» »

Ženske

Ženske

««
11 / 16
»»

zodiak ::

111111111111 je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Kvatebrigic je izjavil:

- cel kup žensk ne zastopi heca ali sarkazma in so zelo hitro užaljene - whats up with that?

Večini žensk incelovske šale pač niso smešne.

Uff... Jaz pa ne vem, če bi lahko bil z mojo, da ne razume sarkazma, satire in črnega humorja. Res pa je da za te stvari rabiš bit čustveno in splošno inteligenten. Zato sem ženske brez smisla za humor kar hitro odpikal. To mi je ena od poglavitnih lastnosti, zato sem z mojo zdržal 12+ let and still counting.

A rabiš aplavz? Aplavz prosim!!!

crocodile je izjavil:

Kvatebrigic je izjavil:

Moje ugotovitve po enem tednu uporabe Tinderja:

- prvi dan komot dobiš kar nekaj likov ali matchev, če si avarage dude pol večinoma od žensk ranga tam 3-5
- z dnevi matchi eksponentno padajo
- cel kup žensk ne zastopi heca ali sarkazma in so zelo hitro užaljene - whats up with that? pa dozirano smiselno, ne out of the blue...
- zelo težko je štartat pogovor z žensko ki nima ne opisa, ne interesov in da gor 4 selfije od doma. takih je 90%. kaj jim ni jasno?
- od ene 10 matchev je pri dveh debata stekla, z eno sem se dobil in se bova še vidla, tadruga je daleč in se bova mogoče enkrat vidla. če ne bo butthurt about something že prej ;((
- po enem tednu likov/matchev ni več, kar potrjuje dejstvo da babe lovijo tistih top 10% podiralcev

Popolnoma enake izkušnje tudi z moje strani.
Dodal bi morda še to, da je pri meni 70% vseh matchev bilo s kakšnimi Rusinjami, Japonkami itd.
Kot si omenil, problem je začeti nek chat, če ima dama objavljen en sam selfie. Jaz sem imel za take primere generičen pristop: "Tinder says we match. What do you say?" Ampak ne glede na pristop, matchi nič ne pomenijo... lahko se še tako potrudiš pri prvem sporočilu, pa odgovora ne boš dobil, ker je njena pozornost šla na enega top 10% podiralcev.
Ker sem stavil sam s seboj, sem probal še 1 mesec naročnine. Po enem mesecu pa vse skupaj odinštaliral... brez veze, če za povprečnega uporabnika ne dela.

A naše niso ok? Pa mogoče južno od Kolpe? Jih je ogromno na poljoprivredi ali u gradu.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: delavec44 ()

Eduardo ::

crocodile je izjavil:

Dodal bi morda še to, da je pri meni 70% vseh matchev bilo s kakšnimi Rusinjami, Japonkami itd.
Kot si omenil, problem je začeti nek chat, če ima dama objavljen en sam selfie. Jaz sem imel za take primere generičen pristop: "Tinder says we match. What do you say?" Ampak ne glede na pristop, matchi nič ne pomenijo... lahko se še tako potrudiš pri prvem sporočilu, pa odgovora ne boš dobil, ker je njena pozornost šla na enega top 10% podiralcev.
Ker sem stavil sam s seboj, sem probal še 1 mesec naročnine. Po enem mesecu pa vse skupaj odinštaliral... brez veze, če za povprečnega uporabnika ne dela.

Mi smo imeli projekt v času korone. En od družbe je bil samski, ostali pa sami geeki, lastniki podjetij itn. in smo skupaj zlili znanje. Je sigurno res, da povprečnež nima nekih pravih šans, samo je pa tudi res, da se da.

