Forum » Loža » Ženske
Ženske
Eduardo ::
PrihajaNodi je izjavil:
Js pa mislim da mors bit baraba in pokvarjen tako kot enkar. Drzi pregovor lepa dekleta ljubijo barabe
To pa je tolažba. Prav fascinantno je kako nakljub temu, da je kristalno jasno na kaj padajo bejbe nekatere ponavljate take tolažbe.
Blinder ::
111111111111 je izjavil:
zvestoba eni partnerki
to sigurno jih ne naredi vlažne. Kvečjemu obratno, ker pomislijo, da si zvest, ker ti ne rata dobit druge
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Pithlit ::
Hočeš rečt za razliko od vseh alfa (hecno kako obupano iščejo) samčkov v tej temi? Vsaj eden od teh gre na drug konec sveta iskat samičko...
Vidva ocitno se na zmenku nista bla.
Res je. Pithlit, si za kofe?
Sure. Trenutno sem ga sicer lih spila ampak... kak drug dan pa ja.
A res? A je ta konec sveta v Beogradu? Gresta potem še na karađorđev zrezek? Ne me smejat no...
O čem ti to? Nodi gre po Afriki in aziji brskat. Kje si ti Beograd najdu?
Life is as complicated as we make it...
bizgech ::
A nisi rekla, da sam pomeziknes k hoces? A pol ne?
A za fuk al za kafe? Po pravici povedano se je težje za kafe zmenit. Evo danes sm ga morala sama spit..
Evo to še dodatno potrjuje, kar sem pisal o iskanju seksa.
Če se moškemu pije kava, bo šel do kavomata. Kava z žensko, pogosto pomeni določena pričakovanja (lahko takoj po kavi ali enkrat kasneje).
Če pa moški išče fuk in je nekaj na vidiku, se ne bo preveč obotavljal. Moški torej niso problem za nezanimanje o seksu.
Pithlit ::
Sej sem vedela da ful radi med vrsticami berete... Ampak opažam da dejansko berete samo to, vrstic pa ne.
Oh well...
Mercier, kdaj pa kje. Loh tud na privat.
Oh well...
Mercier, kdaj pa kje. Loh tud na privat.
Life is as complicated as we make it...
Kayzon ::
gozdar1 ::
Malo za šalo malo zares. Sicer pa še vedno smo sužnji evolucije, čeprev marsikaj že dolgo nima več smisla.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gozdar1 ()
anyman45 ::
Moje mnenje, Tinder in ostale podobne platforme so sestavljene, tako da na njih cim vec prezivis oziroma cim vec zapravis za nakupe raznih featuresou. Na to so tudi prilagojeni algoritmi. Mislite, da je njim v interesu, da ze ob registraciji prvih 5 minut slajdanja, dobite svoj sanjski match in izginete dol iz platforme. NE!
En primer, pri zavajanju: Kolega si nalozi tinder in ze prvi teden veliko matchov s strani punc, da bi videl katere so ga lajkale/matchale, je kupil premium racun(90% podpovprecnih punc). Rekel, stran vrzen denar izklopi mesecno narocnino v tem casu NITI ENEGA MATCHA. Takoj ko je potekla narocnina ko se mu je premium racun deaktiviral, spet novi matchi! Ajde naroci se spet!
Pravi, da tudi pisanje s puncam kot je blo pred leti ni vec isto. Obicajno nekaj besed in potem seen. Pred korono si se lahko dobil kasno ven, danes je to ze skoraj misija nemogoce.
Nevem, so punce tako aniksozne ratale, so raje same, cakajo na princa na zlatem konju, tok ponudbe ostalih...
En primer, pri zavajanju: Kolega si nalozi tinder in ze prvi teden veliko matchov s strani punc, da bi videl katere so ga lajkale/matchale, je kupil premium racun(90% podpovprecnih punc). Rekel, stran vrzen denar izklopi mesecno narocnino v tem casu NITI ENEGA MATCHA. Takoj ko je potekla narocnina ko se mu je premium racun deaktiviral, spet novi matchi! Ajde naroci se spet!
