Forum » Pomoč in nasveti » Konstantna glasnost - YouTube
Konstantna glasnost - YouTube
omega_pet ::
Zivjo,
ali mogoce kdo ve, kaj bi naredil, da bi se mi vsi videoti na youtube predvajali v isti glasnosti? Recimo, ko si naredim play-listo... nekateri videoti so zelo tihi.. pri drugih pa mi skoraj unici zvocnike.. ali obstaja kaksen nacin, da bi imel konstantno glasnost? Tudi v kaksnih kodekih nisem nic nasel..
Hvala.
ali mogoce kdo ve, kaj bi naredil, da bi se mi vsi videoti na youtube predvajali v isti glasnosti? Recimo, ko si naredim play-listo... nekateri videoti so zelo tihi.. pri drugih pa mi skoraj unici zvocnike.. ali obstaja kaksen nacin, da bi imel konstantno glasnost? Tudi v kaksnih kodekih nisem nic nasel..
Hvala.
omega_pet ::
Samo vsi programi za normalizacijo so za fajle na disku.. tole se pa strima..flash player bi moral kaj imeti.. pa nima..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MP3 CD - normalizacija zvokaOddelek: Zvok in slika | 1710 (1288) | Klemenn |
» | Normalizacija glasnosti v vlcjuOddelek: Zvok in slika | 1890 (1698) | popster |
» | kateri program za normalizing??Oddelek: Programska oprema | 1783 (1615) | Spartak |
» | Audio v divx in xvid ipd. filmihOddelek: Zvok in slika | 1743 (1559) | Wu-MaSTeR |
» | "Normaliziranje" mp3jevOddelek: Programska oprema | 1500 (1264) | Predator |