Forum » Operacijski sistemi » windows xp invalid bot.ini file
windows xp invalid bot.ini file
xnnx ::
vsakič ko vžhem računalnik mi javi napako invalid bot.ini file loading from c:\windows
zanima me kako se to odpravi in če je kaj nevarnosti da bom moral formatirat na novo
hvala za odgovore
zanima me kako se to odpravi in če je kaj nevarnosti da bom moral formatirat na novo
hvala za odgovore
ToniT ::
Preveri register! Oz. še bolje: preveri računalnik proti zalegi. bot.ini ni del operacijskega sistema. Boot.ini pa se nahaja na c:\.
Torej gre za virus oz. trojanca.
Torej gre za virus oz. trojanca.
Spajky ::
Od nekoga, ki ima enako nameščene WinXP skopiraj boot.ini in ga zamenjaj na tvoji mašini (bi moral bit enak); probaj ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
xnnx ::
hvala za pomoč
pogledal sem v windowsi in boot.ini file je mankal
nato sem naredil novo datoteko in vpisal to noter in zdaj dela
[boot loader]
timeout=0
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect
pogledal sem v windowsi in boot.ini file je mankal
nato sem naredil novo datoteko in vpisal to noter in zdaj dela
[boot loader]
timeout=0
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | boot.ini vprašanjeOddelek: Operacijski sistemi | 2083 (1437) | ta_ki_tke |
» | Laptopt in Xp instalacijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1179 (1108) | StratOS |
» | Težavica z boot.ini v XP-jihOddelek: Operacijski sistemi | 1153 (1014) | >>><<< |
» | kako se znebiti boot.iniOddelek: Pomoč in nasveti | 1489 (1419) | m.i.h.a. |
» | Kako naj dobim nazaj XP paricijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2102 (1937) | ToniT |