Pravi, da tudi pisanje s puncam kot je blo pred leti ni vec isto. Obicajno nekaj besed in potem seen. Pred korono si se lahko dobil kasno ven, danes je to ze skoraj misija nemogoce.
Nevem, so punce tako aniksozne ratale, so raje same, cakajo na princa na zlatem konju, tok ponudbe ostalih...
zodiak ::
Pristop je slab... Potrebno je spremeniti pristop . To je ključnega pomena. Oz. pomeni 70 % možnosti za uspeh. Moj recept pa sem že objavil zgoraj. :)
anyman45 ::
Pristop je pomeben, se mi pa ne zdi prav da na podlagi prvega prisota presodijo zenske nadaljno komunikacijo. Seveda, ce govorimo, da pristopis k njej u treznem stanju. Saj je normalno, da bos zivcen in bleknu kasno neumnost, sploh pa ker verjetno vecina tega ne dela pogosto...
glede tvojega recepta, da se delaj nedostopnega... spet v mejah, ce bo zenska videla, on je taka nemogocna liga, ni pogojev da ga osvojim, se bo odmaknila... ma miljon druge izbire...
glede tvojega recepta, da se delaj nedostopnega... spet v mejah, ce bo zenska videla, on je taka nemogocna liga, ni pogojev da ga osvojim, se bo odmaknila... ma miljon druge izbire...
Blinder ::
Pristop je slab... Potrebno je spremeniti pristop . To je ključnega pomena. Oz. pomeni 70 % možnosti za uspeh. Moj recept pa sem že objavil zgoraj. :)
kaki pristop, na online platformah je pomembna samo zunanjost. Če srečaš neko punco nekje v živo jo lahko mogoče osvojiš s čem drugim, ampak online igra vlogo samo zunanja lepota.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
Gagatronix ::
Res ste nekateri totalni obupanci tle gor, in to zato ker razmisljate s kurcem, ne pa z glavo.
StarMafijec ::
111111111111 je izjavil:
Pravzaprav raziskave kažejo, da samske ženske brez otrok živijo tudi bistveno dlje. Moški v partnerski zvezi pa živijo dlje, kakor samski moški brez otrok.
Statistika je jeba, ja.
Moški v partnerski zvezi živijo dlje, ker so to pač top samci. Ženske izberejo odlične gene, ti geni tudi dalj časa živijo in dalj časa lahko služijo denar. Nosilci slabih genov ostanejo samski in slabi geni tudi prej umrejo.
Samske ženske pa tudi živijo dlje, saj so to top samice. Izbirajo in izbirajo, nihče ni dovolj dober zanje. Ostanejo samske.
111111111111 ::
to sigurno jih ne naredi vlažne. Kvečjemu obratno, ker pomislijo, da si zvest, ker ti ne rata dobit druge
Ne rata dobit druge ali pa si oslu podoben in zastarel konzervativec.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Hangman ::
Sam sem na Tindru v zadnjih tednih testiral različne pristope. Matchal sem se z nekaj let mlajšo, oddaljena sva kakšnih 40 km. Beseda na besedo (njeni odgovori so zelo kratki) in po nekaj izmenjanih sporočilih jo kar direktno soočim: "Oba sva odprta za short-term zabavo... se dobiva kar v živo?" Je kar takoj zagrabila in sprašuje, če bi že kar jutri prišel do nje. Zelo rad bi, ampak takšnega hitrega odziva nisem pričakoval in ne morem sedaj kar skočit. Upam, da se bo pripravljena kaj dogovorit.
Hkrati pa jo povprašam, ali ima zagotovljen prostor za malo zabave, nakar zanika. Ji predlagam, da ona pride do mene, ker jaz sem na svojem in se tako lahko žgeva še naslednji dan ali pa ves teden... to pa ji ni več všeč. Bi ji dal tudi za benz, ampak ni pripravljena. Ne vem, kako si to predstavlja... da bi se jaz konstantno vozil, ona pa še prostora ne zmore zagotoviti??? Upam da potem ne pričakuje še kakšne nagrade.
