Forum » Loža » Ženske
Ženske
Kayzon ::
111111111111 je izjavil:
Fak, eni res ne veste kak se stvarem streže. Važno da si zagret, da pokažeš malo efforta in si zapomniš 2-3 pomembne stvari, ki ti jih ziher izblebeta in jo naslednjič presenetiš. Zadeve so pravzapra čisto preproste.
Zadeve so preproste, ko enkrat sedi nasproti tebe ali še bolje - ob tebi. Takrat veš, da si na pravi poti.
Prej pa zadeve niso niti malo preproste. Če nisi nek lepotec s 500+ kolegi, se boš kar namatral.
Ti kdaj zapustiš klet pa mal okol sebe pogledaš? Parčki povsod. Taki in drugačni. Da, zadeve so jako simpl.
Tocno to.
Blinder ::
Parčki povsod a rodnost je nizka, vedno več je obupancev, ženske imajo otroke vedno bolj pozno. Ena raziskava pa pokazala, da 30% samcov med 18 in 30 v zadnjem letu ni imela nobenga spolnega odnosa.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Gagatronix ::
In zakaj se ti sekiras zaradi rodnosti ? Nastepaj deset frocov pa bodi socialni problem, kar se mi zdi da si ze zdaj.
111111111111 ::
Zadeve so preproste, ko enkrat sedi nasproti tebe ali še bolje - ob tebi. Takrat veš, da si na pravi poti.
Prej pa zadeve niso niti malo preproste. Če nisi nek lepotec s 500+ kolegi, se boš kar namatral.
Ma ja... Nisem ne lepotec, tudi krog kolegov je precej majhen, pa sem lahko bil celo izbirčen.
Pogoji:
- ne kadi (če je bila kadilka, je takoj odpadla)
- otroci in družina so ji zelo pomembni ( z eno sem končal po nekaj zmenkih, ker je rekla da noče imeti otrok v lajfu)
- smisel za humor (ufff... če mi ni sledila, potem niti do zmenka ni prišlo. :)
To je to. Prvega otroka sem dobil pri 30 letih, ženo pa našel pri 27. Pa je bilo kar nekaj izbire prej, s tem da nisem prav posebno pameten, lep ali poln denarja. pač neka povprečna mineštra. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Gagatronix je izjavil:
In zakaj se ti sekiras zaradi rodnosti ? Nastepaj deset frocov pa bodi socialni problem, kar se mi zdi da si ze zdaj.
jaz ne morem imet otrok, ker mi manjka osnovna surovina (samica).
Za nizko rodnost je kriva tudi svoboda, ki jo imajo ženske danes.
Kako je ta tip retardiran, ne doprinese ničesar koristnega v temo, ko ne ve kaj več rečt se gre osebne žaljivke
Ti imas pa ful doprinosa, v ze tako blesavi temi, kjer se kopica incelov dela, da niso inceli.
Pithlit ::
Hahahahahahahahahahahahahahahahaha. Čak sekundo....
Hahahahahahahahahahahahahahahahaha.
Ja no, ne se čudit da samice ne najdeš. To je pač eden od mindset-ov ki se ga ženske izogibajo ko hudič križa. Ampak ja, please continue. Jih več zame ostane. Pa za ostale ki ne iščejo bebavih izgovorov.
Life is as complicated as we make it...
Gagatronix je izjavil:
Nikoli ne bom razumel obsesije s frocovjem.
Nekaj od okolja, nekaj od vzgoje, nekaj pa od plazilskih možganov. Če se vse lepo poklopi, si pač zajebeš/obogatiš/zapleteš/osmisliš life. :D
Ha, ha, ha... Na prste ene roke lahko naštejem ženske, ki so na faksu govorile da nočejo imeti otrok. Danes poznam samo eno, ki jih res ne mara. Ostale pa so brez ker jim manjka osnovna surovina samec ali pa jih dejansko ne morejo imeti, ena, ki je trdila da jih nikoli ne bo imela, pa ima danes 3. :D
Gagatronix je izjavil:
Objasni mi kako nizka rodnost prizadene tebe osebno, sploh ce si navadna drkadzija ?
