Forum » Kaj kupiti » Antena za TV tuner na prenosniku
Antena za TV tuner na prenosniku
xyz007 ::
Kupil sem Gigabyte U7300 in ugotovil da je priložena antena neuporabna. Z zadevo sem kar zadovoljen, saj najde vse, a le ko je priklopljena na zunanjo hišno anteno - v okolici Ivančne to pomeni, da polovi celo večino Hrvaških programov (HRT, NOVO, RTL, Kapitel net (100% kakovost)...).
Zanima me če obstaja kakšna zložljiva antena, ki bi bila prenosna. Ne pričakujem moči zunanje, a priložena mi ne najde niti enega programa; na balkonu pa so vsi le okoli 35% kakovosti, kar je neuporabno za gledanje...
Sobna antena v LJ mi najde z 100% signalom vse SLO programe, a ni primerna za v kovček prenosnika... Kakšne ideje?
Hvala in LP
Zanima me če obstaja kakšna zložljiva antena, ki bi bila prenosna. Ne pričakujem moči zunanje, a priložena mi ne najde niti enega programa; na balkonu pa so vsi le okoli 35% kakovosti, kar je neuporabno za gledanje...
Sobna antena v LJ mi najde z 100% signalom vse SLO programe, a ni primerna za v kovček prenosnika... Kakšne ideje?
Hvala in LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko dB pri DVB-T notranji anteniOddelek: Pomoč in nasveti | 5326 (4345) | lovro535v2 |
» | Nov članek: DVB-T pod LinuxomOddelek: Novice / Nova vsebina | 5052 (3609) | Alexius Heristalski |
» | Zunanja tv antena vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 7730 (7321) | alsl |
» | Acer Aspire 7520G - TV tuner! A dela na navadno anteno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2935 (2781) | Alexius Heristalski |
» | Winfast TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 8558 (5530) | Pyr0Beast |