Forum » Programska oprema » program za pregled/popravilo diska, cuden primer
program za pregled/popravilo diska, cuden primer
jlpktnst ::
Precej moteč problem in sicer naslednji:
Disk mi na določenih delih(recimo tam ko je mscvrt.dll ipd. - vendar ni pogojeno z datotekami) ropota(šklop,klok,klik -karkoli) in bere zelo počasi. Ali kdo pozna kakšen program, ki bi te 'pocasne' sektorje oznacil kot bad sektorje in podatke premaknil? Programje za preverjanje diska od WD-ja ne najde ničesar (še huje, med testom sploh ne šklopota) .
LP in hvala za pomoč
p.s. = mislite da bi mi disk menjali (je še v garanciji)
Disk mi na določenih delih(recimo tam ko je mscvrt.dll ipd. - vendar ni pogojeno z datotekami) ropota(šklop,klok,klik -karkoli) in bere zelo počasi. Ali kdo pozna kakšen program, ki bi te 'pocasne' sektorje oznacil kot bad sektorje in podatke premaknil? Programje za preverjanje diska od WD-ja ne najde ničesar (še huje, med testom sploh ne šklopota) .
LP in hvala za pomoč
p.s. = mislite da bi mi disk menjali (je še v garanciji)
jlpktnst ::
Sem probu defragmentirat, pa je še slabš , ker so zdej na 'grdih' sektorjih bolj pogosto uporabljeni programi. Zaradi tega se pa tudi včasih winsi (w2k) sesujejo!
Low-level format bom pa mogoc naredu (mam utility), samo se mi ne lubi (pa se pomagal mogoc nebi).
LP
Low-level format bom pa mogoc naredu (mam utility), samo se mi ne lubi (pa se pomagal mogoc nebi).
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | bi kdo vedelOddelek: Pomoč in nasveti | 857 (737) | Exile3 |
» | Disk dela cudne zvokeOddelek: Pomoč in nasveti | 957 (846) | marnit |
» | defrag v WinXPOddelek: Pomoč in nasveti | 875 (772) | zvitorepec |
» | low level format????Oddelek: Pomoč in nasveti | 1657 (1528) | Kr nekdo |
» | verjetno problem z HDD-jem (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3854 (3357) | TheJack |