Forum » Mobilne tehnologije » Iphone 4 nakup
Iphone 4 nakup
koro13 ::
Dan!
Zanima me kje prodajajo najbližje slovenije applov iphone 4, zraven bi kupil še stick etui (ali kaj je Že :) in pa zaščito za ekran, kupil bi brez vezave. Mislim, da prodajajo v trst, kaj pa avstrija?
Prav tako me zanima cena za 16g in 32g iphone.
Pri katerih trgovinah lahko to najdem, vodafone?
Lp
hvala za pomoč
filip
Zanima me kje prodajajo najbližje slovenije applov iphone 4, zraven bi kupil še stick etui (ali kaj je Že :) in pa zaščito za ekran, kupil bi brez vezave. Mislim, da prodajajo v trst, kaj pa avstrija?
Prav tako me zanima cena za 16g in 32g iphone.
Pri katerih trgovinah lahko to najdem, vodafone?
Lp
hvala za pomoč
filip
- polepsal: Gandalfar ()
Kaj so nori, sem mislil, da so cene tam 650 evrov, ne pa 1200...
Potem po pa še treba šparat...
Lp
Potem po pa še treba šparat...
Lp
Hm...
Da sem pa slisal, da je v Trstu 32GB 800 evrov, ce tako pogledamo zakaj ima Tus za 950?
Da sem pa slisal, da je v Trstu 32GB 800 evrov, ce tako pogledamo zakaj ima Tus za 950?
blackbfm ::
Najceneje te pridejo švicarski prek oglasa, najmanj kokr sem vidu je bila cena 650e za 16gb. Poglej na jabuk.si forumu. V italijo se ti skoraj ne splača hodit razen če si res blizu, ker ni nujno da ga dobiš, medtem ko jih maš tukaj kolikor hočeš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
gpc17 ::
Jaz ti priporočam online naročilo iz tukaj - http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t...
Sepravi UK + borderlinx. Dosti nas je že dobilo iz tu iPhone. Pa še najbolj poceni je.
Drugače je pa v Italiji 16GB 660EUR, 32GB pa 780EUR.
Še vseeno priporočam zgornji link, dostava traja približno 3 delovne dni.
Če kaj ne boš vedel vprašaj na jabuku.
LP
Sepravi UK + borderlinx. Dosti nas je že dobilo iz tu iPhone. Pa še najbolj poceni je.
Drugače je pa v Italiji 16GB 660EUR, 32GB pa 780EUR.
Še vseeno priporočam zgornji link, dostava traja približno 3 delovne dni.
Če kaj ne boš vedel vprašaj na jabuku.
LP
Tilen ::
Dane boš razočaran.
Nekaj vprašanj pred nakupom iPhone
Drugače se pa strinjam, da je iz UK še najceneje + Borderlinx.
Nekaj vprašanj pred nakupom iPhone
Drugače se pa strinjam, da je iz UK še najceneje + Borderlinx.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
blackbfm ::
Samo če se na poti od borderlinxa do Slovenije paket izgubi, si pač vrgel stran 600eur. Poleg tega rabiš še uk-eu pretvornik za priklop polnilca na vtičnico. Se bolj splača al pa recimo da je bolj varno it v Italijo ali pa kupit pač preko oglasa.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: blackbfm ()
nejcpirc ::
Živjo
Kje bi bil trenutno pri nas best buy za iPhone 4 16 GB. Vzeli bi 2 in sicer na podjetje.
Pri enna so 600 EUR: LINK
Našel pa sem tudi BIRAL, ki jih pouja po 540: LINK
Ne gre se samo za to, da je najcenejša opcija, ampak tudi, da je podjetje zanesljivo(garancija,...). Ima mogoče kdo izkušnjo z Biralom?
Kje bi bil trenutno pri nas best buy za iPhone 4 16 GB. Vzeli bi 2 in sicer na podjetje.
Pri enna so 600 EUR: LINK
Našel pa sem tudi BIRAL, ki jih pouja po 540: LINK
Ne gre se samo za to, da je najcenejša opcija, ampak tudi, da je podjetje zanesljivo(garancija,...). Ima mogoče kdo izkušnjo z Biralom?
Gandalfar ::
alkor ::
Kdor ga Kupuje preko firme naj ga kupi v italiji, kjer ga dobis Brez davka. V ameriki Bo novembra 4 Gs unlocked stal nekje 470€.
Lp,a
Lp,a
LP,
a
Invictus ::
Kupiš ga pri Simobilu za 1 EUR. Sicer si vezan za 2 leti in plačat moraš data paket, ampak suma sumarum te ne pride nič več kot pa odklenjen Iphone.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
gelendr ::
ce delas po zakonu nic ne dobis brez davka
Ne buče prodajat..
Seveda lahko kupiš rezervne dele ali pa opremo tudi v Italiji. Le glej da imaš tvojo davčno številko SI...
pa ne po 16:00 ko ne morejo preveriti davčne preko spleta.
Jaz sem kupu PS3 na tak način.(multimedijski predvajalnik za predstavitve ;) ).
Ne buče prodajat..
Seveda lahko kupiš rezervne dele ali pa opremo tudi v Italiji. Le glej da imaš tvojo davčno številko SI...
pa ne po 16:00 ko ne morejo preveriti davčne preko spleta.
Jaz sem kupu PS3 na tak način.(multimedijski predvajalnik za predstavitve ;) ).
Gandalfar ::
@gelendr: ce kupujes na firmo, ki je DDV zavezanec ti je itak vseeno ali kupis pri nas ali v tujini. Tisti davek si odbijes v obeh primerih. Tako da ostaja osnovno vprasanje koliko je produkt tam cenejsi/drazji.
crazy kure ::
Moje izkušnje z biralom so same pozitivne. Uzel sm več iphonev pa nikoli nobenih problemov. Kr neki časa sem jih tam najcenej dobil.
alexa-lol ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mac in grafikaOddelek: Pomoč in nasveti | 3386 (2572) | opeter |
» | Prosim pomoč - iPad2 video + podnapisi?Oddelek: Programska oprema | 2428 (2211) | jt83 |
» | iPhone s prednaročili podira Verizonove rekordeOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 6807 (5456) | blackbfm |
» | IphoneOddelek: Mobilne tehnologije | 1998 (1298) | Picero |
» | iphone pomoč prosimOddelek: Mobilne tehnologije | 2111 (1706) | PINki |