Forum » Mobilne tehnologije » Nokia 5610 vklop
Nokia 5610 vklop
jPiko ::
Hej,
moj problem je sledeč. Dobil sem eno Nokio 5610d-1 (Express music) v zelo slabem stanju ... in sem se odločil, da zamenjam ohišje in počen LCD. Vse dele sem dobil, sestavil skupaj, sedaj pa se ta hudič nikakor ne prižge (v prejšnjem stanju se je). Če telefon priklopim na polnilnik se prižge LCD in kaže, da se telefon polne. Ko pa poskušam zadevico vklopiti, se pa enostavno ne zmeni zame. Kje sem ga polomil? Kje ima zadevica senzor za odprt drsni del (tukaj sumim na težavo, vendar magnetka/stikala še nisem našel)
vnaprej hvala za odgovore
LP,
Piko
moj problem je sledeč. Dobil sem eno Nokio 5610d-1 (Express music) v zelo slabem stanju ... in sem se odločil, da zamenjam ohišje in počen LCD. Vse dele sem dobil, sestavil skupaj, sedaj pa se ta hudič nikakor ne prižge (v prejšnjem stanju se je). Če telefon priklopim na polnilnik se prižge LCD in kaže, da se telefon polne. Ko pa poskušam zadevico vklopiti, se pa enostavno ne zmeni zame. Kje sem ga polomil? Kje ima zadevica senzor za odprt drsni del (tukaj sumim na težavo, vendar magnetka/stikala še nisem našel)
vnaprej hvala za odgovore
LP,
Piko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB Charging Voltage/Current Detector TesterOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1676 (1358) | Jst |
» | nov fotoaparat (2 meseca) - garancija ali stvarna napakaOddelek: Kaj kupiti | 6883 (5829) | koyotee |
» | Pametna sobaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5655 (2231) | SonoR |
» | Samsungove novosti: Galaxy Note 4, Note Edge, Gear S, Gear VR (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 18529 (15228) | FlyingBee |
» | Chromecast SDK je na voljo javnostiOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 17374 (14766) | PrimozR |