Forum » Pomoč in nasveti » ZTE MF636L
ZTE MF636L
Iskani ::
Pozdravljeni
imam problem z USB modem-om ... vsakič ko se povežem je povezava vzpostavljena max. 20 minut nato pa se povezava izgubi. Obrnil sem se tudi v mobitelov center kjer so mi ga zamenjali in zatrdili da pri njih deluje 2 dni nemoteno. Modem sem preizkusil na večih računalnikih vendar je pri vseh isto. Upam da mi bo kdo znal pomagati.
imam problem z USB modem-om ... vsakič ko se povežem je povezava vzpostavljena max. 20 minut nato pa se povezava izgubi. Obrnil sem se tudi v mobitelov center kjer so mi ga zamenjali in zatrdili da pri njih deluje 2 dni nemoteno. Modem sem preizkusil na večih računalnikih vendar je pri vseh isto. Upam da mi bo kdo znal pomagati.
Pyr0Beast ::
slaba povezava s centralo.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Iskani ::
Zakaj pol dela prvih 20 minut ...
Pa tudi v Lenovo laptopu mam modem noter pa je isto od mobitela pa dela vredu kjerkoli sem tako da nebi smela biti slaba povezava s centralo
Pa tudi v Lenovo laptopu mam modem noter pa je isto od mobitela pa dela vredu kjerkoli sem tako da nebi smela biti slaba povezava s centralo
Ko se segreje povezava pade.
Ker ga nobeden ne drma in je mogoče na hladnem ? Kaj pa jaz vem kako so testirali, če so sploh.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [SiOL] povezava se prekinjaOddelek: Omrežja in internet | 2352 (1807) | kriko1 |
» | Connecting through WAN Miniport (PPP0E) failed ? error 678Oddelek: Omrežja in internet | 3336 (3207) | jl |
» | Prekinja siolovo linijo...sem že zamenjal modemOddelek: Omrežja in internet | 1233 (1055) | ch]p |
» | modem adsl callisto821Oddelek: Strojna oprema | 1346 (1228) | Paramedic |
» | Uporabniki udrihajo po kablu. Kriv Telemach.Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 4655 (4655) | xenon74 |