Forum » Pomoč in nasveti » Regulator ventilatorja
Regulator ventilatorja
redstrasse ::
Imam digitalni regulator ventilatorja, ki dela na temperaturo. Bolj toplo od nastavljenega pospeši na 100%, če je pod nastavljeno temperaturo dela na 30%.
Zanima pa me, ko je regulator vklopljen se ventilator drugače sliši ni tako gladek zvok. Ali je to kaj narobe za motor se lahko uniči ? Ventilator stane 1300€ zato vprasam?
Zanima pa me, ko je regulator vklopljen se ventilator drugače sliši ni tako gladek zvok. Ali je to kaj narobe za motor se lahko uniči ? Ventilator stane 1300€ zato vprasam?
- premaknilo iz Znanost in tehnologija: antonija ()
antonija ::
Moja znanstvena ocena da gre za eno od podvariant PEBKAC simptoma. Dokaj resno situacija...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
madog ::
1300EUR pa dobr kaj ga maš vgrajenga v JumboJet....
drgač pa pač v določenih vrtljajih se ne "počuti dobro", ali pa nima zadosti toka za obrate motorja
drgač pa pač v določenih vrtljajih se ne "počuti dobro", ali pa nima zadosti toka za obrate motorja
Phenom II X4 955 BlackEdition|M4A87TD EVO|OCZ 2x2GB @1333MHz|Sapphire HD5770 OC
redstrasse ::
1300EUR pa dobr kaj ga maš vgrajenga v JumboJet....
Pokvari se pa ne?
Hehe, ni vgrajen v jumbojet je pa podoben njegovmu motorju :) motor se vrti samo da brni zravn, lahko pa ga regulator čist ustav, takrat pa brni, kakor tisti regulator za luč, samo da je veliko bolj močan zvok.
madog ::
Premalo si povedal kakšen ventilator imaš. enosmerni, enofazni, trofazni, kolikšna napetost, tok, specifikacije kakšen regulator.... rabimo več podatkov....
Phenom II X4 955 BlackEdition|M4A87TD EVO|OCZ 2x2GB @1333MHz|Sapphire HD5770 OC
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Frekvenčni pretvornikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 14292 (6149) | gumby |
» | Pomoč pri računanju in vezavi ventilatorjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4070 (3464) | mirator |
» | Nakup tihega računalnika (Intel Q9450)Oddelek: Kaj kupiti | 3850 (2388) | vir |
» | Pritrditev ventilatorja na RAMeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 988 (890) | zee |
» | 220V ventilator je močno preglasenOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4454 (4323) | Jackal |