» »

A se je kdo letos prijavo na FRI

A se je kdo letos prijavo na FRI

1
2
3

cyer^3d ::

FRI SUX.

p.s. preden sem oddal post sem napisal kar obsirno porocilo, potem pa vse zbrisal, ker se mi zdi da zgornji stavek pove najvec.

Avalonis ::

cyer^3d : Se strinjam! Manjka mi samo še 5 izpitov (v zimskem roku grem delati zadnjega) in čas, ki sem ga preživel na FRI je povsem stran vržen. Kot večina računalničarjev sem samouk in ostali, ki pridejo na FRI brez kakršnega predznanja zelo težko naredijo. Seveda to ne pomeni, da nimajo šans na diplomo...daleč od tega! Večina diplomirancev iz UNI in VSS poznajo UNIX ali LINUX samo iz slik v Mojem Mikru ali Monitorju, programiranja ne obvladajo sploh, spozanjo se samo na cene komponenet in programov :| itd.

Za tisto izjavo iz HermesSoftLaba še nisem slišal ampak tudi v našem podjetju diplomiranci iz FRI niso zaželeni. 6-12 mesec potrebujejo za izobraževanje preden jih lahko aktivno vključimo v kateri projekt...in še to samo za manjše opravke! Krivda leži na vodstvu faksa in predavateljih, ki zamujajo za razvojem in se skrivajo za izgovorji kot : "Osnove se je treba naučiti in za to je primeren tudi Oberon!" Vsi tisti, ki greste letos na FRI si zapomnite te besede...do takrat pa ugotovite kaj hudiča je Oberon :D

Na FRI potrebujemo več prakse in ne še en predmet iz Ekonomije (DIE MIHELČIČ DIE). V tem je tudi vic našega faksa : najlažji premeti so ravno predmeti iz računalništva medtem, ko pa problem predstavljajo že omenjeni prfoks in za nekatere Analiza (tako mi rečemo matematiki, ker se bolj cool sliši :D )

Edina res dobra stvar, ki sem jo dobil na faksu je status študenta. Brez tega bi zelo težko dobil službo programerja če bi rekel, da sem samo srednjo zaključič. Sedaj, ko imam že 4 leta aktivne delovne dobe in izkušenj lahko brez problemov dobim delo tudi v tujini...brez diplome. Za diplomo se učim samo še iz principa, ker si nisem nikoli mislil, da bom tako daleč prišel (v srednji sem imel nekaj popravcev, padel matematiko na maturi, v OŠ mi je učiteljica pred celim razredom rekla, da takšni kot sem jaz nimajo šans faksa naredit itd.) Na FRI je samo peščica dobrih prfoksov in asistentov vendar kaj, ko niso nikoli skupaj (dober prfoks/slab asistent, slab prfoks/dober asistent).

Tole je pa za bodoče bruce :

Najboljši prfoks : Cene Bavec (Družbeno in zakonodajni vidiki informatike)
Najboljši asistent : Igor Rožanc (Algoritmi in podatkovne strukture I, Programiranje)

Samo še 5 izpitov, samo še 5....

Cowboy6 ::

Jst se mislim vpisati drugo leto. Zanima me, ali je bila letos omejitev?!? Da vidim če imam sploh kaj možnosti.
Tukaj naj bi bil moj podpis.

Wolfram ::

moj brat se je letos upisou. omejitev na UNI je bla 64 pik. brat je za šalo gor pršu, sam kako bo pa naprej pa ne vem:D
www.igralec.com

tao_s ::

jebemti sami tipi smo gor... kdor je pa na informativcu "dobre" bejbe vidu je pa ze na pol slep al pa psihično hendikepiran >:D

Loki ::

tao_s jaz sem videl kar nekaj dobrih punc, se vedno pa je situacija 100x boljsa kot na FE, nekaj jih pa tudi poznam, ki bodo naslednje leto gulile solske klopi na VSS.

asPeteR ::

Eh, ce pa nau pr nas dost materiala, pa glemo lahko mal na ekonomsko pogledat! :D

A je problem? ;)

Sicer pa, ce bo prevec sosolk, se ne bom zmogel skoncentrirati na faks ... :O

Misty ::

asPeteR: v prvem letniku še ni tko težke matematke (večinoma SŠ), kar je težkega (neumnega), je programiranje 1 (oberon). Totalno zgrešena in nepomembna stvar.
Vsaj za programiranje 2 se boste učili C...
Za drugi letnik bi se strinjau z Avalonis-om - Ekonomika poslovanja je poleg (najbrž - sem šele 2. letnik) Poslovnih funkcij v 3. letniku najhujša piflarija kar sm jih vidu.

asPeteR ::

Misty: THNX!:D

Mene je pa skrbel racunalnistvo ... :\

Sam kolk je slisat o tem Oberonu! VSAK jamra kva je to eno sranje ... Zdej pa res zanima kaj je to en sment! Takoj grem zdele pogledat kaj za vraga je to!