Sem jo poiskal (brez njene vednosti) na Instagramu in punca je na pogled kar v redu. Ko je malo bolj urejena, je prav vroča. Takšni matchev najbrš ne manjka. Me prav zanima, kaj je v ozadju in kam bo to pripeljalo.
Hkrati pa jo povprašam, ali ima zagotovljen prostor za malo zabave, nakar zanika. Ji predlagam, da ona pride do mene, ker jaz sem na svojem in se tako lahko žgeva še naslednji dan ali pa ves teden... to pa ji ni več všeč. Bi ji dal tudi za benz, ampak ni pripravljena. Ne vem, kako si to predstavlja... da bi se jaz konstantno vozil, ona pa še prostora ne zmore zagotoviti??? Upam da potem ne pričakuje še kakšne nagrade.
Sem jo poiskal (brez njene vednosti) na Instagramu in punca je na pogled kar v redu. Ko je malo bolj urejena, je prav vroča. Takšni matchev najbrš ne manjka. Me prav zanima, kaj je v ozadju in kam bo to pripeljalo.
111111111111 ::
DO tvojega nicka. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Telbanc ::
A nisi rekla, da sam pomeziknes k hoces? A pol ne?
A za fuk al za kafe? Po pravici povedano se je težje za kafe zmenit. Evo danes sm ga morala sama spit..
Evo to še dodatno potrjuje, kar sem pisal o iskanju seksa.
Če se moškemu pije kava, bo šel do kavomata. Kava z žensko, pogosto pomeni določena pričakovanja (lahko takoj po kavi ali enkrat kasneje).
Če pa moški išče fuk in je nekaj na vidiku, se ne bo preveč obotavljal. Moški torej niso problem za nezanimanje o seksu.
Z bivšimi hodim komot na kavo. In to kar precej redno. Brez kakšnih koli pričakovanj. Verjetno pa kava z kako češpljo z tega foruma ne bi pomenla nič pametnega. K tud mi ne delujejo ne vem "kako pametno".
Danes so drugi časi, zaj hočemo moški vedet kva počnemo, najprej preverimo če je baba sploh normalna tud zato kava najprej ali več kav na sporedu. Potem je na sporedu....
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
Sam sem na Tindru v zadnjih tednih testiral različne pristope. Matchal sem se z nekaj let mlajšo, oddaljena sva kakšnih 40 km. Beseda na besedo (njeni odgovori so zelo kratki) in po nekaj izmenjanih sporočilih jo kar direktno soočim: "Oba sva odprta za short-term zabavo... se dobiva kar v živo?" Je kar takoj zagrabila in sprašuje, če bi že kar jutri prišel do nje. Zelo rad bi, ampak takšnega hitrega odziva nisem pričakoval in ne morem sedaj kar skočit. Upam, da se bo pripravljena kaj dogovorit.
ja ce te ne moti da je lahka in da je bilo verjetno veliko fantov v njej,navali.
Sam pazi da uporabis zascito,ker same ti verjetno ne bo nic omenjala
pametnega. K tud mi ne delujejo ne vem "kako pametno".
Danes so drugi časi, zaj hočemo moški vedet kva počnemo, najprej preverimo če je baba sploh normalna tud zato kava najprej ali več kav na sporedu. Potem je na sporedu....
Potem je na sporedu diskriminatorno vprašanje " Ali si cepljena"' Vse vedo takoj, da ne vprašaš za ošpice.
ja ce te ne moti da je lahka in da je bilo verjetno veliko fantov v njej,navali.
Sam pazi da uporabis zascito,ker same ti verjetno ne bo nic omenjala
Ženske nasplošno zamenjajo več spolnih partnerjev kot moški. Pri nobeni pa ne moreš vedet, ali ti govori resnico.
