» »

IE6 težave z prikazovanjem slik

IE6 težave z prikazovanjem slik

Old-Death ::

Imam ie6 z nameščenim service packom 1.
Moti pa me da se mi na straneh slike ne prikazujejo pravilno, pri nekaterih se izriše prazen kvadrat (kot bi bila pot v html-ju do slike napačna), nekatere kot naprimer na prvi strani slo-techa slike od novic , pa se mi prikažejo le napol. Če stran osvežim defekt dobijo druge slike .

McHusch ::

Identične težave sem imel jest v forumu z IE6 na Windows 2000 SP3. One mape, ko so lahko rdeče ali pa rumene, so bile kar prazni kvadratki (ne oni s križcem, amapk dobesedno _prazni_ kvadratki). Če sem dal osveži ponavadi ni pomagalo.

Sedaj uporabljam IE5.5, np.

Ja te prazni kvadratki so prisotni tudi pri meni, samo se mi ne da zafrkavat z odstranitvijo ie6. Včasih se prikažejo , včasih je pa use v redu??

Aja service pack 1 mam za ie6, za win2k pa imam service pack 2.

Paramedic ::

To se men tut pogosto zgodi, da se slika recimo samo polovično prikaže, vendar ponavadi pomaga osvežitev. Pa to tut, da je prazen kvadarat za sliko. Mam pa XP z SP1, tako pa je delalo tut brez SP1.
End transmission.

tha_man ::

To se je men začelo dogajat pred par dnevi (XP + SP1). Čudno... Je imel pa frend iste probleme tako z IE5, Opero kot Mozillo (na Win2k), zato mislim da je problem nekje drugje. Ampak kje...?
(c) 1982 Sinclair Research Ltd

undefined ::

Problem je 99% v IE6 SP1. Ne nameščajte SP1, pa je vse ok. Mogoče ga je tudi odstraniti, če ste arhivirali prejšnjo inštalacijo IE6 (po defaultu se to naredi avtomatsko).

matter ::

Men je po SP1 začel isto delat v IE. Ampak ker uporabljam 95% mozillo (kjer dela normalno) pa me ne moti.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

IE 6 SP1 ne pokaže pravilno SLO-TECH foruma!!!

Oddelek: Slo-Tech
291919 (1312) VuLc4n0
»

kir internte brskalnik imate??

Oddelek: Omrežja in internet
251938 (1530) JLP
»

Win2000 SP3 problemček

Oddelek: Operacijski sistemi
211453 (1126) krucymucy
»

Uporaba varnostne luknje?