» »

kateri lcd kupiti, razdalja 3,20 m in 4,50 m

kateri lcd kupiti, razdalja 3,20 m in 4,50 m

katrinka ::

Pozdravljeni,

oglaša se vam nepoznavalka...in rabim vašo pomoč.

Kupujem LCD, odločila sem se za SONYA (ker je lep):), sedaj pa se je zataknilo pri dimenziji.
In sicer odločam se med 37 (diagonala 94) in 40 (diagonala 102). Razdalja do enega kavča je 3,20 m, do drugega pa 4,50 m. Stanovanje je bolj malo, ne želim si, da je TV center prostora. Sama se nekak nagibam za nakup 37, prodajalci-"poznavalci" mi svetujejo 40.

Torej, kaj pravite vi...

Hvala za nasvete!

LP

jnce ::

Za tako razdaljo, če je prostor v stanovanju 40". Ti ne bo žal.

katrinka ::

Tv bo na steni...tako, da prostor je...vseeno mam pa nek strah, da bo prevelik in da bo celo stanovanje en sam TV.:)

Hmm, misliš, da 37 bi bil premejhen?

benx ::

Minimalno 40", če ne ti bo po 2 mesecih žal. Računaj oddaljenost 3x diagonala televizorja oz. še malo manj.

jnce ::

TV se bo gledal z velike razdalje. 37" bi postal težaven za gledanje. Raje vzami 40"

kmetek ::

Najmanj 40'', še bolje 42''.

seljo ::

jaz gledamm iz razdalije 3.5m diagonalo 117 (46) pa bom sdeaj menjal za vsaj 132....na začetku se zadeva zdi ogromna ko pa jo imas doma en teden pa ze razmisljas da bi lahko kupil večjo...vglavnem kupi večjo:;)
u zivotu sve se vraca sve se placa

Izi ::

katrinka je izjavil:

Stanovanje je bolj malo, ne želim si, da je TV center prostora. Sama se nekak nagibam za nakup 37, prodajalci-"poznavalci" mi svetujejo 40.

Torej, kaj pravite vi...

Mi pravimo takole: TV ni nikoli prevelik, premajhen je pa hitro.
Glede na razdaljo 4,5 metra od kavča do TV-ja stanovanje še zdaleč ni tako majhno kot ga poskušaš prikazati.
Za razdaljo 3,2 metra bi predlagal 42" manjšega nikakor ne, za razdaljo 4,5 metra pa ti poznavalci svetujemo minimalno 50", kar je po naše 127 cm.
:P

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pomoč,velikost TV

Oddelek: Zvok in slika
171398 (996) ttommy
»

LCD za dnevno sobo (2,5m oddaljenost) do 600€ (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5333604 (30412) nendzi
»

Plazma ali LED LCD (strani: 1 2 )

5229204 (26129) gorann
»

Kako velik TV sprejemnik kupiti? (strani: 1 2 )

5334582 (30180) popster
»

Problem s sosedi - gradnja preblizu

Oddelek: Loža
4011722 (10207) Daniel

Več podobnih tem