8-)

Misty ::

Lepo, da se že zdaj zanimaš :)
Oberon je nekakšen naslednik module :8) .
Baje naj bi biu dobr za učenje osnov :\ .
Obstaja tudi OS Oberon, vendar pa je tako eno kot drugo v praktičnem življenju neuporabno.
Moj nasvet: potrud se, da boš oberon čimprej naredu, pol se pa še bol potrud, da ga boš čimprej pozabu.
In čez eno leto razlagau, kakšen shit je ta jezik.

virtual_reality ::

Oberon je programski jezik, zelo podoben pascalu. Dober naj bi bil, ker nas sili k tako imenovanemu lepemu programiranju in uporabi objektov.
Za vec informacij kliknite povezavo. Tu si lahko Oberon tudi prenesete in pogledate naloge, ki so jih resevali letos.

virtual_reality ::

...se tole. Ne bi vas rad strasil, ampak tisti ki ste se vpisali na univerzitetno smer, se zacnite ze prvi dan ucit...

matic ::

Avalonis: jest se pa ne strinjam lih s tabo.. samo kolikor sem videl si ti delal infromatiko!? In tam ni cudno.. saj je sama piflarija...
Edino g.Mihelcic... Stih Stih! :D Nevem kako se jim je ratal ga znebit na strojenm faksu!
Ko bi se ga vsaaaj se pri nas! Pa saj sploh nisem imel tolk slabga mnenja o njem dokler nisem dejansko prsu do izpita...

Meni pa drugace FRI prav sede... Tudi Oberon itd prav lustno! Sploh ni grozen.. je pa sila enostaven... res mi ni jasno zakaj je ljudem tolk mucno! Ce bi imeli Pascal bi se pa pritozevali kolk staaar jezik se ucimo (ki se ga itaq dela v 2.l.) :D
Ehh noo...

Se vidmo BRUUCI!!!!!! 8-)

p.s.: UNI - ce se ne mislite z zacetkom takoj direkt resno orenk ocit in mozgane sila napnjat jih raje hitro zacnite napenjat in iskat resitev kako se cim hitreje prepisat na VSŠ! :D Res je sila tezak! In razlika med VSŠ in UNI je velikaaaa! Se posebi se zacne v 2. semestru!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: matic ()

freejack ::

virtualreality: popolnoma prav imašjst mam smer UNI, je pa tko, čez 5 dni prvi izpit, jst pa še začel nisn kaj delat,..da nem naredo prvega letnika sn se itaq že sprijaznil, ker sem bolj spoznaval "akademsko svobodo", kot delal,..torej, dons se začnem učit Oberon, to se naučim v 3 dneh, grem na izpit, mam 2 časa da se naučim Analizo in grem na izpit, pol mam še pa 3 dni časa da se naučim fiziko in grem na izpit...bog mi pomagaj, ker še nimam pojma, še nisem začel učit :( :( :( Kar se pa Oberona tiče, vam pa tko povem; Oberona se naučte sam tolk, da bote znali kar se od vas zahteva. Ko boste pa hoteli sami zase napisat kak uporaben program, pa zabrišite vse knjige od Mahnjiča ven skozi okno, pa se začnite C in JavaScript učit. Tu se vsaj da nekaj naredit. btw. Quake je bil v Cju napisan, če koga zanima (i think, no ja, sej mam source od kvake, bom šel enkrat pogledat)..

Sergio ::

okej, pa še pomnite tole: med teoretičnim in praktičnim programiranjem obstaja _GROMOZANSKA_ razlika.

jaz grem študirat računalništvo (se vidimo oktobra, skupina A-M, hehe :D), pa lahko povem, da programirati ne znam.

