Forum » Mobilne tehnologije » blackberry curve 8520 uporaba kot modem
blackberry curve 8520 uporaba kot modem
globe ::
lep pozdrav,
oglašam se po dolgem času z vprašanjem, kako uporabiti bb curve 8520 za delovanje kot modem za laptopa. bi prosil za kakšen vodič, čim bolj podroben, ker je lastnik tel. punca in ga ne poznam tako dobro. če je že kdo nastavljal me zanima potek. hvala že vnaprej za kakršnokoli informacijo.
oglašam se po dolgem času z vprašanjem, kako uporabiti bb curve 8520 za delovanje kot modem za laptopa. bi prosil za kakšen vodič, čim bolj podroben, ker je lastnik tel. punca in ga ne poznam tako dobro. če je že kdo nastavljal me zanima potek. hvala že vnaprej za kakršnokoli informacijo.
ABX ::
Moji zapiski za BB (se ne spomni model)
Internet modem:
Inštaliraj Desktop Manager.
Dodaj pod modem properties. In NE uporabljat Blackberry Desktop nastavitve.
at+cgdcont=1,"ip","internet.simobil.si"
user: simobil
pass: internet
Dial number: *99***1#
Preveri da je EDGE enabled. Piše EDGE na telefonu z velikimi (če je z malimi pomeni da ne dela).
Pred povezavo štartaj Blackberry Desktop
Internet modem:
Inštaliraj Desktop Manager.
Dodaj pod modem properties. In NE uporabljat Blackberry Desktop nastavitve.
at+cgdcont=1,"ip","internet.simobil.si"
user: simobil
pass: internet
Dial number: *99***1#
Preveri da je EDGE enabled. Piše EDGE na telefonu z velikimi (če je z malimi pomeni da ne dela).
Pred povezavo štartaj Blackberry Desktop
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blackberry internet storitve. simobil!Oddelek: Mobilne tehnologije | 1844 (1615) | wate |
» | Blackberry Storm 9500 - izkušnje ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6786 (4267) | uninc |
» | Remote Desktop problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1224 (1070) | DaDek |
» | Zagon KDE GentooOddelek: Operacijski sistemi | 1038 (883) | MasterMind |
» | Longhornovi konceptni filmi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 5441 (5441) | BigWhale |