem da ta kartica ne obstaja(kartica pa je bla skoraj 3 mesce v trgovinah).Pol pa sem šel v pcx in ga tam takoj dobil.
Jaz sicer kupujem v Comtronu in v birostroju je pa tudi pcx vredi samo da je malo dražji.Edino megahit pa se mi je zamero od takrat ko sem kupoval grafično pred 3leti ko sem hoto met
Daiamont Vipera 770 prodajalka pa je hladokrvno vstrajala pri tem da ta kartica ne obstaja(kartica pa je bla skoraj 3 mesce v trgovinah).Pol pa sem šel v pcx in ga tam takoj dobil.
:=)
Spajky ::
Moje mnenje glede Comtrona ni ravno cvetoče; tam kupuj samo fabriško zapakirane stvari, komp pa raje sam sestavljaj iz fabriško zapakiranih komponent; naj te nizke cene ne premotijo...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
T(he) Boss ::
Kupi raje komponente preko interneta in raje plačaj dostavnine, ker boš cenenje skozi priso.
__Devil__ ::
a so že kakšne nove trgovine prišle v MB ko si lahko sam sestaviš komp?? pa po solidnih cenah po možnosti.
Lp!
Lp!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dobra računalniška trgovina MB (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7948 (6701) | ginekolog |
» | Najboljsi računalniški servis je: (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7973 (5304) | OldSkul |
» | Kje kupiti: računalniške trgovine v SlovenijiOddelek: Kaj kupiti | 4153 (2948) | Fish <>< |
» | Kje kupiti komplet PC?Oddelek: Kaj kupiti | 1959 (1598) | tedybear |
» | Katere trgovine so vse na slepu v MB in okoliciOddelek: Pomoč in nasveti | 1014 (869) | El Diablo |