Staranje prebivalstva? Kdo bo zate skrbel ko boš star, če ne bo mladih, ki bodo zasedli delovna mesta v domovih za ostarele? Kdo bo komunalo delal, zidal... Rodnost je treba spodbujat in mladim omogočat stvari, da bo država prosperirala.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
Moji best frendici, nekje iste starosti kot sem jaz, so cel lajf govorili, da bo enkrat pac zelela imeti otroke, ampak zenska je lezbijka, srecno porocena z zeno zdaj v Estoniji. tako da ta nakladanja so priblizno tako logicna kot da bi probal nekoga prepricat da je 1 + 1 enako 3.
@11111111111 ali kolikor ze imas enk v nicku, ne skrbi zame, jaz bom riknil doma, ne v domu za ostarele. V dom dajejo ljudi samo arogantni froci.
@11111111111 ali kolikor ze imas enk v nicku, ne skrbi zame, jaz bom riknil doma, ne v domu za ostarele. V dom dajejo ljudi samo arogantni froci.
Gagatronix je izjavil:
Torej imaš otroke ali precej denarja. :D
Ja no, ne se čudit da samice ne najdeš.
a misliš, da ženske na tinderju vejo kaj o mojih prepričanjih?
Dejtal sem eno žensko, nikoli ji nisem govoril o teh redpill tematikah. Pa sem bil skoraj par z njo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Blinder ()
Nimam otrok, ker nisem fan otrok, naj jih imajo tisti, katerim se da z njimi ukvarjat. Denarja pa imam dovolj, da imam kar jaz smatram za udobno zivljenje.
Pithlit ::
Ja no, ne se čudit da samice ne najdeš.
a misliš, da ženske na tinderju vejo kaj o mojih prepričanjih?
Dejtal sem eno žensko, nikoli ji nisem govoril o teh redpill tematikah. Pa sem bil skoraj par z njo.
S tem se ni glih za hvalit...
Life is as complicated as we make it...
mtosev ::
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Kayzon ::
Gagatronix je izjavil:
Nimam otrok, ker nisem fan otrok, naj jih imajo tisti, katerim se da z njimi ukvarjat. Denarja pa imam dovolj, da imam kar jaz smatram za udobno zivljenje.
Pošteno. Sam komu boš pa plačal da bo skrbel zate?
Komu bos ti je boljse vprasanje, ti se zanasas na te penzionisticne zadeve iz bivse Juge.
zodiak ::
Gagatronix je izjavil:
Večkrat sem že povedal recept za uspeh. Malo berite poste za nazaj. Delaj se nedostopnega do neke stopnje in je to to. Daj ji vedeti , da je manj kot ti. Ne rabiš nobenih trikov to je to...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zodiak ()
Jaz sem ze dolgo samski ker me je pamet srecala dolgo nazaj, da se ukvarjati z babnicami ne splaca.
Gagatronix je izjavil:
Komu bos ti je boljse vprasanje, ti se zanasas na te penzionisticne zadeve iz bivse Juge.
Heh, recimo, da mi bosta vsaj 2 od 4 otrok pripravljena pogledat v oči na starost. :D In doplačat, če bo kaj treba. :D Upanje umre zadnje.
Gagatronix je izjavil:
Jaz sem ze dolgo samski ker me je pamet srecala dolgo nazaj, da se ukvarjati z babnicami ne splaca.
Se popolnoma strinjam.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
Ce si pa debil pa koncas s kako Hypatio (za katero sem se vedno preprican da je tip, ki se dela da je baba) ali kaj podobnega.
Hypathia ::
Brezveze se sekiras, debili niso my cup od tea.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.
jest10 ::
Gagatronix je izjavil:
Večkrat sem že povedal recept za uspeh. Malo berite poste za nazaj. Delaj se nedostopnega do neke stopnje in je to to. Daj ji vedeti , da je manj kot ti. Ne rabiš nobenih trikov to je to...
Tole je recept samo za določen tip žensk.
Večina te gladko odjebe ob takem pristopu.
En recimo da od srebrov od redpill je ravno ta teorija o nedosegljivosti.
sbawe64 ::
Moja zgodba glede Tinderja je odlicna. 5 let nazaj sem se prijavil in v roku meseca dni nasel zensko s katero sem se zdaj.
Dating scena se je spremenila (na slabše).
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Ja sej, zato pa ti redpill sledilci tako težko dobijo zmenek, kaj šele neko spodobno vezo. Ker ženske komaj čakajo, da se greš z njimi nedosegljivostne igrice ter ji daješ vedeti, da je manj kot ti
krneki. Redpill coach, ki ga spremljam, ima dosti uspeha s puncami. In kadar je ravnal s puncami po instinktu mu je šlo slabše kot sedaj, ko ve, kako je treba ravnat s puncami.
