Forum » Igre » Cod 2 zmrzne...
Cod 2 zmrzne...
marko21 ::
Lep pozdrav!
Po dolgem času, sem si na nov prenosni računalnik naložil COD2 in kar kmalu ugotovil, da mi po nekaj času igranja MP-ja, celoten računalnik zmrzne,edina rešitev je potem da računalnik resiteram.
Na računlniku imam preko 10 iger (tudi COD Modern Warfare 2 in Black Ops) in mi samo pri legendarni 2 računalnik zašteka/zmrzne :). in še to.... ko zašteka je v slušalkah nekakšen smešen zvok....zzzzzzzzzzzzzzzz(ne znam opisat).
Mimogrede da še povem, reinstalleral z drugim cd-jem oz. setupo sem že.
Če kdo ve kaj bi bilo lahko narobe, ga lepo prosim za pomoč.
Hvala ter lep pozdrav, Marko.
Po dolgem času, sem si na nov prenosni računalnik naložil COD2 in kar kmalu ugotovil, da mi po nekaj času igranja MP-ja, celoten računalnik zmrzne,edina rešitev je potem da računalnik resiteram.
Na računlniku imam preko 10 iger (tudi COD Modern Warfare 2 in Black Ops) in mi samo pri legendarni 2 računalnik zašteka/zmrzne :). in še to.... ko zašteka je v slušalkah nekakšen smešen zvok....zzzzzzzzzzzzzzzz(ne znam opisat).
Mimogrede da še povem, reinstalleral z drugim cd-jem oz. setupo sem že.
Če kdo ve kaj bi bilo lahko narobe, ga lepo prosim za pomoč.
Hvala ter lep pozdrav, Marko.
- zaklenil: ahac ()
ahac ::
Tema za taka vprašanja že obstaja: Call of Duty serija - pomoč in nasveti.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74662 (17428) | tropico2078 |
» | Call of duty 2Oddelek: Igre | 987 (673) | conky00 |
» | cod 2 zmrzne - win7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1380 (1081) | Dejan5 |
» | Call of duty 4Oddelek: Pomoč in nasveti | 577 (514) | jishiri |
» | Računalnik zmrzne zvok se ponavlja!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1173 (922) | teddy81 |