» »

HTPC

HTPC

Primoz78 ::

A tebi ti z coreAVC delajo podnapisi? Ker meni nocejo delat...kot pravim edini problem pri 720p filmih (.avi in .mkv) da mi ne delujejo podnapisi ostalo dela.

Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

zavajon ::

Žal ne morem preveriti v WMC, ker sem ga odinštaliral. To pa zato, ker sicer nisem mogel barvnih tipk na daljincu uporabiti za nič drugega, kot za odpiranje WMC. Sam pa ga ne uporabljam, ker mi je enostavneje v explorerju klikniti na file ;)
V MPC in BsPlayerju pa delajo. Tako embeddani v mkv kot srt-ji.
Preveri, kako je s podnapisi v Haali splitterju. Ko predvajaš video, dobiš v trayu svetloplavo ikono Haali. Klikni nanjo in boš videl, če zazna podnapise in če so enabled (morda desni klik, se ne spomnem natančno).

Primoz78 ::

OK thx, bom preveril pa da vidimo kako bo...ma jaz bi rad mel, da mi starta iz prve direkt v WMC ker je "masina" namenjena samo temu (IPTV + filmi) in v ozadju da torrenti laufajo...zato se izogibam ostalim zadevam. Saj je xbmc tudi ql sam IPTV je bolj nestabilne itd.

Lp
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

Primoz78 ::

Sprobal vceri vse mogoce in obupal tako z Shark007 kot ostalimi. Na koncu sem pristal na Haali spliterju + ac3decoder + ffdshow kjer bi moralo delovat mkv + podnapisi a ne deluje. Tako da ostajam na WMC za IPTV in VLC za mkv file... Zadnja stvar kar sem probal je blo to temle vodiču...

LP
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

zavajon ::

Tukaj imaš kratko razlago razlike med WMC in ostalimi playerji. No, WMC ima težave že od začetka, najbrž se zato ni najbolj prijel. Po mojem bi lahko poskusil skonfigurirati kakšen XBMC, obstaja tudi Windows verzija. Sicer pa so za uporabo DirectShow playerjev ti kodeki, ki si jih naštel, čisto dovolj, morda manjka le še DirectVobSub.
A ti z VLC mkv-ji delajo tekoče?

Primoz78 ::

Sem opazil da ima probleme ampak vse ostalo razen podnapisov sem resil BP zato mi je cudno :) XBMC je tudi ok sam za IPTV uporablja posredno se mediaportal tako da bom sprobal kar Mediaportal prej ce mi bo odgovarjal. Iz VLC-ja mi dela vse super...sem vceraj sprobal in dela kot urca.

Lp

p.s. na linku je razlaga kako vkljuciti podnapise za mkv file (odgovor iz strani MS)...tista primerjava ki si omenja je verjetno na wiki-ju.
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Primoz78 ()

gorann ::

zivjo

kaj je se najboljsi htpc za najmanj denarja, ki predvaja siol iptv brez problema, tudi HD?

imam wd live, pa ne predvaja, razen ce sem kaj falil pa da tudi ta napravica zna:)

BlaY0 ::

Fantje, jaz sem tole prijavil ene pol leta nazaj. Skupaj z ramom (2 GB) in 8 GB (233x) flash kartico sem dal slabih € 230. Gor laufa Ubuntu 10.04, en runlevel za XBMC HTPC, drugi za desktop. Boot time 15 sekund, dela vse brez problema.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: BlaY0 ()

TheHijacker ::

Sam sem zelo zadovoljen z Xtreamer Ultro. V kombinaciji z OpenELEC (XBMC) + tvheadend PVR programa mi dela SiOL TV, slovenksi EPG zanj in DVB-T USB adapter s katerim lovim digitalne kanale preko navadne antene. Tekoče tudi predvaja 1080 filme. Zelo zadovoljen.
http://www.google.si

gorann ::

BlaY0 je izjavil:

Fantje, jaz sem tole prijavil ene pol leta nazaj. Skupaj z ramom (2 GB) in 8 GB (233x) flash kartico sem dal slabih € 230. Gor laufa Ubuntu 10.04, en runlevel za XBMC HTPC, drugi za desktop. Boot time 15 sekund, dela vse brez problema.

