Forum » Elektrotehnika in elektronika » Analogni signal eursport
Analogni signal eursport
Tomaz82 ::
Lep pozdrav
Po dolgem oklevanju sem nabavil nov tv ki ima vgrajene vse digitalne tunerje, DVB,C, S. Sedaj pa imam problem, ker ne morem gledati analognega eurosporta iz Astre. Na starejšem tv pa vse dela normalno.Občutek imam da ne morem videti nobenega analognega programa saj manjkajo tudi ostali (DSF,RTL...) Lovim samo HD verzijo ki je zaklenjena in še en signal ki ni hd ampak je tudi zaklenjen.
Če ma kdo kako idejo kako rešiti problem bi bil vesel.
Težavo sem opisal tudi na http://www.avforum.si/index.php?topic=1...
Po dolgem oklevanju sem nabavil nov tv ki ima vgrajene vse digitalne tunerje, DVB,C, S. Sedaj pa imam problem, ker ne morem gledati analognega eurosporta iz Astre. Na starejšem tv pa vse dela normalno.Občutek imam da ne morem videti nobenega analognega programa saj manjkajo tudi ostali (DSF,RTL...) Lovim samo HD verzijo ki je zaklenjena in še en signal ki ni hd ampak je tudi zaklenjen.
Če ma kdo kako idejo kako rešiti problem bi bil vesel.
Težavo sem opisal tudi na http://www.avforum.si/index.php?topic=1...
5er--> ::
D v DVB pomeni Digital. Zelo, zelo verjetno nimaš tunerja za analogno satelitsko in stvar zaradi tega ne dela.
Alexius Heristalski ::
Vsi analogni satelitski programi na Astri so prosto dostopni tudi digitalno, tako da mi ni jasno, zakaj jih ne najdeš, če imaš res televizor v vgrajenim tunerjem DVB-S.
edit: Mogoče LNB ni univerzalen. V tem primeru ga zamenjaj.
edit: Mogoče LNB ni univerzalen. V tem primeru ga zamenjaj.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Alexius Heristalski ()
Scorpia ::
Poglej nastavitve samega reciverja, mogoče nimaš pravilne nastavitve in loviš samo verticalno ali horizontalno. Lahko pa tudi nagaja sam lnb, da ne lovi recimo horizontalno.
////
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Satelitska antena - premestitevOddelek: Pomoč in nasveti | 4955 (3221) | SavoS |
» | Kupil bi Satelitsko. (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 15968 (14428) | mumbo |
» | Satelitska ne delujeOddelek: Zvok in slika | 3025 (2462) | Mr.Nice |
» | Softwersko DEKODIRANJE z SkyStar 2 (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Strojna oprema | 129836 (31198) | chrush |
» | ktera sateliska antenaOddelek: Kaj kupiti | 4016 (3747) | blue96 |