Forum » Zvok in slika » daljinec philips
daljinec philips
aaads ::
Lep pozdrav, zanima me če mi zna kdo povedat, kako se nastavi daljinec philips (od lcd philips 42PLC5604H) pa tudi nekateri drugi modeli lcdjev imajo istega. No v glavnem, daljinec mi kar naenkrat ne dela več, pa sem menjal baterije pa nič, vendar mislim da bi ga moral ponovno nastavit, ker so baterije nove. A je kakšna koda za ta daljinec ali se ga da nastavit v tvju?
KoMar- ::
Originalnega daljinca ni treba nič nastavljat. Morda se je pokvaril ali pa nisi pravilno zamenjal baterij (?).
baterije so nove in sem jih pravilno dal noter, tako da to ni krivo. Potem je možno da bi se pokvaril? Samo čudno ker je star manj kot leto? Nekje sem prebral da pri nekaterih daljincih ko menjavaš baterije, moraš menjat v roku 3 minut, ker ga je drugače potrebno ponovno nastavit? A je to lahko krivo ali ne.
KoMar- ::
To velja za univerzalne daljince, ki jih programiraš. Originalnega daljinca ni treba. Morda samo ni izbran "TV" način, ampak "DVD" ali kaj takega... če ima to.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
Aja, pol pa se je verjetno res pokvaril ali kaj, jooj pa kako delajo te nove stvari, manj kot leto dni je star pa se pokvari? Včasih si pa mel daljinca deset let pa mu ni blo nič
Zgodovina sprememb…
- polepsal: KoMar- ()
Scorpia ::
Tudi pred 10imi leti se je lahko daljinec pokvaril. Pač imel si srečo da si naletel na defekten material ali pa napako pri proizvodnji.
////
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kater daljinc?Oddelek: Kaj kupiti | 1371 (1088) | ;-) |
» | Universal remote controlOddelek: Pomoč in nasveti | 4883 (4111) | daljinec |
» | daljinec za aminoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3451 (3371) | korenje_ver2 |
» | Upravljanje PC-ja preko daljincaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5947 (4520) | kulSMS |
» | Ugotovitev Kode za daljinski za TelevizijoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7692 (7625) | Azrael |