GummyBear ::
Jaz ravno zdaj med prazniki testiram sceno. Bolj zaradi dolgčasa.
Ona-On: Naredil sem 4 različne accounte in profile maksimalno izpopolnil. Pisal sem 6-im bejbam, starim med 30 in 35 let (vsaki poslal več sporočil). Nekatere so bile ves popoldan prijavljene, druge so se vmes za kratek čas odjavile in ponovno prijavile. Do tega trenutka še nobena ni pogledala na moj profil ali prebrala sporočila. Kako vem? Ko si nekdo ogleda tvoj profil, dobiš obvestilo. Ko je sporočilo prebrano, si prav tako obveščen. Kako si razlagati celodnevno prisotnost in hkrati neodzivnost, ne vem.
Spremstvo (različne strani): Profil sem si naredil izključno na naših spletnih straneh. Slovenk je gor zelo malo. Prevladujejo latinke (z angleškimi opisi in morda s prevodom) in južnjakinje (niti ena ni sposobna pisati popolnoma slovensko). Večina opisov gre v stilu "crvena kosa, čvrsta guza, velike grudi... čekam u svome smeštaju". Vse pričakujejo izključno telefonski klic, na DM in SMS pa se preverjeno ne odzivajo (kljub ponujeni večji nagradi). Ni mi jasno, kako se tukaj preko klica kaj zmeniš, če ženske niso sposobne komunikacije v slovenščini.
Ona-On: Naredil sem 4 različne accounte in profile maksimalno izpopolnil. Pisal sem 6-im bejbam, starim med 30 in 35 let (vsaki poslal več sporočil). Nekatere so bile ves popoldan prijavljene, druge so se vmes za kratek čas odjavile in ponovno prijavile. Do tega trenutka še nobena ni pogledala na moj profil ali prebrala sporočila. Kako vem? Ko si nekdo ogleda tvoj profil, dobiš obvestilo. Ko je sporočilo prebrano, si prav tako obveščen. Kako si razlagati celodnevno prisotnost in hkrati neodzivnost, ne vem.
Spremstvo (različne strani): Profil sem si naredil izključno na naših spletnih straneh. Slovenk je gor zelo malo. Prevladujejo latinke (z angleškimi opisi in morda s prevodom) in južnjakinje (niti ena ni sposobna pisati popolnoma slovensko). Večina opisov gre v stilu "crvena kosa, čvrsta guza, velike grudi... čekam u svome smeštaju". Vse pričakujejo izključno telefonski klic, na DM in SMS pa se preverjeno ne odzivajo (kljub ponujeni večji nagradi). Ni mi jasno, kako se tukaj preko klica kaj zmeniš, če ženske niso sposobne komunikacije v slovenščini.
Blinder mora trolat druge ni.
jaz poročam konkretne podatke, nekateri v tej temi se obnašajo kot petletni otroci
Polovica porok se konča s ločitvijo in v 80% da ženska pobudo za ločitev. Kako ste lahko nekateri tako prepričani, da vas ločitev ne bo doletela ne vem.
Rad predstavim svoje znanje v korist še ostalih tipov.
Drugače je napačno tvoje razmišljanje, da nekdo, ki ma veliko izkušenj s puncami zna več kot nekdo brez izkušnej oz. z samo negativnimi izkšunjami. Dokler gre človeku dobro s puncami se tak človek ne sprašuje, kaj počne narobe, da ima slabe rezultate. ker ima dobre rezultate. Kadar pa se nekdo izobražuje, kako imeti več uspeha s puncami, takrat spozna redpill in se z njo strinja.
Kanyon, nekaj se delaš, kot da si ne vem kaj v tej temi, mene obsojaš trolanja a padeš že pri takšni osnovni stvari
Drugače je napačno tvoje razmišljanje, da nekdo, ki ma veliko izkušenj s puncami zna več kot nekdo brez izkušnej oz. z samo negativnimi izkšunjami. Dokler gre človeku dobro s puncami se tak človek ne sprašuje, kaj počne narobe, da ima slabe rezultate. ker ima dobre rezultate. Kadar pa se nekdo izobražuje, kako imeti več uspeha s puncami, takrat spozna redpill in se z njo strinja.
