» »

Apple Mac OS X na pc

Apple Mac OS X na pc

a-aljo ::

zanima me ali ima kdo kake izkušnje z tem da bi na obično prenosnik, inštaliral mac os x ... če so kakšne komplikacija pa če bi delalo vse

LP

Ciklamen ::

OK tako ti bom povedal. Sam sem se nekje 2 tedna nazaj s tem kar silovito ukvarjal, na koncu sem pristal na VMWare-u, da sem od tam poganjal OS X, ker mi ni ratalo tega spravit na prenosnik.

Drugače pa ti proporočam ogled foruma insanelymac.com, downloadaš pa iATKOS, ki je vbistvu "zmodan" OS X (original OS X z rahlimi tweaki - kot morda veš OSX ni kompatibilen z vsem HardWare-om :)
- End of the Post ->

a-aljo ::

aha lepo si mi to napisal :D priporočaš ali ne

Ciklamen ::

Jah, poglej si na forumu tistem, če je kdo naletel na kakšne težave pri inštalaciji, če seveda imaš kak tak laptop ki je tam gor. Jaz imam malo novejšo toshibo, tako da je bil problem z USB-jem in trackpadom/keyboardom na mojem prenosniku, tako da nisem uspel priti dlje kot od inštalacijskega screena, kjer si določil jezik ki ga želiš uporabljati.

Tam imaš tudi opisano (mislim da X86 Project or whatever it is) katero strojno opremo kateri iATKOS podpira.

Tako ti bom rekel, če imaš tak bolj švohni laptop, se imo ne splača dajati gor (nekako sem nekje zasledil, da kako ti dela W7, tako ti bo OSX). Če boš hotel OSX pač laufati, boš moral nabavit Mac-a (da dobiš tisti res pravi občutek :)

Še ena stvar je pa, da v virtualni mašini probaš inštalirat gor (pač določiš koliko rama naj ima na voljo, diska, itd.), če ti inštalacija sama takoj ne dela lahko sprobaš različne BOOT FLAG-e itd.

Skratka, insanelymac ima kar lepo vse urejeno, pregledno, poglej tudi tam za kakšne dodatne informacije :) To ti sedaj lahko iz prve roke povem, kako je bilo pri meni.
- End of the Post ->

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hackintosh

Oddelek: Operacijski sistemi
202472 (1308) Ciman
»

Mac OS Snow Leopard na PC

Oddelek: Operacijski sistemi
484694 (3242) Gray_Warden_