Forum » Operacijski sistemi » zapisovanje v sistemskih mapah win 7
zapisovanje v sistemskih mapah win 7
frulz ::
Priznam, da se Win 7 še nisem kaj dosti ukvarjal, sem se pa z drugimi Winsi pred njim, zato me kar malo jezi, da ne najdem rešitve za relativno enostavno opravilo.
Torej po instalaciji programa moram izvesti 'customizacijo', kar pomeni, da vanj zapeljem specifične uporabniške nastavitve, ki se naložijo že med nalaganjem programa. Ta postopek zahteva tudi editiranje nekaterih datotek, ki so v instalacijskih mapah pod Programskimi mapami. Ker to sistem jemlje za posvečen prostor, mi urejenih datotek ne pusti zapisati. Uporabniški račun je administratorski, tako da bi dovoljenja morala biti ustrezna.
Prosim za kakšno sugestijo.
Torej po instalaciji programa moram izvesti 'customizacijo', kar pomeni, da vanj zapeljem specifične uporabniške nastavitve, ki se naložijo že med nalaganjem programa. Ta postopek zahteva tudi editiranje nekaterih datotek, ki so v instalacijskih mapah pod Programskimi mapami. Ker to sistem jemlje za posvečen prostor, mi urejenih datotek ne pusti zapisati. Uporabniški račun je administratorski, tako da bi dovoljenja morala biti ustrezna.
Prosim za kakšno sugestijo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z inštalacijo??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1457 (1325) | Jin |
» | Pravice in skupna raba datotek v Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 5205 (4812) | SLO_Matej |
» | Windows 7 - problemaOddelek: Operacijski sistemi | 3817 (3171) | nuuush |
» | Linux - particioniranjeOddelek: Operacijski sistemi | 1237 (1001) | Daedalus |
» | Nadzor nad programiOddelek: Programska oprema | 1174 (966) | OmegaM |