Kanyon, nekaj se delaš, kot da si ne vem kaj v tej temi, mene obsojaš trolanja a padeš že pri takšni osnovni stvari
Ja sej, zato pa ti redpill sledilci tako težko dobijo zmenek, kaj šele neko spodobno vezo. Ker ženske komaj čakajo, da se greš z njimi nedosegljivostne igrice ter ji daješ vedeti, da je manj kot ti
krneki. Redpill coach, ki ga spremljam, ima dosti uspeha s puncami. In kadar je ravnal s puncami po instinktu mu je šlo slabše kot sedaj, ko ve, kako je treba ravnat s puncami.
Ja sej, vidimo koliko uspeha imaš sedaj ti, ki si vse dobro preštudiral.
Polovica porok se konča s ločitvijo in v 80% da ženska pobudo za ločitev. Kako ste lahko nekateri tako prepričani, da vas ločitev ne bo doletela ne vem.
Saj ne vemo. In če se ženski zmeša ali meni? Pa eden od naju zabluzi... In? Gremo narazen saj smo odrasli ljudje. Ni pa šans da bom tvegal 12+ let zveze in familije za neko avanturico. Bi me moralo res kaj konkretno motit, da bi se spravil v kaj takega kar bi mojo zvezo ogrozilo. Isto pričakujem od nje. Če je bo nekaj tako motilo, da se bo odločila za ločitev potem tudi OK.
Držim se pravila 80/20. V vsakem odnosu je 80% stvari, ki so ti všeč in 20% stvari ki ti niso. Če se obešaš po 20% pač ne boš zadovoljen. Ravno tako ne bo prijetno, če boš poskušal splezat na 85%. Tudi v naslednji zvezi bo podobno, zato se splača malo razmislit, preden potegneš kaj prelomnega.
DamijanD ::
Težko rečem kako je zdaj, mi je pa moja (prva?) punca v OŠ očitala, da sem premalo "hard to get" - koncept, ki ga težko razumem, če bi rad bil z nekom zakaj bi se igral, da nočeš bit... neke politične igrice...
Kaj se smeješ kot imbecil. Imam več uspeha, kot sem ga imel prej.
koliko si pa drgac star Blinder?
40
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Blinder ()
Kaj se smeješ kot imbecil. Imam več uspeha, kot sem ga imel prej.
Ja, ga imaš. En kup
Kiri idioti ..
Kiri idioti ..
Hmmm...
Le kako se potem reče takemu obupancu, z mizernim uspehom?
Redpill velemojster?
Štel sem pristope do random ženks v živo, prišel sem do cirka 60 z izkupičkom zmenka z eno nezainteresirano žensko.
Sorodniki mi dali kontakt neke samske ženske, poleg tega, da je neprivlačna sem opazil, da skos išče kreganje, raje sem sam. Frend dal kontakt neke samske ženske, neprivlačne, tudi bil z njo na zmenkih ampak ona je delno frigidna in precej nezainteresirana. Frend dal facbook še neke 40 letnice samske (jo pozna osebno), sem jo dodal na fb ampak ni sprejela prijateljstva Zgleda, da ima dovolj drugih snubcev.
Zdaj, z belkami sem obupal. Na Okcupid vsake toliko matcham kakšno azijko ali afričanko. Ampak mislim, da bom raje ostal sam, kot se ukvarjal z uvozom punce. Mogoče Pattaya za doživet girlfriend experience s privlačno punco.
Jaz sem imel rutino, vsako jutro lajkal tistih 100 (kasneje so omejili na 50) punc na tinderju. V nevem, dveh letih, sem lajkal tako kakšnih 50-60.000 punc. Dobival sem en ali dva dejta na leto, no zadnje dve leti pa sploh nobenga matcha, zato sem ga nehal uporabljat
CiClon ::
Obupanci ste bolj tisti, ki ste pobrali neko šugavo bejbo, ker boljše niste mogli dobit :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | kako se čustveno oddaljit od osebe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 21439 (18144) | FormerUser |
» | Punca me prijavila na policijo zaradi sporocil preko facebooka (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13241 (9958) | oemdzi |
» | Z ženskami so same težave (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 12383 (7619) | cryptozaver |
» | Prevaran (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 17157 (10595) | Nejc Pintar |