Forum » Na cesti » Avtomobilska Nesreča - odškodnina
Avtomobilska Nesreča - odškodnina
alf__ ::
Zanima me če ste mel do sedaj s tem opravka.
Namreč včeraj sem imel nesrečo. Povzročitelj je iz neprednostne pripeljal direktno pred mene in tako sva trčila. Vse je priznal, dal kuponček, napisala sva evropsko poročilo. Lepo in prav. Ampak danes naju z ženo bolijo vratovi..
A je kdo hodil okol zavarovalnic al pa kar okol pravnikov, ki se ukvarjajo z odškodninskim pravom da to sami zrihtajo pa ti pol neki procentov uzamejo.
Prosm če ma kdo s tem izkušnje naj napiše. Zdaj bom pa nehal ker me vrat boli pa težko tipkam. Aha pa še to. Žena je še mal bl poškodvana k jzt k jaz sm se naslonil na volan...
Aleš
http://www.piara.net
Namreč včeraj sem imel nesrečo. Povzročitelj je iz neprednostne pripeljal direktno pred mene in tako sva trčila. Vse je priznal, dal kuponček, napisala sva evropsko poročilo. Lepo in prav. Ampak danes naju z ženo bolijo vratovi..
A je kdo hodil okol zavarovalnic al pa kar okol pravnikov, ki se ukvarjajo z odškodninskim pravom da to sami zrihtajo pa ti pol neki procentov uzamejo.
Prosm če ma kdo s tem izkušnje naj napiše. Zdaj bom pa nehal ker me vrat boli pa težko tipkam. Aha pa še to. Žena je še mal bl poškodvana k jzt k jaz sm se naslonil na volan...
Aleš
http://www.piara.net
- spremenilo: alf__ ()
icek ::
Eno od nujnosti pri prometni nesreci je tudi to, da gres dohtaru pa se malo bogega naredis.
Mi smo imeli nesreco na hrvaskem. Bil sem kriv jaz, ker me je odneslo na nasprotni vozni pas in smo celno tresnili v kombija pa se od zadaj nas je pol en nabasal. Imeli smo sreco, da nam ni bilo kaj hudega. Osebe v avtu so bile zavarovane in na podlagi policijskega zapisnika in zdravniskega spricevala je potem nek odvetnik zrihtal odskodnino. Odvetnik je sicer bil nek znanec od "tasce" in ne vem zdaj tocno koliko % si je vzel, vem pa da ni bilo ravno dosti.
Finta je v tem, da prve ponujene vsote, ki ti jo ponudi zavarovalnica ne smes podpisat in se enkrat posljes tja odvetnika. Druga ponujena vsota je bila vecja. Ce imas fajn dohtara, ti se naj za kaki tedn podaljsa bolnisko.
Dobili smo kar lepe zneske, glede na to, da nam ni bilo kaj hudega.
Mi smo imeli nesreco na hrvaskem. Bil sem kriv jaz, ker me je odneslo na nasprotni vozni pas in smo celno tresnili v kombija pa se od zadaj nas je pol en nabasal. Imeli smo sreco, da nam ni bilo kaj hudega. Osebe v avtu so bile zavarovane in na podlagi policijskega zapisnika in zdravniskega spricevala je potem nek odvetnik zrihtal odskodnino. Odvetnik je sicer bil nek znanec od "tasce" in ne vem zdaj tocno koliko % si je vzel, vem pa da ni bilo ravno dosti.
Finta je v tem, da prve ponujene vsote, ki ti jo ponudi zavarovalnica ne smes podpisat in se enkrat posljes tja odvetnika. Druga ponujena vsota je bila vecja. Ce imas fajn dohtara, ti se naj za kaki tedn podaljsa bolnisko.
Dobili smo kar lepe zneske, glede na to, da nam ni bilo kaj hudega.
ali3n ::
V 24 urah po nezgodi morš it na urgenco, povedat da te (vaju) boli vrat, rame, prsni koš (od varnostnega pasu),...
Brez zdravniških izvidov nikol ne boš nič dobil.
Nezgodno zavarovanje uveljavljaš po končanem zdravljenju - v tvojem primeru iz krivčevega obveznega zavarovanja, če sta pa z ženo nezgodno zavarovana pa še iz teh zavarovanj + razne Eurocard kartice majo za vse imetnike teh kartic še eno nezgodno zavarovanje.
V ponedeljek se natančno pozanimaj pri tvojem zavarovalnem agentu kako in kaj.
Brž pot pod noge!!!!
Uspešno okrevanje...
Brez zdravniških izvidov nikol ne boš nič dobil.
Nezgodno zavarovanje uveljavljaš po končanem zdravljenju - v tvojem primeru iz krivčevega obveznega zavarovanja, če sta pa z ženo nezgodno zavarovana pa še iz teh zavarovanj + razne Eurocard kartice majo za vse imetnike teh kartic še eno nezgodno zavarovanje.
V ponedeljek se natančno pozanimaj pri tvojem zavarovalnem agentu kako in kaj.
Brž pot pod noge!!!!
Uspešno okrevanje...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ali3n ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zavarovanje z varčevanjem? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14607 (7998) | energetik |
» | Življensko zavarovanje ali kako te nategnit (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 31146 (28489) | Struklio |
» | OdškodninaOddelek: Loža | 2833 (1816) | koyotee |
» | zavarovalnica-nesrečaOddelek: Loža | 1862 (1623) | freserovski |
» | Prometna nesreča - odškodnina?Oddelek: Na cesti | 10000 (6521) | SkIDiver |