Forum » Šola » FRI UNI in zamenjava skupine
FRI UNI in zamenjava skupine
domenc ::
Živjo!
Včeraj smo dobili urnike za 1. letnik (FRI UNI) in s tem so nas razdelili po skupinah (po priimkih, 14 skupin).
Padel sem v 3. skupino in mi urnik ni kaj dosti všeč saj se skupaj z prijatelji vozimo na faks (oni pa so v 10. skupini) - zelo različni urniki zaradi vaj in tako rekoč bi morali biti vsi zmeraj od zjutraj do večera čakati drug na drugega.
Sedaj me pa zanima, če bi se kdo zamenjal iz 10. skupine v 3. skupino oz. če kdo iz 10. skupine ne bo hodil na predavanja in se je vpisal samo zaradi statusa???
Mu dam za pir ali dva :).
Torej: Se javi kdo iz 10. skupine pripravljen na menjavo?
Lep pozdrav, Domen
Včeraj smo dobili urnike za 1. letnik (FRI UNI) in s tem so nas razdelili po skupinah (po priimkih, 14 skupin).
Padel sem v 3. skupino in mi urnik ni kaj dosti všeč saj se skupaj z prijatelji vozimo na faks (oni pa so v 10. skupini) - zelo različni urniki zaradi vaj in tako rekoč bi morali biti vsi zmeraj od zjutraj do večera čakati drug na drugega.
Sedaj me pa zanima, če bi se kdo zamenjal iz 10. skupine v 3. skupino oz. če kdo iz 10. skupine ne bo hodil na predavanja in se je vpisal samo zaradi statusa???
Mu dam za pir ali dva :).
Torej: Se javi kdo iz 10. skupine pripravljen na menjavo?
Lep pozdrav, Domen
- zaklenil: Gandalfar ()
whatever ::
Verjetno ne bo noben problem, če se zmeniš z asistentom in sošolci. Samo potem HODI in bodi resen.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
domenc ::
Nuke_H2 Sem sam odprel temo tu in tam :)
gendale Mislim, da ni glih "kamor hočeš".. Bi bilo to drugače zelo super. :)
whatever Upam ja; to pa itak, ker mislm resnično v 3. letih zaključit tole...
gendale Mislim, da ni glih "kamor hočeš".. Bi bilo to drugače zelo super. :)
whatever Upam ja; to pa itak, ker mislm resnično v 3. letih zaključit tole...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Urnik na FERIOddelek: Šola | 3224 (2547) | IcyFox |
» | Akustična kitara do 300€Oddelek: Loža | 1599 (1249) | Ales |
» | Prenosniki na faksu (Feri) - uporabnostOddelek: Šola | 3497 (3072) | Pyr0Beast |
» | FRIOddelek: Šola | 2606 (1811) | tx-z |
» | A se je kdo letos prijavo na FRI (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 8297 (6397) | grmek |