Forum » Mobilne tehnologije » Nokia e72
Nokia e72
adrianono7 ::
Zdravo!
Kupil sem nokio e72 na simobilu... ko telefon priklopim na usb kabel mi ponudiinštalacijo Nokia OVI SUITE...
potem kliknem vse potrebno da zažene inštalacijo ampak se inštalira zelo dolgo. 20% naredi v 3 urah, v
navodilih pa piše da lahko to traja samo nekaj minut. Zraven sem dobil tudi spominsko kartico 4 GB, ki pa je
že skoraj do konca zasedena. od 4gb je prostega še samo 500mb... mogoče ve kdo zakaj?
LP
Kupil sem nokio e72 na simobilu... ko telefon priklopim na usb kabel mi ponudiinštalacijo Nokia OVI SUITE...
potem kliknem vse potrebno da zažene inštalacijo ampak se inštalira zelo dolgo. 20% naredi v 3 urah, v
navodilih pa piše da lahko to traja samo nekaj minut. Zraven sem dobil tudi spominsko kartico 4 GB, ki pa je
že skoraj do konca zasedena. od 4gb je prostega še samo 500mb... mogoče ve kdo zakaj?
LP
Sentret ::
Pri Ovi maps ne potrebuješ, da ti inštalira čisto vse mape. Evropa je več kot dovolj...pa še te ne potrebuješ kompletne.
PeternelG ::
Ni šans, telefon je vreden svojega denarja :) mu ne zamerim, da imam samo 500 mb prostora še na kartici.
Tomas 33 ::
Potegni si OVI suite iz Nokiine strani in ga inštaliraj.
Ko si inštaliraš in je telefon prepoznan, greš v maps, pa vse pobršeš ter namestiš te, ki jih rabiš.
Ko si inštaliraš in je telefon prepoznan, greš v maps, pa vse pobršeš ter namestiš te, ki jih rabiš.
MobiMan ::
Zdravo.
Če še kdorkoli potrebuje kakšno pomoč ali servis telefona naj pokliče na 041 216 834. Z veseljem bom pomagal vsakemu, če pa rabi kak hitri servis na Telerayu (nokia) pa naj tudi pokliče (poznam par serviserjev).
Če še kdorkoli potrebuje kakšno pomoč ali servis telefona naj pokliče na 041 216 834. Z veseljem bom pomagal vsakemu, če pa rabi kak hitri servis na Telerayu (nokia) pa naj tudi pokliče (poznam par serviserjev).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia E52 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 84929 (42944) | mailer |
» | Navigacija za Nokio 5230Oddelek: Mobilne tehnologije | 4888 (4678) | Mehmed |
» | Ovi maps download kart preko telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 3841 (3249) | mojsterleo |
» | Nokia OVI maps in težave pri uporabiOddelek: Mobilne tehnologije | 4702 (4294) | PaJo |
» | Nokia Maps Zstonj!Oddelek: Mobilne tehnologije | 3836 (3163) | Bor H |