Poznam bolj ali manj osnovno sintakso Pascala, tako da tam znam kaj spacati, ampak nič posebej konkretnega.

Na tekmovanje srednješolskega računalništva sem prišel čisto nepripravljen ter sproščen. Za rešiti so bile 4 naloge, od tega 2 opisni. Opazil sem, da na tekmovanju ne rabiš znanja programiranja, ampak matematike. Malo obračanja številk, malo teoretiziranja, malo ENOSTAVNE kode, pa sem dosegel 2. mesto. Men je blo to smešno :D.

Sicer pa - da bi znal napisat skripto za vnos novic... no way. In tudi ne pričakujem, da se bom _uporabnega_ programiranja naučil na faksu. To so izkušnje ter preguljene ure programiranja ter izgubljanja živcev v prostem času.

Ane? :D
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Dirkac ::

Sergio: Se vidimo oktobra, jaz sem tud A-M - UNI.

Ostalim je uspelo, da ste mi zbili večino navdušenja za faks.

Kaj pa potem predlagate? Kaj se splača učit, pa kaj naredit, da se dobi tudi tisto znanje, ki ga na faksu ne dobiš, ga pa potrebuješ kasneje v službi?

A je kdo gledu predmetnik za prvi letnik. V prvem semestru je samo 23 ur na teden. A je to res?

Gizm0 ::

Saj 23 ur ni tako malo, zato se ne čudit.

Drugače sem pa tudi jaz skupina (A-M)-UNI

freejack ::

Sergio: če je v tebi malo programerske žilice, se boš naučil programirati kot bi mignil. Oberon je sicer za otroke, C je pa že malo bolj na spodobni ravni. Največja poanta je v tem, da v bistvu vsi programski jeziki delujejo na isti princip, algoritmi itd. edina razlika se pojavlja pri zapisu tega principa; npr. pri Oberonu zgleda IF stavek nekako takole IF (x=y) THEN x=x+1 END, pri Cju pa nekako takole IF (x==y) x+=1. Podobno pri FOR zanki; Oberon; FOR k:=0 TO 2 (tle lahk uporabiš še korak BY 2, default je 1)DO Tabela[i,j,k]:=SHORT(ENTIER(ObxRandom.Uniform()*20)); END, pri Cju pa tko: FOR (i;i<=20; i++),..skratka, so majhne razlike med jeziki, ampak v bistvu gre vedno za isto stvar.btw. na predavanja fizike pr Osredkarju je fajn hotit, ker mi je tip faca. Mahnjič, brez komentarja, pri njemu zgleda ura nekako takole (bla bla bla, naj povem še eno zanimivost bla bla bla...vse v istem tonu, kot da še ni slišal za naglaševanje)...u ja...pa Žagar, asistent za analizo je tut ql

kockish ::

Zdi se mi da nekateri tule prevec strasijo ljudi... Mam kolega ki je v prvem letniku in mu manjkata se dva izpita, sicer analiza in fizika, ampak vseeno. In tip pravi, da stvar sploh ni tako tezka...

Se mi pa zdi da osebkov zenskega spola ne bo kaj dosti.... na vpisu sem videl samo eno, pa se ta je iz moje gimnazije :(
Se vidimo oktobra...

matic ::

Zenske so vecinoma pri nas! :D To je VSS, sam jih kar vecina ostane v 1.l.! :D Brez zalitev punce! (ce kera to bere) Vas pogresamo v 2. is potem se bolj v 3. letniku! 8-)

Verjamem da komu tut UNI ni tezak.. marsikomu tut to laufa in mo ni blem nic! Takim ki pa se niste pripravljeni fino ucit na UNI adijo! Sploh pa potem v 2.l. se oba letniko bistveno bolj zakompleksata! Sta bistveno tezja od 1.

Glede izkusenj - UPORABNO prgramiranje! Jaz ko sem sel na ta faks nisem znal nic! V srednji smo se (na vegovi-elektro) ucili nekaj asamblerja od spectruma.. in nekaj Basica iz komodorja sem se se pomnil ko sem z njim delal pri 9. letih! :D
V 2.semestru 1.l. sem naucil C in v 2.l. sem se naucil se SQL in sedaj lepo delam z PHPjem ki ima sintakso Cja in je se 10x bolj simpel kot C in pa z mySQL bazami! Ne mi govort da se nicesar ne naucis! Prav tako uporabniski vmesniki, ker se lepo naucis kako lepo in pravilni in najbolje naredit za vas tisti "pravi" program... ki ima potem gumbe in menije itd itd!