Drugače sem hotel povedat, da je malo čudno, da ženska nadpovprečnega izgleda "čaka" na dosegljivost (pod)povprečnega tipa. Sem prepričan, da brez problema ajde kakšnega, ki rangira bolje ali pa ji je celo bližje.
Kava ti mora biti samo vmesna postaja, ne pa cilj. Ženska gre lahko na kavo tudi kar tako, ker trenutno nima kaj pametnejšega početi in je bolje piti "zastonj" kavo kot pa čepeti doma. Če med pitjem kave ni bilo nobenih "alarmov", "greš" na koncu po poljub in takoj vidiš reakcijo.
Načeloma pa tudi če sta v spalnici in tik pred akcijo, lahko še zmeraj prekineš, če se pokaže, da baba ni čisto normalna. Ga je lažje takoj ven potegnit in z njo zaključit, kot pa si na glavo nakopati kakšne probleme.
Ni mi jasno, kako med spolnim aktom ugotavlat "če ma baba" pospravljeno podstreho?Takrat po moje ni pravi čas. Zato si je potrebno vzet prej mal več časa. Žemske no, govorijo tako resnico, kot njim odgovarja. V tistem momentu. So izvrstne manipulatorke, v to jih je pač prisilila evolucija, ker so slabotnejše od nas. Prevzemanje odgovornosti, samo do momenta ko nastopijo problemi. Pol sledi jokcanje in nevednost.
Eduardo ::
Ni mi jasno, kako med spolnim aktom ugotavlat "če ma baba" pospravljeno podstreho?Takrat po moje ni pravi čas. Zato si je potrebno vzet prej mal več časa. Žemske no, govorijo tako resnico, kot njim odgovarja. V tistem momentu. So izvrstne manipulatorke, v to jih je pač prisilila evolucija, ker so slabotnejše od nas. Prevzemanje odgovornosti, samo do momenta ko nastopijo problemi. Pol sledi jokcanje in nevednost.
To je kar splošno in niti ni vezano na spol.
Pospravljeno pod streho pa je treba zelo dobro definirati.
Pregovorno ima pospravljeno pod streho če slabo sexa. Ali je tu govora o kaki drugačni definiciji?
Sporočam razplet:
Predlagal sem ji, da se danes srečava v živo. Jaz sem včeraj preko Mapsov raziskal njeno mesto in predlagal, da se srečava v slaščičarni - kakšna kavica, sladica, potem lahko malo sprehoda (četudi samo do sosednje kavarne), toliko da se spoznava in vidiva, pri čem sva. Se je strinjala s predlogom. Jaz se danes res pripeljem v njeno mesto - še eno uro prej, da sem si malo ogledal mesto in naredil načrt za "perfect date". Sporočim ji, da bom čez 20 minut na XY lokaciji in se dobiva, kot sva dogovorjena. Po 10-minutni zamudi mi ženska odpiše, če bi bilo možno pol ure kasneje. Normalno, vzemi si čas... če sem že prišel v tvoje mesto, te bom še počakal. Mine pol ure in mi ženska pošlje SMS: "A se bova kaj zmenila? Potrebovala bi XYZ evrov." Potem sem še malo vrtal in si dopisoval z njo, nakar sem ugotovil, da ženski sploh ni do kakšnega odnosa ali razmerja, šlo se je samo za denar.
Zaključek: Ženska je pričakovala, da bova šla v moj avto, kjer jo bom konkretno obdelal (čeprav ji do seksa sploh ni), potem pa jo odpeljal domov do vrat in ji izročil XYZ evrov. Saj na pogled je videti res vroča (če so slike res njene), ampak s ceno je pa pretiravala. Za ta denar dobiš 3 runde porivanja. Na koncu sem jo prijazno odslovil, si šel ogledat nekaj mestnih znamenitosti in se vrnil domov.
Tako da bo držalo, da danes moški lažje pride do seksa, kot do česa resnega z neko normalno žensko.
