» »

Matura iz računalništva

Matura iz računalništva

Fella ::

A si je kdo tukaj izbral računalništvo na maturi? Mi lahko pove:
- kakšni so naslovi za seminarsko
- kdaj moramo oddati seminarsko
- na kateri snovi je najvveč poudarka
- kje bi lahko dobil kakšne izpitne pole od prejšnih let
- itd.

rc-car ::

Dokončen seznam naslovov še ni izdan. Trenutno se zbirajo in pošiljajo predlogi naslovov, ki jih želijo dijaki opraviti pa jih ni na seznamu (glede na to, da seznama še ni, meni ni jasno kater seznam tu mislijo - najverjetneje lanskoletni).
Te predloge je treba oddati po mojem nekako v 14-ih dneh. Dokončen naslov pa nekje čez kak mesec...
Če si je kdo tukaj zapomnil datume, ki jih profesorji vsak dan v šoli 3x povejo naj prosim napiše, da bom imel vsaj nekje napisano... :D

Glede snovi je kolker sem jaz gledal vsega nekaj, kaj točno se pa zdajle nebi spomnil... Stare izpitne pole pa smo mi dobili (na vpogled) od profesorja.
Pa povej na katero šolo hodiš - predvidevam, da na ne-računalniško, ker drugače bi za te zadeve morali poskrbeti profesorji.

Če sem kje zabluzil naj me kdo popravi... 0:)
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed

whatever ::

En kolega je šel to zadevo opravljat na maturi in kolikor sem uspel zvedet je za seminarsko naredil nek program za vodenje nogometne lige ali nekaj takega, skratka ekipe razvrščene v tabelo in igra vsaka z vsako, nato pa program izpljune rezultate in točke. Vsega je bilo kakih 5 strani source kode, dobil je menda vse pike za seminarsko, kriterij pa je bil baje zelo nizek - 60% za 4 je celo dejal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: whatever ()

Jebiveter ::

Jest sem tudi razmisljal da bi sel delat maturo iz racunalnistva. Sicer trenutno hodiv v splosno gimnazjo v Piranu, kjer bom opravljal maturo, baje pa se da v Kopru delat maturo iz racunalnistva (tehicna gimnazija).
Zanima me, ce ima kdo ucni nacrt za racunalnistvo na Tehniskih gimnazijah (sm imel enkrat sam sm zgubu - pdf fajl)?

BTW: A seminarsko in vse ostalo se opravlja v 4. letniku? Ker ce je tko imam se eno leto casa...
Pa se neki: jst sm imel informatiko le v 1. letniku. a potem se mi za maturo steje ocena iz 1. letnika (baje je tako pri maturi iz umetnostne zgodovine, ki smo jo imeli tudi samo v 1.)
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

l-note ::

A pa se da delat maturo iz compjuterstva tud na "navadni", se prav na splošni gimnaziji, al samo na tehnični??

Jebiveter ::

Naj bi se dalo... se ne vem. Jst sm na prijavnici, ki smo jo morali izpolniti v 2. letniku pod rubriko, kjer se napisejo predmeti, ki jih ne mores delat na soli na katero hodis temvec le na drugi soli, napisal Racunalnistvo.
Moram pa zdej vprasat kako je s tem - profesorca naj bi se pozanima kako je s tem.
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Andrej Smrdu: Kemija: Snov in spremembe 3

Oddelek: Šola
123911 (3430) lebdim
»

Matura 2010 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šola
10514637 (10554) Jebac18
»