Pa tudi Oberon je prav zabaven.. kjer se je dost lazje naucit osnove kot pa v Cju... potem pa ko presaltas na drug jezike pa je tako kot je reku freejack! Povsod je vecinoma vse na isti koncept! Spremenijo se malo bolj potem stvari pri drugih stvareh.. npr. ze pri kazalcih in dodeljevanje pomn. prostora itd. Pa tut tuki ni frke! Edin kar je neki cist novga je ProLog ki pa je tut neki zanimivga! :D Predvsem za matematicne tipe! Tisti ki boste uzivali v diskretnih strukturah, boste vzivali v prologu! Razen asisten je mal hmm hmm...

freejack: tep pa veeeeelik srece!!! Odkrito povedano ne verjamem da bos naredu sploh kak izpit, ce je vse tko kot si gor napisu! :D Sporoci stanje! 8-) Malo vec se je pa le treba ucit...

matic ::

Letos (to je med prehodom iz 2. v 3. letnika) sem se vpeljal v Linux in windowsov nocem vec videt, ker je res krasna stvar! Se posebi za programerje - pa se Hobij je po vrhu! (to je kompliment na Avlonis-a) In tut precej sosolcov uporablja Linux in kar nekaj jih je ki so ga vzljubuli.. tako ne govort da Linux/unix... Pa kar neki predmetov boste imel kjer boste delal z njim!!!! Programiranje v Cju, uporabniski vmesniki, uporabniska programska oprema,...

Viper Neo ::

Hmm..

Jst grem tut na fri-UNI (skupina N-Z), pa tut ne znam programirat razn neki malga v c-ju.

Sm tut jst slišu več različnih mnenj, ampak sm vseen optimist

Se vidmo prvega!!
How is your faith these day's ?

spucek ::

Jst grem pa u MB na FERI.Kot kaže nam bo tam bolje in še bolj iskani smo (baje)>:D 8-)
Previdnost je mati modrosti.

freejack ::

Evo en primer programa v Oberonu, če koga zanima:MODULE PrisotnostNaDelu;
IMPORT In,Out,ObxRandom;
CONST StDelavcev=100;
TYPE Prisotnost=ARRAY 12 OF SET; (* ustvaritev tabele *)
VAR Delavci:ARRAY StDelavcev OF Prisotnost;


PROCEDURE RandomNumbers():INTEGER; (* podprogram: generator nakljkucnih stevil *)
VAR e:INTEGER;
x:REAL;
BEGIN
x:=ObxRandom.Uniform(); (* generiranje nakljucnih stevil *)
x:=x*32; (* ve&egrave;anje razpona intervala in omejevanje le tega na interval [0,31]; opomba: 0 je prazna mnozica *)
e:=SHORT(ENTIER(x)); (* pretvorba realnih stevil v cela *)
RETURN e
END RandomNumbers;

PROCEDURE Napolni*; (* ustrezna dopolnitev tabele (oz. mnozic) z nakljucno izbranimi stevili *)
VAR i,j,k,dan:INTEGER;
mesec:ARRAY 12 OF SET;
BEGIN
FOR k:=1 TO StDelavcev DO
FOR i:=0 TO 11 DO (* vnos dnevov v mnozico, ki sledi, se izvrsi za vseh 12 mesecev *)
mesec[i]:={}; (* pred zacetnom vnosov dnevov v mnozico je mnozica prazna *)
j:=0;
REPEAT
dan:=RandomNumbers(); (* dan je nakljucno stevilo *)
IF (dan>0) & ((dan IN mesec[i]) = FALSE) THEN (* ze vnesena stevila ne ne vnasajo ponovno*)
mesec[i]:=mesec[i]+{dan};
j:=j+1;
END;
IF dan=0 THEN (* stevilo 0, nadomestim z prazno mnozico *)
j:=j+1;
END;
UNTIL j=31; (* ponavljanje za vseh 31 dni *)
Delavci[k-1,i]:=mesec[i];
END;
END;
END Napolni;