tole ni fusion, a ne?

ja sj nekj takega bi tud sam, samo multicasttv ne zna izkoriscat strojne podpore graficne pa sumim, da bi stekalo pri hdjih
kje si nabavil?


hijacker, predrag mi je ta xtreamer zaenkrat:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gorann ()

BlaY0 ::

Ne to ni Fusion, je Intel D525. Fusion je malo dražji... ene €25 več boš dal zanj. Ne vem pa kako je s strojnim pospeševanjem v XBMC na Radeonih. Govorim za Linux jasno. Jaz sem nabavil samo škatlo prek e-Baya, ram pa flash pa pri nas. Aja pa eno flash2sata kartico iz Hong Konga za par $.

floyd1 ::

Glede Fusiona tudi mene zanima, ali XBMC potem zna izkoristiti grafično za HD dekodiranje pod linuxom? Sem malo gledal še na OpenELEC strani in tam Fusion še ni podprt.

PS: Tudi meni je Xtreamer (še) malo predrag. In če že dam toliko denarja bom raje izbral tako ohišje, da spravim notri vsaj še DVD/bluray.

BlaY0 ::

Jaz ti prodam svojega ASROCK-a 330Pro z dodano Wi-Fi kartico. Notri je trenutno DVD :P

floyd1 ::

Hvala za ponudbo, ampak ko bom kupil bi rad nekaj bolj "future proof" (če v računalništvu ta pojem sploh obstaja :(), skoraj 100% sem že, da bo to Fusion, na netu pa sem našel tudi eno fenomenalno predelavo ohišja, ki mi je že dolgo zelo všeč, ker zgleda bolj kot komponenta. Imam pa v dnevni še Xtreamerja in en precej stari HTPC, tak da se ne mudi preveč. Trenutno me (ob financah ;)) najbolj skrbi hlajenje (posledično seveda glasnost) in software - XBMC je še najbližje temu, kar hočem imeti v dnevni sobi, zato ga trenutno testiram na obstoječem HW.
Še to - je za Fusiona + 2.5 HDD + DVD (slim) + ventilator po vašem dovolj 60W napajalnik? Meni se to zdi precej malo, a z nekaterimi ohišji dobiš točno to...
http://www.nesteq.net/gb/products/cases...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: floyd1 ()

floyd1 ::

BlaY0 je izjavil:

Aja pa eno flash2sata kartico iz Hong Konga za par $.


Lahko zaupaš točno katero kartico flash2sata imaš? Moja (cf2sata) ne dela, oz. imam probleme na fusion osnovni plati, včasih jo v biosu zazna, največkrat ne... Na drugih dveh PC-jih (AMD in Intel) teh problemov ni, dela ko šus. Bi lahko bilo krivo napajanje (samo 60W)?

brbr21 ::

Zotac H67-ITX WiFi 100,10
Intel Core i3 2100T Box 103,85
Kingston ValueRam 2GB DDR3 12,99
Kingston SSDNow S100 16GB 44,10
Samsung F4 2TB 58,90
Hama MCE Remote Control 16,10

sam uporabljam BOX hladilnik (nastavljen na silent obrate) in proc ne pride cez 50 v ohisju. je za televizijo in ga s kavca ne slisis (tudi, ce je TV na mute). disk je vpet v gumijast nosilec. ostalo windows media center + dvblink iptv + boxee embeded + kup dodatkov za WMC + trojni doktorat iz codecov. aja se poraba od 11 to 36W (merjeno s sposojenim conrad merilcem). na sreco imam dokaj veliko ohisje in cez vse skupaj z 850rpm piha se 12cm ventilator. ce noces ravno wifi MBDja, lahko vzames kaksen Asus P8H61-I za 66ojrov. pretty futureproof. :)

Mad_Lion ::

Si bom sposodil temo:
Rad bi si sestavil en zmogljiv HTPC tam nekje do 200€. Šel bo na 132cm full hd LCD.
Zahteve:
-Uporabljal se bo za filme. Mora bit sposoben predvajat 1080p mkv datoteke z podnapisi in brez kakršnega koli zatikanja (uporabil bi vlc player)
-Enako velja za muziko
-Biti mora čimbolj tih (pasivno hlajenje in veliki ventilatorji)
-Majhen
-Seveda internet (brskanje in kak youtube)

Iger ne rabi prebavljat.

