Forum » Pomoč in nasveti » Call of duty 4
Call of duty 4
Tadej_10 ::
Lep pozdrav vsem skupaj!
Imam en velik problem oziroma za nekatere majhen. Ko igram call of duty 4, mi na vsake toliko časa zmrzne ekran. Če pa lepo dela me pa ven meče. Največkrat mi napiše Program driver disable. Sem šel na NVIDIA stran in sem updatal driver-je samo žal ne dela tako kot sem mislil, da bo. Samo prosim, da prvo odgovoriti na 1.vprašanje.
Kaj narediti pri cod4, če mi vsake 2 minute zmrzne ekran, pač malo zašteka, potem pa spet malo dela, potem pa spet zmrzne itd.
Prosim ne mi pisati: Kupi nov računalnik = ker ga bom dobil šele Junija.
Prosim ne mi pisati: Naloži nov Cfg, ker mi ga je že prijatelj poslal, a žal ni učinka.
Prosim, da mi pomagate, ker me res to živcera.
Že vnaprej hvala za odgovor.
Lp, Tadej!
Imam en velik problem oziroma za nekatere majhen. Ko igram call of duty 4, mi na vsake toliko časa zmrzne ekran. Če pa lepo dela me pa ven meče. Največkrat mi napiše Program driver disable. Sem šel na NVIDIA stran in sem updatal driver-je samo žal ne dela tako kot sem mislil, da bo. Samo prosim, da prvo odgovoriti na 1.vprašanje.
Kaj narediti pri cod4, če mi vsake 2 minute zmrzne ekran, pač malo zašteka, potem pa spet malo dela, potem pa spet zmrzne itd.
Prosim ne mi pisati: Kupi nov računalnik = ker ga bom dobil šele Junija.
Prosim ne mi pisati: Naloži nov Cfg, ker mi ga je že prijatelj poslal, a žal ni učinka.
Prosim, da mi pomagate, ker me res to živcera.
Že vnaprej hvala za odgovor.
Lp, Tadej!
The_hammer ::
Možnih odgovor je ogromno, slabo naloženi driverji, pregrevanje, prešvoh računalnik, virusi, slaba povezava. Katere windowse laufaš? Koliko imaš rama, kakšen procesor, malo več informacij, pa bo mogoče ti bo kdo lahko pomagal.
Drgač bi jst v tvojmu primeru počistil register in ostale bedarije ki so naložene, zamenjal vse driverje za novejše ne samo grafično, pogledal temperature vseh klučnih komponent, spucal računalnik, reinstaliral igro. Pregledal za viruse. In če to ne pomaga na koncu še format celotnega compa..
Edit: dodal še par malenkosti
Drgač bi jst v tvojmu primeru počistil register in ostale bedarije ki so naložene, zamenjal vse driverje za novejše ne samo grafično, pogledal temperature vseh klučnih komponent, spucal računalnik, reinstaliral igro. Pregledal za viruse. In če to ne pomaga na koncu še format celotnega compa..
Edit: dodal še par malenkosti
Intel E6420@2950, 7900 gto, 2gb,seagate baracuda 160,Keyboard G11,
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W
Mouse mx518,Mouse surface Razer eXactMat, Speed link Medusa 5.1,
Enermax liberty 500W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: The_hammer ()
Grafična kartica:
NVIDIA GeForce 8400 GS
2gb rama.
Procesor:
Intel(R) Core™2 CPU 4300 @ 1.80GHz....
Imam Windows Visto...
NVIDIA GeForce 8400 GS
2gb rama.
Procesor:
Intel(R) Core™2 CPU 4300 @ 1.80GHz....
Imam Windows Visto...
Za štekanje sem ugotovil, zdaj pa prosim, da mi povete za drugi problem. Tisti ko ti napiše program driver disable
jishiri ::
hja bos moral verjetno malo pocakati na nov sistem ker je zal tvoja konfiguracija bolj primerna za pisarnisko delo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 75017 (17783) | tropico2078 |
» | Računalnik zmrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 2211 (1601) | neon21 |
» | windows 7 reset brez error-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 2975 (2585) | mtosev |
» | Problem z grafično(GF9600GT)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 930 (542) | Shark-357 |
» | Računalnik zmrzneOddelek: Pomoč in nasveti | 1011 (881) | Markko1 |