» »

cod 2 zmrzne - win7

cod 2 zmrzne - win7

marko21 ::

Lep pozdrav vsem!
Prosil bi za kakršno koli pomoč....
Ko igram igro Call Of Duty 2 mi računanik kar naenkrat zmrzne tako da ga moram resetirat. Tudi če pritiskam Ctrl+Alt+Delete ne pomaga. Čudno se mi zdi ker to dela samo pri COD2. To se mi zgodi na vsakih 15min. Zamrzne mi tudi zvok (Pravzaprav dela: BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ). Poskusil sem tudi posodobiti driverje, a ne pomaga.
Poskusil sem vse. Enako je in na dX7 in dX9. Reinstalacija ne pomaga(različnimi setupi). Viruse sem preveril.. ne najde nič... tako da res nevem kaj je. OS imam win7.

Hvala za kakršno koli pomoč, ter lep pozdrav!

Cold1 ::

Strojno opremo bi kazalo preveriti, pregrevanje morda.

marko21 ::

Sem preverjal z everestom med samim delovanjem igrice in je vse v mejah normale.... Cod2 je najmanj zahtevna igra, katero imam naloženo/igram, pa mi samo pri tej zašteka računalnik....
Sem brav veliko po drugim forumih in se veliko piše o tem popolnoma istih simptomih, pa nihče ni znal odpraviti napake (naj bi neka blo z win 7 in zvočno)... Nevem, sem že čisto obupal :)... tako da če kdo ve, ga lepo prosim za pomoč.

Cold1 ::

No, če veš, da se gre za zvočno kartico, poskusi onemogočiti zvok v igri, lahko pa, seveda, tudi poskusiš igrati v navideznem stroju, COD 2 je najbržda dovolj star, da ne bi bilo problemov s hitrostjo delovanja.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Cold1 ()

marko21 ::

Cold1 je izjavil:

No, če veš, da se gre za zvočno kartico, poskusi onemogočiti zvok v igri, lahko pa, seveda, tudi poskusiš igrati v navideznem stroju, COD 2 je najbržda dovolj star, da ne bi bilo problemov s hitrostjo delovanja.


Ok malo pomoči prosim :)... Emm kako onemogočim zvok v igri ter kaj pomeni igranje v navideznem stroju.. al me samo hecaš :D ?....

Cold1 ::

Iz nekega vodiča na netu:
http://www.tweakguides.com/COD2_9.html

Audio Commands

Note: Most of these commands will require the use of the snd_restart command to work after changing, or a restart of COD 2.

snd_bits [8 - 16] - Sets the bitrate of audio in the game. The default is 16-bit audio which provides best audio quality, however you can set this to 8-bit audio, which may improve performance at the cost of some loss in audio quality.

snd_enable2D [0,1] - (cheat) If set to 0, disables 2D sounds - that is, sound effects such as clicking buttons and background music.

snd_enable3D [0,1] - (cheat) If set to 0, disables 3D sounds - that is, most sound effects in the game.

snd_enableReverb [0,1] - (cheat) If set to 0, disables reverberation effects used in EAX 3D sound. This can improve performance, but lessens the reality of 3D sound.

snd_stereo [0,1] - Sets the sound to Mono mode if set to 0, 1 for normal Stereo.

snd_volume [0 - 1] - Sets the precise level of the volume, from 0.0 to 1.0.


Lahko pa si pogledaš še ti dve niti:
http://help.lockergnome.com/general/Cal...
http://www.codaddicts.com/showthread.ph...


Drugače pa, posodobi COD 2, posodobi gonilnike; če ne pomaga, onemogoči zvok v igri, če še ne gre, pa lahko zvočno napravo začasno onemogočiš v Upravljanje računalnika (desni klik na Moj Računalnik, izberi Upravljaj) - Upravitelj naprav - Sound, video and game controllers - desni klik na zvočno napravo (kakšen realtek ali creative ali karkoli že imaš) in izberi onemogoči; ko nehaš igrati na enak način omogočiš delovanje zvoka.
----------------

Navidezni stroj (Virtual Machine - Microsoft Virtual PC, VMWare Workstation, Oracle VirtualBox) je program ki emulira računalnik, vanj namestiš operacijski sistem in programe, uporabno kadar potrebuješ nek drug OS zaradi težav z združljivosjo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Cold1 ()

Dejan5 ::

am tko naredtiste
zbrište cod2 use in pol inštalirat od začetka in pol ko si ikonce pokažejo od cod2 sam kliknte ss desnim gubom od miško in kliknite properties in kliknite na compatibility in potem in obkljukajte run this program in windows xp sp3 in obkljukajte še run as adminstrator in potem inštalirajte patche 1.2 in 1.3
in to je to zdei vam bo delalo


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
35672070 (14836) tropico2078
»

[linux] problem z zvokom

Oddelek: Operacijski sistemi
282240 (1487) overlord_tm
»

Problem z zvokom v novejših igrah

Oddelek: Pomoč in nasveti
11907 (663) pingo76
»

na enem ekranu igra na drugem travian...kako klikat brez da hodim iz igre

Oddelek: Pomoč in nasveti
81129 (971) ;-)
»

8800GTX Ultra ne dela kot bi morala

Oddelek: Strojna oprema
392158 (1213) ;-)

Več podobnih tem