Prosim če mi malo svetujete

floyd1 ::

Mad Lion: Zmogljiv, pasiven, majhen in 200 EUR - ne vem, če bo šlo. Pasivne mini ITX plate (če gledam samo Fusiona, ki se mi zdi ta trenutek najboljši nakup) pridejo nekje od 130 EUR navzgor, še kako malo lepše ohišje z napaj. kupiš, pa si že pri tem denarju. Rabiš pa še ram in nekaj za sistem gor dat. Bi ti pa cenovno šlo skozi s Sapphire pure fusion (white) plato - ca. 85 EUR, samo ni pasivna.

Ker je TheHiacker zgoraj omenil OpenElec OS - do zdaj so ga razvijali le za Ion, zdaj pa so intenzivno začeli delati še na Fusion-u in so sprvimi rezultati (sicer beta) menda več kot zadovoljni. Link.

antonija ::

1. Zmogljiv.
2. Tih in hladen.
3. Majhen.
4. Do 200 eur.

Pick 3 out of 4.

Glede tegale fusiona: Ion predvaja 1080p filme samo zaradi nVidiinega VDPAU, CPU tud pod razno ni dovolj zmogljiv. A ima fusion tud podobno foro da lahko prezveci 1080p video?
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

zavajon ::

Ja, fusion uporablja DXVA. Na Win7 pa že vgrajen video dekoder uporablja hardwersko dekodiranje, kot zgoraj omenja floyd1, so očitno tudi na Linuxu to podprli. V primerjavi z Atom + CUDA fusion E-350 bolj tekoče predvaja 1080p.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zavajon ()

floyd1 ::

Slučajno sem slišal, da je v novem, pravkar izdanem Linux jedru, podprt tudi AMD-jev Fusion. In ker so v OpenElec takoj posodobili jedro na najnovejše je verjetno to to. Bo pa menda s samim XBMC, prilagojenim za Fusion, še kar nekaj dela.

antonija ::

Vidim da ga XBMC podpira, tako da je tale fusion cista zmaga trenutno.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

floyd1 ::

Ta članek pravi da (vsaj na OpenElec) potrebuje še nekaj prilagoditev, da bo delal tako, kot je treba. Drugače pa na mojem Fusionu dela XBMC (na Win7-32) super.

gorann ::

nabavil sem si zbox http://www.zotac.com/index.php?page=sho..., dodal disk in 4GB rama

preko xbmc je dvxa2 podpora in delajo 1080 tekoce, se proc je manj obremenjen kot pri mpc homecinema

ampak, kako usposobit hd kanale pri sioltv, kateri program za iptv bi lahko strojno pospeseval hd, ker s tem procesorjem ni sans gledat hdje, sd dela bp

floyd1 ::

Sem malo pogledal in zadnje novice pravijo, da so fantje, ki delajo na "OpenElec" z donacijami kupitli Zotac Fusion račnalnik enemu od razvijalcev pri XBMC, s katerim so že prej uspešno sodelovali. Napovedujejo še veliko boljšo podporo Fusionu, kot je bila do zdaj.
http://www.openelec.tv/component/k2/ite...

gorann ::

dokler ne zrihtajo strojne podpore pri iptv, je to zame vse brezvezno:D, proc je svoh za hd

CoreySteel ::

A je v Sloveniji kaj ponudbe za HTPC ohišja? Predvsem me zanima za mikro-ATXe.
Al je bolš, da kar direkt na caseking.de usekam?

ty

kuglvinkl ::

Je izbira, clo med Silverstone in Lian Li. Za dečvo sem ubodu Silverstone GD05B. Pri Dinotu al elektroniki al neki tazga.

ru7 ::

Sem kupil Chiefteca BT-02B. Ni glih najlepši, je pa bil skor najcenejši (45€) :)

gorann ::

zivjo

prosim za nasvet, ktere komponente za htpc, neki soliden setup
ne rabim za 500eur, pac toliko da dela vse, se posebej HD kanali na multicasttv, kjer je odvisno od procesorja, tu amd fusion pogrne na celi crti, zato me ti nettopi ne zanimajo:)

pa ohisje naj bo tako vsecno, za v dnevno

hvala vnaprej

kuglvinkl ::

