Forum » Mobilne tehnologije » Nokia 5230 se noče več sinhronizirati (PC - Ovi Suite)
Nokia 5230 se noče več sinhronizirati (PC - Ovi Suite)
20sdfj093f ::
Zdravo,
težave mi dela Nokia 5230, ki se je do kake dva tedna nazaj še normalno sinhronizirala, sedaj pa štrajka.
Nokia Ovi Suite telefon lepo zazna (in prek USB in prek Bluetooth), vendar se ob kliku na "Sync Now" ne zgodi nič. Niti če probam posamezno "Sync Contacts" ali kaj drugega.
Vir podatkov je Outlook 2010, profil je v Ovi Suite uspešno zaznan (saj zlista folderje, kjer so podatki v Outlookovem profilu). Kot že rečeno - ta setup je pred 14 dnevi še lepo deloval, sedaj pa ne.
Poskusil sem celo firmware update telefona, pa je enako. Ima kdo kakšen predlog, kje iskati vir nedelovanja? Zadnja stvar, ki bi jo rad poskusil, je clean reset telefona... :/
Hvala za pomoč,
LP
PS: sem pa na splošno nezadovoljen s tem telefonom... dostikrat se zgodi da zmrzne, potreben je reboot. Dostikrat se sploh noče zbootat, če iz nje ne odstranim pomnilniške kartice. Skratka, težavna igračka.
težave mi dela Nokia 5230, ki se je do kake dva tedna nazaj še normalno sinhronizirala, sedaj pa štrajka.
Nokia Ovi Suite telefon lepo zazna (in prek USB in prek Bluetooth), vendar se ob kliku na "Sync Now" ne zgodi nič. Niti če probam posamezno "Sync Contacts" ali kaj drugega.
Vir podatkov je Outlook 2010, profil je v Ovi Suite uspešno zaznan (saj zlista folderje, kjer so podatki v Outlookovem profilu). Kot že rečeno - ta setup je pred 14 dnevi še lepo deloval, sedaj pa ne.
Poskusil sem celo firmware update telefona, pa je enako. Ima kdo kakšen predlog, kje iskati vir nedelovanja? Zadnja stvar, ki bi jo rad poskusil, je clean reset telefona... :/
Hvala za pomoč,
LP
PS: sem pa na splošno nezadovoljen s tem telefonom... dostikrat se zgodi da zmrzne, potreben je reboot. Dostikrat se sploh noče zbootat, če iz nje ne odstranim pomnilniške kartice. Skratka, težavna igračka.
TOP ::
Ni težavna dela lepo vsaj meni tisto ki se ti noče zbutat,si gor naložu Garmina,če se ne motim in ni kriv GSM.Najbolj enostavno shrani podatke in reset.
20sdfj093f ::
Res je, na njej je naložen Garmin.
Torej je slednji kriv za težave?
Hvala za pomoč!
LP
Torej je slednji kriv za težave?
Hvala za pomoč!
LP
majorka ::
A mogoče veš kako se v aplikaciji 'Priljubljene' odstrani nove zbirke,ki si jih sam dodal ali spremeni ime le tem
majorka ::
Sory, nič uporabnega na tem linku. Vsi sprašujejo isto in vsi pametujejo,ampak se ne da zbrisati.
primozzzz ::
Pri meni se da, ampak imam N97, zbrišem lahko samo s tipko za brisanje na tipkovnici.. sm sprobaval preko TC, pa ne uspe..
NI PODPISA
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 366444 (6206) | hoodaudrey |
» | Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 84246 (42261) | mailer |
» | Navigacija za Nokio 5230Oddelek: Mobilne tehnologije | 4813 (4603) | Mehmed |
» | Nokia 5230-Zemljevidi OVIOddelek: Mobilne tehnologije | 1230 (1139) | majorka |
» | Nokia OVI maps in težave pri uporabiOddelek: Mobilne tehnologije | 4681 (4273) | PaJo |