PROCEDURE StDelDni*; (* podprogram za stevilo dni, ki jih je delavec prezivel v sluzbi *)
VAR IndDel,mesec,dan,StDni:INTEGER;
BEGIN
StDni:=0;
In.Open;
In.Int(IndDel);
Napolni; (* zagon podprograma Napolni *)
FOR mesec:=0 TO 11 DO (* za 12 mesecev *)
FOR dan:=1 TO 31 DO (* za 31 dni *)
IF (dan IN Delavci[IndDel,mesec])=TRUE THEN
StDni:=StDni+1;
END;
END;
END;
Out.Ln;
Out.Ln;
IndDel:=IndDel+1; (* zaradi zacetnega indeksa 0, je delavec i:=i+1 *)
Out.Int(IndDel,2); (* izpis dnevov prisotnosti dolocenega delavca *)
Out.String(". delavec: ");
Out.Int(StDni, 3);
Out.String(" dni.");
Out.Ln;
END StDelDni;

PROCEDURE Istocasno*; (* podprogram za istocasno *)
VAR IndDel1,IndDel2,i,j:INTEGER;
StDni:ARRAY 12 OF INTEGER;
BEGIN
In.Open;
In.Int(IndDel1); (* vnos indeksov zeljenih delavcev *)
In.Int(IndDel2);
Napolni;
FOR i:=0 TO 11 DO (* dodajanje vrednosti mesecem *)
StDni[i]:=0;
FOR j:=1 TO 31 DO (* dodajanje vrednosti dnevom v mesecu *)
IF ((j IN Delavci[IndDel1,i])=TRUE) & ((j IN Delavci[IndDel2,i])=TRUE) THEN (* primerjava skupnih dni *)
StDni[i]:=StDni[i]+1;
END;
END;
END;
Out.Ln;
Out.Ln;
Out.String("Skupni preziveti dnevi po mesecih:"); (* pricetek izpisa podatkov *)
Out.Ln;
Out.String("-------------------------------------");
Out.Ln;
Out.String("Januar: ");
Out.Int(StDni[0],2);
Out.Ln;
Out.String("Februar: ");
Out.Int(StDni[1],2);
Out.Ln;
Out.String("Marec: ");
Out.Int(StDni[2],2);
Out.Ln;
Out.String("April: ");
Out.Int(StDni[3],2);
Out.Ln;
Out.String("Maj");
Out.Int(StDni[4],2);
Out.Ln;
Out.String("Junij: ");
Out.Int(StDni[5],2);
Out.Ln;
Out.String("Julij: ");
Out.Int(StDni[6],2);
Out.Ln;
Out.String("Avgust: ");
Out.Int(StDni[7],2);
Out.Ln;
Out.String("September: ");
Out.Int(StDni[8],2);
Out.Ln;
Out.String("Oktober: ");
Out.Int(StDni[9],2);
Out.Ln;
Out.String("November: ");
Out.Int(StDni[10],2);
Out.Ln;
Out.String("December: ");
Out.Int(StDni[11],2);
Out.Ln;
Out.Ln;
Out.Int(IndDel1,2);
Out.String(". in ");
Out.Int(IndDel2,2);
Out.String(". delavec, sta skupaj prezivela ");
Out.Int(StDni[0]+StDni[1]+StDni[2]+StDni[3]+StDni[4]+StDni[5]+StDni[6]+StDni[7]+StDni[8]+StDni[9]+StDni[10]+StDni[11],3);
Out.String(" delovnih dni.");
Out.Ln;
Out.Ln
END Istocasno;


END PrisotnostNaDelu.

PrisotnostNaDelu.StDelDni 12 (* delavec; opomba:MIN(SET)=0,MAX(SET)=99 *)
PrisotnostNaDelu.Istocasno 23 45 (* delavca; opomba:MIN(SET)=0,MAX(SET)=99 *)

Paramedic ::

No, dobr no, se bom pa še js javu. Sm vpisan v FRI, sm pa pršu z računalniške, tak da mi bo upam mal lažje - vsaj sprva. See ya!


PS: a se lahko javi brat od ene VMS Špele, ki se je vpisu na FRI (A-N) :D - če je tle sploh, ker nč ne vem kdo je točno.
End transmission.

Sergio ::

kakšni so vtisi?