Odvisno kako izbran okus imaš, ampak kul HTPC ohišja pod 100 evrov, se ne spomnim. Poglej za Lian Li in Silverstone.

gorann ::

ma tole mi je ze dovolj, kar je ru7 nabavil, sem zdaj gledal in ni napacen za v dnevno
http://www.mimovrste.com/artikel/241005...

bolj so vazne komponente, zdaj za boljse procesorje kot so phenomi in i3 pa naprej vem da so dobri, kaj pa athloni 2

pravzaprav v dvomih sem samo za plato in procesor

Wofk ::

poglej si amd llano procesorje cpu+gpu v enem čipu
najmočnejši a8 x4 3850 je nekje ekvivalenten amd athlonu x4 640

gorann ::

torej, kako potem pride do izraza ta graficna, ce je priklopljeno na tv preko hdmija na maticni?

za proc in plato bi potem moral dati 200eur, kar je precej za htpc, se posebej, ker se za podoben denar denar dobi i3 procesor z graficno

lambda ::

Evo, moj setup:

SilverStone sg06
Procesor i3 2100T
Intel DH67CFB3 matična plošča
4GB DDR3 Kingston value RAM
Crucial m4 SSD 64GB
WD green 2TB HDD
Verbatim 2TB USB 3.0 HDD
Blu-ray writer (Sony Optiarc BD-5740H) + kabel za slimsata priklop
Gigabit router (TP-Link TL-WR1043ND)

Uporabljal se bo kot file server, htpc in pa tudi kot nek hišni računalnik za splošno uporabo, kake programerske eksperimente ipd. ...

Polovico naročeno iz Jacob Elektronik, polovica iz Sestavi.si. Skupen strošek cca. 750 € (kak mesec nazaj, danes verjetno malce več, ker so se diski podražili). Verjetno bom nabavil še Lenovo Multimedia Remote backlit keyboard N5902.

Power consumption za kištico (Ubuntu 11.10):
~28 W idle
~30-35 W običajno brskanje po internetu
~55 W stress test
... če bi obremenil še cpu-integrated grafični čip, bi šlo verjetno še malenkost več, ampak to ni tisto, kar bi me pri 24/7 zanimalo.

Zanimiv pojav je, da je ista konfiguracija na 11.04 imela idle porabo ~24 W.

In še en HTPC guide, ni popoln, ampak je pa en lep pregled ponudbe, če sploh nimaš pojma kaj obstaja na trgu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lambda ()

gorann ::

to je overkill za htpc, pretiravanje, ce se mene vprasa:)

men je blo kr hudo, ko zbox ni bil sposoben tekoce predvajat iptv v hd preko multicasttv-ja, vse ostalo je blo super

a je sploh kdo usposobil to?

Wofk ::

sej obstajajo tut cenejši modeli llanotov in tudi plate, nekatere se dobit tudi okoli 60 eurov, vsaj v tujini
drugače pa ja priključiš preko hdmi na matični

lambda ::

> to je overkill za htpc, pretiravanje, ce se mene vprasa

Jasno. Za HTPC. Če pa zadeva ni samo HTPC, ampak bi rad na zadevi tudi kaj programiral, kdaj pognal kako obdelavo videa, imel podporo za 2560x1600, uporabljal Truecrypt za data diske, eventuelno poganjal kako virtualko itd., potem pa kak atom/ion/fusion niso ravno tisto kar bi si želel. To je bil primer za koga, ki želi en mini hišni PC za splošno uporabo, ki bo hkrati še HTPC. Mojo konfiguracijo v resnici podraži SSD, blu-ray, še en zunanji HDD, gigabit router, spodobno ohišje in ne najbolj osnovna matična plošča (zahteva je bila display port).

