» »

PDF - 3 strani hkrati na ekranu

PDF - 3 strani hkrati na ekranu

kilobajt ::

Zivjo,

a mogoce kdo ve, kako bi lahko videl na ekranu 3 liste pdf na enkrat? Adobe reader in ostali bralniki PDF-jev imajo najvec dve strani. Tudi, ce izjemno pomajsam vse skupaj sta se vedno samo dve majhni... Ali bi obstajala kaksna varianta kakor npr. v Wordu, kjer ce das "zoom out" vidis vedno vec strani naenkrat..

Hvala.

ThinkPad ::

Če jih hočeš samo (slabo) videt in nič brat, potem gre npr. s free Nitro PDF readerjem, kjer vidiš lahko tudi 6 na enkrat.

Hmm..kje pa to zberes?

V display pages so spet samo ena in dve?

Poskusil sem tudi starejso verzijo nitro raderja.. pa ma tudi samo za eno ali pa dve strani..

Kako je je tebi uspelo videti 3 ali pa se vec??

Saj to je to: (?)

http://www.nitroreader.com/download/Res...

Okapi ::

Odvisno, zakaj hočeš videti tri strani. V Acrobatu se teoretično da narediti - izbereš 1 page continuos in zarotiraš strani, potem pa monitor obrneš in voila;-)

O.

Ma ja... sam to je full nerodno... pa se ne pridejo cez cel ekran..

kilobajt je izjavil:

Hmm..kje pa to zberes?

V display pages so spet samo ena in dve?

V Display Pages izbereš zadnjo možnost (Facing Continuous) in pomanjšaš zoom na 25%. Pri ležečem formatu pa z 50% že skor dobiš cele štiri strani.
Škoda je le, da ne moreš zooma zbirati vmes med 25% in 50%.

Da se tudi zoom na poljubno cifro. Desno spodaj imaš drsnik in okno s cifro. Spremijaš z drsnkiom ali vpišeš cifro. Ležeči formati so že čisto berljivi.

Hmmm.. ne razumem cisto.. kaj pomeni lezec format? Ali je tole "rotate left/right"...

ce tole zberem so strani obrnjene in postavljene navpicno.. pa full placa je na levi in desi... ali se da se tole obrniti, da bi jih lahko normalno gledal?

Se vedno so samo dve strani v horizontalni smeri... pa se obrnjene so.. kako se resiti tega?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kilobajt ()

Večina dokumetov je itak pokončno orientiranih, kaki avto katalogi so pa tudi v ležečem (A4 npr.) formatu in jaz samo pravim, da take štiri ležeče liste (in to v celoti) na wide monitorju prav lepo dobiš. Pokončni so pa možni pri manjšem zoomu, kar je logično.

Samo pol ne deljo 4 v horizontali.. ampak dva pa dva v vertikali... saj to mi ni blo jasno.. kako bi gledal tri pokoncne naenkrat.. pol se verjetno ne da...

Primer:

http://picasaweb.google.com/11805580214...
in
http://picasaweb.google.com/11805580214...

Edit: mal popravil, nisem glih domač kle s slikcami...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ThinkPad ()

Tiste slike mi noce odpret...

Drugace pa sem ravnokar nasel Perfect PDF Reader (xpansion)... ta ma za 4 pokoncne... kar je spet beda, ker bi rabil 3... s stirimi se ne da vec normalno brat....

Se spremenil v javno, če kaj pomaga.

Sedaj pa delajo..

Samo so samo dva v horizontali, ce sta pokoncna.. Perfect PDF ima stiri.. nikakor pa se ne da dobiti tri...

Za tri v vrsto ne vem. Mogoče pa svoje štiri v vrsto raztegneš na dva monitorja (extendaš desktop) :D

Ma bi blo bol fajn, da bi mel na dveh monitorjih po 3.. mi je bolse met na vsakem monitorju locene stvari, ker drugace postane malo nepregledno...

Vseeno hvala za pomoc.. pa lahkonoc :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pomoč: kako naštudirati domine

Oddelek: Šola
71417 (1014) marko29
»

EPUB vs PDF na tablicah, prodaja e-knjig

Oddelek: Pomoč in nasveti
455755 (5238) Gandalfar