Forum » Operacijski sistemi » ubuntu - disable authentication
ubuntu - disable authentication
BC3 ::
kako izbrisati geslo oz. popolnoma onemogočiti preverjanje?
spremenil sem že sudoers in group file pa me še vedno sprašuje za geslo ves čas
sicer root account deluje tako, kot bi hotel ampak imam veliko nastavitev in modifikacij v obstoječem računu, ki jih ne bi rad ponovno nastavljal, pa še geslo moram vpisati od prijavi.
torej - kako popolnoma izklopim authentication za obstoječi admin račun ali pa spremenim obstoječi admin račun v root?
spremenil sem že sudoers in group file pa me še vedno sprašuje za geslo ves čas
sicer root account deluje tako, kot bi hotel ampak imam veliko nastavitev in modifikacij v obstoječem računu, ki jih ne bi rad ponovno nastavljal, pa še geslo moram vpisati od prijavi.
torej - kako popolnoma izklopim authentication za obstoječi admin račun ali pa spremenim obstoječi admin račun v root?
-:| athlon x2 5000->phenom fx-5000@3G, vapor-x 4890, aeneon xtune |:-
- zaklenil: hamax ()
to me ne zanima
tehnična pomoč (rešljiv tehnični problem brez mnenjskih debat)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BC3 ()
technolog ::
Ja, sej ti je povedal. Tega se ne dela.
Če imaš tako strašno željo po tem, lahko pogledaš kako so stvari sprogramirane in si pač "pošravfaš" sam. To je point open-sourca.
Če imaš tako strašno željo po tem, lahko pogledaš kako so stvari sprogramirane in si pač "pošravfaš" sam. To je point open-sourca.
Ja, sej ti je povedal. Tega se ne dela.imaš težave z branjem in razumevanjem prebranega besedila, ali je kak drug razlog, da ponavljaš nekaj, kar sem že napisal, da me ne zanima?
nisem vprašal, če se to dela ali ne, ampak kako se to naredi.
Če imaš tako strašno željo po tem, lahko pogledaš kako so stvari sprogramirane in si pač "pošravfaš" sam. To je point open-sourca.,,point" (tega) foruma je pa pomoč, da ni treba da ,,šravfaš" sam.
ne vem pa kaj je ,,point" v izbiranju
tehnična pomoč (rešljiv tehnični problem brez mnenjskih debat)ob odprtju teme, če so potem vseeno takšni debilni komentarji
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezžično menjalno stikalo za lučOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4900 (3746) | All |
» | Razumevanje merge sortaOddelek: Programiranje | 1019 (686) | Spura |
» | Format digitalnega potrdila za ProklikOddelek: Pomoč in nasveti | 2736 (2533) | branc |
» | Pomagajte slo-techu :) (pisanje člankov)Oddelek: Slo-Tech | 1442 (1030) | luli |