Forum » Programiranje » Program za izdelavo spletnih aplikacij??
Program za izdelavo spletnih aplikacij??
erik ::
Živjo...
Ali ve kdo za kakšen program, ki omogoča kreiranje spletnih aplikacij
brez kakšnega ekspertnega predznanja? Npr za urejanje zapisov, evidenc,...
Našel sem http://www.awareim.com/
a ve kdo še za kaj podobnega?
Hvala za info,
Lp;
Erik
Ali ve kdo za kakšen program, ki omogoča kreiranje spletnih aplikacij
brez kakšnega ekspertnega predznanja? Npr za urejanje zapisov, evidenc,...
Našel sem http://www.awareim.com/
a ve kdo še za kaj podobnega?
Hvala za info,
Lp;
Erik
KalEl ::
Jz za administracijo uporabljam kar asp.net maker (maš tudi za ostale tehnologije podobno). Ti na podlagi podatkovne baze nardi administracijski vmesnik, ki se ga dobro spimpat s svojim cssjem. Je pa res, da moraš malce poznat tehnologijo. Gre za namizno aplikacijo, ki ti prihrani ogromno časa, ker največji problem pri gradnji web page-ov je ravno administracija. Kot opomba, gre za plačljiv produkt, ki se ga pa splača nabavit. Meni se je zadeva povrnila.
Drugo podobno orodje, ki ga tudi pogosto uporabim, je pa Orchard (namestiš si ga lahko preko WPI-ja). Free CMS, spisan v ASP.NET MVCju, ki ti omogoča dodajanje page-ov preko admin vmesnika, je pluggable, simple pa ne rabiš ravno kodirat zadevo, če ne rabiš neki hudih feature-jev.
Drugo podobno orodje, ki ga tudi pogosto uporabim, je pa Orchard (namestiš si ga lahko preko WPI-ja). Free CMS, spisan v ASP.NET MVCju, ki ti omogoča dodajanje page-ov preko admin vmesnika, je pluggable, simple pa ne rabiš ravno kodirat zadevo, če ne rabiš neki hudih feature-jev.
Lp,
B.
B.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PHP vs. ASP.NET vs. $OTHER (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Programiranje | 13914 (11269) | Spura |
» | PHP ASPOddelek: Izdelava spletišč | 3013 (2338) | MrBrdo |
» | Pol milijona pohekanih spletnih strežnikov - med njimi tudi slovenski!Oddelek: Novice / Varnost | 5953 (3884) | poweroff |
» | Kaj vse je potrebno znati za IT administartorja streznikov?Oddelek: Strojna oprema | 2318 (1772) | ToniT |
» | ASP.NET(jezik C#) vs. PHP (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 10659 (9303) | Nerdor |