Forum » Šola » Vratarska služba
Vratarska služba
hator ::
Nekje na internetu sem prebral, da imajo študentki domovi vratarsko službo. Ali jo je treba tudi med vikendom opravljat? Gre za mariborske javne študentki domove(Lent).
Hvala za odgovore
Hvala za odgovore
ZlobneZ ::
Zivjo,
sem bil pred 3 leti v študentskih domovih [Lent], pa je vratarska sluzba izgledala tako, da cez dan ni bilo nobenega vratarja, zvecer pa je prisel varnostnik, ki je potem krozil po domovih. Ravno tako je bilo tudi v domovih na Koroski. Je pa bilo tako, da so se vrata cez noc zaklenila in si potreboval za vstop v dom kljuc.
sem bil pred 3 leti v študentskih domovih [Lent], pa je vratarska sluzba izgledala tako, da cez dan ni bilo nobenega vratarja, zvecer pa je prisel varnostnik, ki je potem krozil po domovih. Ravno tako je bilo tudi v domovih na Koroski. Je pa bilo tako, da so se vrata cez noc zaklenila in si potreboval za vstop v dom kljuc.
St235 ::
Vratarska služba je od doma do doma drugačna. Na FDV smo imeli vratarsko službo kjer si dobil 2-3x na leto 6 urno dežurstvo in si pridno tam sedel. Nočna dežurstva in vikendi pa so bili plačani in prostovoljni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prekomerno delo?Oddelek: Loža | 9647 (4957) | gendale2018 |
» | Jesti po 18h (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9125 (6802) | NikolormousB |
» | Plačilo za dežurstvoOddelek: Loža | 6289 (5511) | YaN-cH |
» | Preverjanje veljavnosti certifikata na usmerjevalnikuOddelek: Omrežja in internet | 2851 (2520) | xardas |
» | Koliko bi vi zaračunali za to spletno stran?Oddelek: Izdelava spletišč | 4412 (3268) | System |