če je kdo od vas na FRI UNI 1 letnik, pa je imel danes vaje iz analize 1, sem bil jaz tisti šminker v rdeči srajci, ki je reševal naloge pred tablo ;)

sicer je pa luštno vse skupaj. dvomim da bodo resnejše težave.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Sumo ::

Sergio: we shall see ;)

dukedl ::

hehehe..optimisti..no resno..sam trenutno pavziram 2 letnik FRI UNI...sam vseeno hodim na 1 letnik VSP predavanja, ker se nameravam jeseni vpisati v 3 letnik VSP Informatika...

najprej sem ponavljal 1 letnik UNI(ja analizo 1 nisem naredil, ceprav sedaj vidim da bi jo lahko bp..), nato se sem vpisal v 2 letnik UNI, amapak nisem naredil vseh pogojev za 3 letnik, tako da sem se odlocil podobno kot nekaj mojih kolegov da se prepisemo na VSP in da ze enkrat koncamo ta fax :\

ce je kdo od vas isti kot jz(bl na easy, sej je se dost casa da se naucim za ta izpit, ipd)..potem vam polagam na srce da ce hocete narediti UNI se zacnite takoj ucit...ni tako easy kot izgleda..najbolj se vam pa splaca izpite delati s kolokviji...

Oberona pa itak ni vec, ker je zdej Java...

ce je kaksno vprasanje na plan z njim...:D
lp dukedl

Gizm0 ::

Ja, vtisi so kar dobri. Edina stvar, ki je nova so diskretne strukture. Fizika in analiza pa sta zaenkrat le ponavljanje srednje šole. Zaenkrat ni videti nič težkega, upam da bo tako tudi ostalo :)
Profesorji so tudi v redu, razen Mahnič bi lahko malce bolj glasno govoril :) ker tudi če ima mikrofon direktno pred gobcem, se ga skoraj nič ne sliši :D

Drugače sem pa jaz 1.letnik UNI 2. skupina 8-)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gizm0 ()

Dirkac ::

Moji vtisi so tud kar dobri. Malo me sicer mti urnik, ampak bo za preživet. Diskretne so res nekaj novega in upam, da ne bo težav.

Mahnič je mal čuden, ampak pravijo, da je eden boljših profesorjev.

A je bil kdo včeraj na vajah Diskretnih struktur pri Fijavžu? Ta tipo je pa res faca in ni čudno, da ves folk hoče k njemu hodit na vaje.

Aja, pa jaz sem 1. letnik UNI, 4. skupina.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dirkac ()

Sergio ::

pri fijavžu sem imel vaje v torek ob (COUGH) sedmih zjutraj.

mislm, človek je doktor. svaka mu čast. sicer ima pa dobre vaje, edini problem je pa ta, da moreš SLEDIT, če ne zmrzneš. Pa sej to itak :D
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

matic ::

Ker se tuki neki zbirate novi FRIjevci, naj vam povem (ce se kdo neve) imajo (imamo) predvsem FRIjevci in tudi FEjevci stran (forum, zapsiki,..) na:

http://www.fri-info.net/fri/fri.htm - direktno na FRI vsp

SkIDiver ::

Kadar koli grem mim PC-jev v alvi vedno nekdo po s-tju brska:D sicr jz tud nism izjema. Sam kje za vraga je na tistih tipkovnicah |?

Kok vas je na vsp na FRI-ju? Jz sm 1 skupina. In JA. Diskretne strukture so res neki novega. Men so kr faca. Mogoče zato k mi je jasno. Avditorne vaje so kr zanimive, asistent ni zategnen tko, da ni panike.

m.i.h.a. ::

Jaz sem na VSŠ 3. skupina. Danes je Mahnič nekaj govoril o gradivu iz katerega predava, da ga ima na njegovi strani, a nisem nič našel (baje, da moraš vpisat še geslo in up. ime). Ve mogoče kdo kje bi to našel, če mogoče kdo to že ima naj mi prosim pošlje na mail.

SkIDiver ::

Kaj si nisi zapisal poti kam morš it to iskat? Bom jz poisku pa ti sporočim sm gor.

SkIDiver ::

http://ltpo.fri.uni-lj.si/predmeti/ospr...

Do tukaj je vse OK tukaj pa manjka link "predavanja" kjer naj bi ble vse njegove prosojnice.

SkIDiver ::

Za osnove računalniške arhitekture 1 tud ni ničesar.

_WilL_ ::

Na FRI je men full lahko vse, zdele sem že cel teden samo spal, saj ni nič novega. Morda moraš malce slediti pri javi, ampak če poznaš vsaj mal C potem to ni problem. Diskretne strukture (logika) ni nič boljše, sam dolgčas, drugje pa še nič pametnega. Če bo šlo tko naprej bo prekleto dolgčas.
Sem v 1. skupini VSP.
LP WilL
IBM T41p (Pentium M 1.7 GHz, RAM: 1024MB, DISK: 60GB 7200rpm, ATI FireGL 128MB
LCD: 14,1" res: 1400x1050, DVD/CD-RW, Bluetooth, WiFi b)

Sergio ::

Skidiver: potem sva sošolca, če si 1 skupina UNI ;)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Sergio ::

ah, slep jazst. pozab. :D
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

SkIDiver ::

Hehe serž nisva sošolca na žalost. Mogoče če boš do 3. letnika enga ruknu pa da men uspe prehod iz vps na uni. Pol pa ja. Za per pa lahko vseen daš kje v lj:D JOKE

Ne bi blo pa švoh, da se mal slo-techerji dobimo, da vsaj vidmo kaj smo za eni junaki pa kako rečemo. Jz lahko mošt prnesem en naj pa kostanj nabere pa lahko naredimo en družaben slo-tech kostanjev piknik:D

Jz sm tud 1. skupina. Kako me spoznaš? V petek na jutranjem predavanju o programiranju med pavzo prlezem iz zadnje klopi čist zaspan:D
Logika:D je pa ena jaka huda fora men tole. Kdo se je tega spomnu tud ne vem. No ja vsaj asistenta nimava zateženga pr avditornih.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: SkIDiver ()

matic ::

Pri Diskrtetnih, kakor sem sliasal imate sedaj Nezo za predavnja namesto Orla!? Groooza! :)
Pri diskretnih sem tudi jaz sam sebi rekel na zactku eh... to je djabe.. prelistaj po knjigi malo naprej! :D Pa sej tut pol ni panike, sam sledit moras.. Pa splaca se s kolokviji narest!!

m.i.h.a. ::

Meni pa diskretne na predavanjih niso bile nič jasne, no stanje se izboljšuje in stvari mi postajajo bolj jasne. Je pa res, da česa takega še nisem nikdar videl.
Kar se tiče Mahničevih .pdf fajlov jih na njegovi strani ne najdem ali pa jih še ni.

Pri diskretnih imamo res Nežko :'(

SkIDiver ::

Jap nežka je nežka do konca. Naklada, da ni konca in kraja. BTW je kdo ugotovu kaj je logika?:D :D :D

.pdf fila pa ni gor. Najbrž mu tisti, ki vzdržuje stran ni dal gor zadeve. Treba prec prjavt v pondelk

matic ::

Fora pri Nezki je da se tolk razlaga, pa se vedno bore malo razlozi.. Skoda ker jo boste moral trepet se pri Analizi 1 in 2..

To da ima ona sedaj pa se Diskretne imate pa se ekstra sreco!

Orel pa drugace full v redu razlaga!

Sergio ::

nezka, nezka... no, pa saj jo bomo preziveli. mislm, ce je zenska doc.dr., potem mora biti neka referenca, ane :D
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

freejack ::

No ja, sicer res da govori, kot da bi jo kdo navil, sam je pa ok. Mislim, fer, pa to. :D Ko boste neki časa skup se vam bo prav dopadla. :D btw. jst zgleda da nem dal za pijačo, ker nisem naredil pogojev za 2.letnik, tko da, fantje, se vidmo na faksu. :D

matic ::

A je tuki kak ki je v 2.l. vsp?

SkIDiver ::

Za kazen boš dvojno plačal!:D :D :D

Misty ::

@matic: Ja jest, ampk sam pr Analizi 2 ta semester.
1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Excel - izračun datuma rikverc

Oddelek: Pomoč in nasveti
6966 (763) sladka
»

Dohodnina-študentsko delo

Oddelek: Loža
265999 (3331) Gandalfar
»

menjava službe

Oddelek: Loža
286129 (5382) alesr
»

[java] Amortizacija

Oddelek: Programiranje
481799 (1243) mindstyle
»

Vprašanje za študente FRI

Oddelek: Šola
353078 (2372) Zzzzzzz

Več podobnih tem