Najbolj žalostno je to, da se večina žensk na ta način označi za prostitutko. Ne rabi imeti javnega oglasa, dovolj je, da to sama nekomu predlaga.
delavec44 ::
Čakaj malo. Na prvo žogo ti je odpisala, da bi jutri prišel do nje na seks in ti ni kapnilo, da je prostitutka?
GummyBear ::
Čakaj malo. Na prvo žogo ti je odpisala, da bi jutri prišel do nje na seks in ti ni kapnilo, da je prostitutka?
Hahahaha. Oprostite, ampak je res smešno. :D
Naslednjič je treba definirat, kaj točno se ob obisku pričakuje.
Če ženska hoče ONS, FWB (ali kakšno drugo podobno kratico), je pričakovano, da se srečanje izvede čim prej. Takim ni v interesu dolgo chatanje, ampak jih zanima, koliko je kompatibilnosti, kakšna je privlačnost itd. Če si alfa, ga lahko že naslednji dan namakaš, pa ti ni treba plačati. Določene ženske tudi to iščejo.
Če iz napisanega točno ni jasno, je na tebi, da vprašaš kaj pričakuje oz. da ji nakažeš, kaj ti pričakuješ od srečanja. Osebno se nikoli z nobeno ne bi šel dogovarjat za karkoli, dokler je ne vidim v živo. Če se tam ujameva, potem je že na prvem dejtu vse možno. Očitno to ni vsem jasno in je treba pričakovanja definirat po inženirsko.
Pa saj Hangmana ni motilo, da je kurbica - motila ga je 3x cena.
Imel sem 30% upanja, da se bom lahko pohvalil, da tudi tip z zelo podpovprečnim izgledom lahko dobi kakšno za večerno podiranje.
Saj če bi bila pripravljena se srečat in ji ne bi šlo za denar, bi si hitro premislila glede short-term. Čeprav nisem najlepšega izgleda, ženskam znam lepo bluzit.
Ampak zdaj je šlo še teh 30%. Sem imel pa vsaj nepozaben izlet.
Sej sem vam lepo napisal, da se ne hiti. Najprej kavica ali dve, da vidiš kam pes taco moli. In pač ne "podiranje" po 10 minutnem klepetu. To se močno odstvetuje, že iz čist praktičnih razlogov, ki jih ne bi navajal. Ženske no, ki hočejo "takoj" majo z sabo ponavad prtlago, ki se imenjuje triper. Kolega je tko dobu na vlaku, tako prtlago. ker ga je neznanka preveč dolgo gledala v oči.....
Kaj je privlačno na taki za večerno podiranje, ki je podrla že 100+ večercev pred tabo? Da lepo zgleda? Zakaj bi normalen moški to iskal?
Anney ::
Kaj je privlačno na taki za večerno podiranje, ki je podrla že 100+ večercev pred tabo? Da lepo zgleda? Zakaj bi normalen moški to iskal?
Katera z 35+ ni podrta ze 100+, pol je neki narobe z njo. Išči nižje.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Bralno razumevanje? Ne podrta 100+, podrta s strani 100+ večercev, torej različnih. Po moje večina normalnih žensk nima 100+ body count-a.
socialec ::
bm1973 ::
Pa saj iščeš v osnovi za podret. Vsaj na začetku...
Sam kaj ko hočejo toliko keša kot da se greš trojčka v res dobrem bordelu...
Meni se je isto zgodilo, pa mi pošlje po mailu kar cenik od 1x fafanja do srečanj za cel mesec... Pa niti ni poslal golih slik, da bi človek videl ali ima dobro rit in joške ter se potem odločil... No ja, mlado je vseeno mlado, ampak tudi v trgovini robo vidiš preden jo kupiš...
Pač najstarejša obrt funkionira, hočete ali ne.
Bralno razumevanje? Ne podrta 100+, podrta s strani 100+ večercev, torej različnih. Po moje večina normalnih žensk nima 100+ body count-a.
50+ ali pa 100+ razen z matematičnega vidika, ni nobene druge razlike. Ženske se danes hvalijo z dvomestnim številom partnerjev, začne se pri 20+.
