Forum » Na cesti » priklop DTT2200 Creative na avtoradio
priklop DTT2200 Creative na avtoradio
DrSergioDJ ::
Ok, odprtje tele teme je resno, zato pričakujem resne odgovore.
V avtu mam Pioneer DEH-6400, priklopi so zaenkrat le RCA (lahko priskrbim tud AUX-in vhod). Rad bi na radio prklopu DTT2200 zvocnike tako, da ne bom kej "poskodoval" kablov en od radia ne od zvocnikov, ker mislim zvocnike se kdaj v sobi nucat, trenutno pa v mojem avtu sux, tko da hocem met tm boljso muzko
Torej...DTT2200 ima 3 kable za na zvocno, v stilu kot so slusalke za walkman al pa kej podobnega prklopt, na radiu sm pa ze prej omenu, kaj mam.
Bi mi kdo znal tocno povedat, kako in kaj?
Najlepsa vam dala vsem
V avtu mam Pioneer DEH-6400, priklopi so zaenkrat le RCA (lahko priskrbim tud AUX-in vhod). Rad bi na radio prklopu DTT2200 zvocnike tako, da ne bom kej "poskodoval" kablov en od radia ne od zvocnikov, ker mislim zvocnike se kdaj v sobi nucat, trenutno pa v mojem avtu sux, tko da hocem met tm boljso muzko
Torej...DTT2200 ima 3 kable za na zvocno, v stilu kot so slusalke za walkman al pa kej podobnega prklopt, na radiu sm pa ze prej omenu, kaj mam.
Bi mi kdo znal tocno povedat, kako in kaj?
Najlepsa vam dala vsem
...
- spremenilo: DrSergioDJ ()
zdravc ::
Ogledal sem si manual in notri je lepo narisano vec primerov priklucitve (Audio Source Connection). Uporabi zadnji primer 2-channel stereo player. Za prenos signala iz avto radia moras imeti izhod za dodatni ojačevalec, kar imajo skoraj vsi avtoradii.
kdor zna pa žih
fajn navodilca, jst jih nimam, k sm OEM varianto kupu (zvocniki + 5.1 sb za 50k al kaka je ze bla akcija takrat). sam se mi zdi, da ne bo slo...ker jst bi vsaj 2 zovcnika + woofer, ceprov raje 4 + woofer usposobu...
bomo vidl no, itak nimam kej za delat te dni
bomo vidl no, itak nimam kej za delat te dni
...
tigrr ::
Mislm da bi lahko zdruzil vhode (skupej staknu zice) zadnjih, sprednjih zvocnikov in se wooferja na dtt2200. (npr. LeftCDout--LeftFront+LeftREar+LFE za levi kanal)
rabu bi mal koax kabla in par banan.
Se en problem, ce kdo lahko pomaga:
ubadam se z vprasanjem, kako cim boljs priklopit 5.1 kartico na 4.1 sistem. a bi lahko LFE kanal pr 5.1 kartici lahko povezal kr na frontLeft in FrontRight?
rabu bi mal koax kabla in par banan.
Se en problem, ce kdo lahko pomaga:
ubadam se z vprasanjem, kako cim boljs priklopit 5.1 kartico na 4.1 sistem. a bi lahko LFE kanal pr 5.1 kartici lahko povezal kr na frontLeft in FrontRight?
TylerDurden ::
Uporabi tisti pretvornik 12V na 220V, ki si ga prodajal, če ga še imaš, nato pa potegni RCA izhod na navaden stereo jack, ki ga podvoji z razdelilcem, tako da dobiš 4 kanale. V audio meniju na radiu pa naštimaj izhod na full spekter (tišči tipko func ob ugasnjenjem radiju). Tako imam jaz na deh 6100, pa mislim, da niso spreminjali veliko. Aja zvočnike potem laufaj iz originalnega ojačevalca za zvočnike, ker so verjetno 8 ohmski.
Let\'s make some soap ...
zal prodal un pretvornik
bomo pa novga kupl, itak ga nucam, najlepsa ti dala btw
pol se grem pa zmert v kamnik, kok dB mam v avtu
bomo pa novga kupl, itak ga nucam, najlepsa ti dala btw
pol se grem pa zmert v kamnik, kok dB mam v avtu
...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |