Forum » Igre » NFS5-Porsche steka na zverini!
NFS5-Porsche steka na zverini!
Poletnik ::
Folk lahka si predstavljate kok sm skor popizdo, ko sm zalavfal Need for Speed 5 - Porsche na mojem P4 1700, 256 DDR, GF4 MX ... In mi je game stekal... Sosedu pa na 500MHz, brez graficne tece normaln. Skor je letel skoz okno. Ugotovo sm da ima igra probleme z NVidiinimi graficnimi karticami in me zato zanima al so ze prisli kaki drajverji al obstaja kak popravek za ta problem. IGRA MI STEKA CELO NA 640x480 DETAJLI NA VERY VERY LOW. Ne mors verjet
kuglvinkl ::
Vsi ostali špili ti pa delajo normalno? Namreč, problem ni nujno samo tu. 3DMarka dobiš kolk? In če ne obstaja patch za ta špil ob spodobnem scoru 3Dmarka + kakšnega bencha za OGL (NFS ne vem preko česa laufa), si tam kjer ni muh (so pa podgane).
Your focus determines your reallity
tejo ::
Predvidevam, da uporabljaš Windows XP, tvoj sosed ga pa ne... Izbriši datoteko gimme.sys in bo delalo normalno.
jlpktnst ::
eno vpresanje:
mam win2k
ko zbrisem gimme.dll mi pa network ne dela
kaj naj naredim?
(ce ne zbrisem pa game ne dela!)
mam win2k
ko zbrisem gimme.dll mi pa network ne dela
kaj naj naredim?
(ce ne zbrisem pa game ne dela!)
blue96 ::
jest mam podobno situacijo, no vbistvu enako v podatkih: mreža, winxp, pa porš 5 ne dela alpa mreža ne....
kdo ve za kakšen popravek?
kdo ve za kakšen popravek?
.
Ikarus ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Need For Speed: Most Wanted (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 57481 (3674) | mtosev |
» | Need For Speed Porsche UnleashedOddelek: Igre | 2924 (1760) | Hitri |
» | Težave NFS5Oddelek: Igre | 1304 (996) | c00L3r |
» | Ali dela NFS5 in MOH v XP-jih??Oddelek: Igre | 972 (781) | TheD |
» | NFS 4Oddelek: Igre | 1295 (1020) | the_unborn |