Pri nobeni pa ne moreš dejansko vedeti, koliko jih ima za sabo. Če bi vsaka imela na sebi števec, bi se to vrtelo nazaj kot kilometrina pri avtih.
bm1973 ::
Imel sem 30% upanja, da se bom lahko pohvalil, da tudi tip z zelo podpovprečnim izgledom lahko dobi kakšno za večerno podiranje.
Aha, upanje... Upanje samo si imel verjetno še večje... Verjetnost pa... :)
Saj je povedal, imel je lep izlet. Dan ni bil zgubljen... Pač nova izkušnja...
Očitno ni tako grd, da se bejba ne bi dala dol z njim... Čeprav je treba najprej definirati storitve
Miki N ::
Aha, upanje... Upanje samo si imel verjetno še večje... Verjetnost pa... :)
Saj je povedal, imel je lep izlet. Dan ni bil zgubljen... Pač nova izkušnja...
Očitno ni tako grd, da se bejba ne bi dala dol z njim... Čeprav je treba najprej definirati storitve
Še zmeraj pa drži, da ženske v živo nisem videl. Lahko bi prišla dobila zastonj kavo in/ali sladico pa potem povedala, kakšna je situacija.
Ampak ženske med nogami nimajo jajc, zato je v takšni situaciji njim lažje poslati SMS.
Tudi če bi se srečala, ni rečeno, da bi se kaj zgodilo. Slika je eno, realnost pa drugo. Lahko bi bile slike stare, lahko sploh ne bi bile njene.
Možno je, da me v živo ne bi privlačila in se mi sploh dvignil ne bi... kaj naj s tako potem počnem?
socialec ::
Cenik za storitve je menda okvirno znan, šele višina doseženega popusta je indikator strankininih 'pogajalskih lastnosti' :D
Možno je, da me v živo ne bi privlačila in se mi sploh dvignil ne bi... kaj naj s tako potem počnem?
Zdaj se pa zdi, da izlet ni bil niti potreben zares.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: socialec ()
50+ ali pa 100+ razen z matematičnega vidika, ni nobene druge razlike. Ženske se danes hvalijo z dvomestnim številom partnerjev, začne se pri 20+.
Pri nobeni pa ne moreš dejansko vedeti, koliko jih ima za sabo. Če bi vsaka imela na sebi števec, bi se to vrtelo nazaj kot kilometrina pri avtih.
Razlika je tudi statistika kjer se z večanjem števila partnerjev veča tudi verjetnost za kakšne spolne bolezni ali druge komplikacije.
Pa v glavi take je tudi razlika.
StarMafijec ::
Takih je žensk je kar veliko. Po navadi so dosti bolj subtilne. Ni nujno, da gre za denarno transakcijo. Po navadi kaka potovanja v daljne dežele ali pa darila, kot so na primer ura, računalnik, telefon.
En primer je, da te povabi na potovanje, organizira ga sama, naredi rezervacije s svojo kartico, ko pa je dejansko na lokaciji potrebno plačati, moraš ti povleči svojo kartico. Ali pa ji že na začetku "posodiš" denar za letalsko karto ...
En primer je, da te povabi na potovanje, organizira ga sama, naredi rezervacije s svojo kartico, ko pa je dejansko na lokaciji potrebno plačati, moraš ti povleči svojo kartico. Ali pa ji že na začetku "posodiš" denar za letalsko karto ...
Miki N ::
To z letanjem z babo na potovanjih in ves mogoč servis zanjo v upanju da bo kaj .. me malo spominja na un star komad "Kopalnico ima" od Hazardov. To je bil en tak zgoden "redpill" za javnost kaj babe v resnici hočejo ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | kako se čustveno oddaljit od osebe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 17890 (14595) | FormerUser |
» | Punca me prijavila na policijo zaradi sporocil preko facebooka (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11471 (8188) | oemdzi |
» | Z ženskami so same težave (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 10537 (5773) | cryptozaver |
» | Prevaran (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 16676 (10114) | Nejc Pintar |