Ampak ja, striktno gledano imaš prav, naslov teme je HTPC.

bb007 ::

Torej bi za NUBLES konfiguracijo bil dovolj 75W napajalnik?...nekaj približno takega si tudi js ogledujem, vendar ima večina mini-itx ohišij (predvsem LC Power, ki si jih ogledujem) napajalnike samo 75W...
...razen Blu-ray predvajalnika jaz nebi priklopim, samo 1x disk, mel bi 8GB rama ter Win 7 nameščene...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bb007 ()

lambda ::

75 W je odločno premalo, jaz sem imel v ožjem izboru ohišji s 120 W in 300 W napajlnikom in sem bil precej skeptičen ali bo 120 W zadosti ali ne. Kolikor sem bral forume, naj bi nekako šlo, ampak ne vem če ima smisel. Poraba, ki jo navajam zgoraj je merjena kot povprečje nekajsekundnih intervalov, peak power je verjetno občasno lahko večji. Pogooglaj malo ...

Tu si lahko malo poračunaš: http://extreme.outervision.com/PSUEngine

gorann ::

lambda je izjavil:

> to je overkill za htpc, pretiravanje, ce se mene vprasa

Jasno. Za HTPC. Če pa zadeva ni samo HTPC, ampak bi rad na zadevi tudi kaj programiral, kdaj pognal kako obdelavo videa, imel podporo za 2560x1600, uporabljal Truecrypt za data diske, eventuelno poganjal kako virtualko itd., potem pa kak atom/ion/fusion niso ravno tisto kar bi si želel. To je bil primer za koga, ki želi en mini hišni PC za splošno uporabo, ki bo hkrati še HTPC. Mojo konfiguracijo v resnici podraži SSD, blu-ray, še en zunanji HDD, gigabit router, spodobno ohišje in ne najbolj osnovna matična plošča (zahteva je bila display port).

Ampak ja, striktno gledano imaš prav, naslov teme je HTPC.



nisem mislil nic napacnega, seveda je zmeraj boljse imet bolj zmogljiv hardware kot pa glih tolk, da ti se dela-naprimer fusion v zotacovih skatlah za htpc:D
osebno imam ps3, torej dodatnega blu raya ne rabim, imam se wd tv live, kar pa nimam je pa predvajanje iptv in to me preklemansko zre, ker se mi tozi dat zarad tega 300eur ali vec, da bo neki soliden htpc to vrtel

Boobiz ::

Da ne odpiram nove teme, bom tukaj vprašal. Imam par let staro kišto, ki mi več ali manj samo stoji ker je prevelika in preglasna, da bi jo uporabljal v sobi/spalnici. Rad pa bi na čase pognal kak špil, ki ga na svojem trenutnem laptopu ne morem, zato razmišljam, da bi kišto pretvoril v htpc.

Konfiguracija kište je sledeča:
- Q6600 na B3 steppingu (višja temperatura in poraba v primerjavi z G0?)
- DDR2 800 (2GB kit)
- 9600GSO 768MB (zasede 2 slota)
- disk sata2 320gb 7200rpm

Zanima me, če bi si recimo izbral silverstone ohišje, če bi lahko te komponente uporabil na novi htpc plati? Zanima me tudi če bi blo v kišti dost prostora za pasivno hlajenje procesorja, ker mi je pogoj da je htpc čim bolj tih ob enem pa želim ohranit zmogljivost velke kište.
I'm drunk, what's your excuse?

lambda ::

Vprašanje je, če je stroškovno smotrno. Hkrati pa je HTPC meni ena 'set it and forget it' zadeva, vodno hlajenje ne vem če je ravno brez vzdrževanja, tu pa je še začetni vložek? Prištej še porabo energije, če bo zagnan 24/7.

zavajon ::

Najbrž nima smisla, ker imaš zelo potraten procesor in grafično, itx ohišja pa imajo običajno do 300W napajalnik, kar je občutno premalo za to dvoje. Nabavi raje kakšno majhno ATX ohišje, in čimtišje hlajenje, torej čimvečji kvalitetni ventilatorji. Na pasivno hlajenje tega proca pa kar pozabi, ker ima 105W TDP, pasivno hlajenje pa je nekoliko problematično že z 18W TDP. In pa seveda, če misliš imeti to prižgano 24/7, se bo na računu za elektriko kar poznalo.

Vanadium ::

Pozdravljeni.

Spravljam se sestavljat HTPC. Želje so seveda popolnoma pasivno hlajenje in čim manjša škatla. Odločam se med fusion in ion varianto os bo pa openelec + xbmc. Vidu sem da je fusion ze podprt na openelec tko da ta strah da nebi delalo odpade pa tudi razvoj laufa.

Sedaj pa možnost je sledeča ali naj kupim tole: SHUTTLE XS35GTV2
in se moram potem še skeširat za disk in ram ali pa naj grem sestavit ga sam iz sledečih komponent:

Ime artikla:

Spire PowerCube M+ 120W Črna                             58,30 euro
ASUS E35M1-I Deluxe                                     155,26 euro  Garancija: 24 mesecev
Kingston PC3-10666 "Value" KIT 4096MB 1333 MHz DDR III   19,16 euro  Garancija: 36 mesecev
                                                Skupaj  232,72 euro 


razlika v ceni je minimalna ampak mam pri tem da sam sestavim že ram vštet v ceno pri shuttle moram dokupit 4gb sodimm ploščico. Diska namenoma nisem dal not, ker so zaenkrat cene navite. Shuttle mi je kar hud ker je tanek in vse lepo zrihtano out of the box. Kaki predlogi mogoče? Pa tudi za kaki vodič kako na t-2 naštimat da ti dela iptv na xbmc bi rabil in se priporočam. Je pa zadeva na VDSL2 in imam wrt54gl z tomato firmware.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vanadium ()

zavajon ::

Po mojem je ta napajalnik 40W pri shuttle vseeno malo prešvoh. Vedeti moraš, da je to vhodna moč, torej je dejanska zmanjšana za izgube napajalnika. Jaz bi rekel, da je 60W minimum, sploh, če kdaj priklopiš gor zunanji disk ali 2.

Pa kot je že bilo rečeno, popolnoma pasivnega hlajenja ne boš imel. Ta zelo majhna ohišja imajo tudi zelo majhen (torej glasen) ventilator.

Pa E35M1-I lahko dobiš nekoliko ceneje.

Vanadium ::

Napajalnik je deklariran da deluje z zadevco tudi sam sem mnenja da bi moral bit vsaj 60W čeprav če pogledaš ene 25W pod obremenitvijo kuri proc in grafika skupaj (če ne celo manj) ene 7 w disk ssd še manj pa si pod 40W, za uno plato sem samo informativno dal ker bi jo preko vez dubu še malo cenej. Pasivno bi mogoče uspel doseči tako da bi povečal luknje in da se vroč zrak prosto giblje (dviguje) skozi rebra. Moram preverit še kako ohišje z pico napajalnikom.

Evo iz pdfja od shuttla:
Highly energy-saving
The XS35GTV2 barely consumes, depending on system load, about
20.5~29 Watts. Running the device*) 5 days a week for eight hours a
day, the annual consumption would amount to approx. 60kWh which
would mean just 12 Euros on the power bill (20 Euro ct/kWh) - way less
than a conventional desktop PC draws.
*) Based on a configuration with 2GB of memory, 500GB hard disk, DVD
drive and Windows 7


Mogoče pa počakam na izid novih atom procesorjev, mogoče bojo pa mel bolšo grafiko not. Prava stvar bi bil atom in X4500MHD sam so malo zaj****.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Vanadium ()

gorann ::

pol si nabavi zotac zbox, tiho delovanje, mala poraba, lep izgled

Vanadium ::

Ni pasiven za izgled mi je pa vseeno ker bo namontiran za televizorjem.

dwinxp ::

Kaj pa je kdo že probal s temi novimi proci Intel Celeron Dual-Core G540 (2,50Ghz, 2MB) BOX ... pač celeroni samo sandy-bridge... pomojem bi blo kar zanimivo saj cenovno so kar ugodni... ?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Plošča ASUS AT5IONT-I

Oddelek: Strojna oprema
242145 (1225) zavajon
»

ATOM aka Varčni vrag PC. :)

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
425067 (3537) floyd1
»

HTPC kupiti ali sestaviti

Oddelek: Kaj kupiti
172384 (2029) bb007
»

Družinski server / HTPC za v dnevno (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
10612442 (9150) CoreySteel
»

Gradim zmogljiv HTPC (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
519112 (7147) AvtoR

Več podobnih tem