Skratka smo naredili primerne fotoshootinge, naredili marketinško dober opis, potem pa se izmenično pogovarjali z bejbami. Na koncu je tako, da če profil štima lahko rečeš skoraj karkoli in te bejba ne ignorira. Celo, ko smo bili kar nesramni in pushi jih je to prej pritegnilo kot odgnalo. Seveda daš like vsaki in čistiš med matchi.

crocodile ::

Eduardo je izjavil:

crocodile je izjavil:

Mi smo imeli projekt v času korone. En od družbe je bil samski, ostali pa sami geeki, lastniki podjetij itn. in smo skupaj zlili znanje. Je sigurno res, da povprečnež nima nekih pravih šans, samo je pa tudi res, da se da.

Skratka smo naredili primerne fotoshootinge, naredili marketinško dober opis, potem pa se izmenično pogovarjali z bejbami. Na koncu je tako, da če profil štima lahko rečeš skoraj karkoli in te bejba ne ignorira. Celo, ko smo bili kar nesramni in pushi jih je to prej pritegnilo kot odgnalo. Seveda daš like vsaki in čistiš med matchi.

1. Kot si sam napisal - to je bilo v času korone. Takrat je bilo tudi govora o porastu števila ločitev, propadov zvez ipd. Morda je posledično bilo večje zanimanje za koga spoznat? Si prepričan, da bi bil rezultat poskusa danes enak?
2. Ste tudi ugotovili, kaj ima večji impact na uspeh - marketinški opisi ali primerni photoshootingi? Z nekaj znanja vsak lahko slike dodela v nulo, ampak ob srečanju v živo bo lahko sledilo razočaranje. S tem si zapravil samo svoj čas.
3. S tem, ko daš vsaki like, delaš veliko škodo - prvič: to dela večina tipov in celo podpovprečna bejba ima na koncu lahko visok rating, drugič: dvomim, da ti je popolnoma vsaka kul, zato boš prej kot slej moral delat selekcijo.

1. Prilično ziher, da gre.
2. Nismo analizirali. Vse skupaj je bilo delujoče. Ja znajo biti komedije, samo koga briga.
3. Ja, tale moralni vidik je za Tinder nivo. :D Potem delaš dosti manj selekcije. Evo ideja za tinder, naj dajo kategorije. Mape, da lahko sortiraš. :D Da imaš mapo "Hude", "V zadnji sili", "Ne glej pijan!"....

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Eduardo ()

Blinder ::

crocodile, si sploh kdaj uporablal tinder?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

DeeJay ::

tikitoki je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Puste naše feministke, pa si najdte luštne tradicionalne punce čez mejo. Edin previdnost ni odveč, ker je ogromno scama.

Pazi, k te bodo oznacile za luzerja, ki ni dovolj dober zanje:).

Don't f with me.

crocodile ::

Blinder je izjavil:

crocodile, si sploh kdaj uporablal tinder?

Sem ga kar dolgo časa testiral, vključno z: večkratnim kreiranjem profila, plačilom članarine, nenehne spremembe v profilu.
Imel sem tudi obdobje, ko sem zelo veliko potoval in sem ga preizkusil na različnih lokacijah.

Sigurno pa nisem slik dajal čez nevemkakšne filtre in po več ur dnevno podrsaval. Govorim o neki normalni uporabi in ne o obsednem stanju.

Hangman ::

Eduardo je izjavil:

Skratka smo naredili primerne fotoshootinge, naredili marketinško dober opis, potem pa se izmenično pogovarjali z bejbami. Na koncu je tako, da če profil štima lahko rečeš skoraj karkoli in te bejba ne ignorira.

Sliši se kot univerzalen nasvet, ki bi lahko deloval kjerkoli. Sam sem prisoten na nekaj spoznavnih servisih in sem to tezo pripravljen stestirati.

Daj malo več o tem povej:
Kako se napraviti za slikanje - srajca? kravata? hlače na rob? kavbojke ali trenirka?
Kaj mora biti poleg tebe na sliki - morje? planine? puščava v Egiptu? Eifflov stolp? dober avto? traktor?
Kako potem slike obdelati - na kaj je treba biti pozoren? Kaj je zate idealna slika, ki je vredna objave?
Koliko slik priporočaš za objavo? Eno, dve... čim več? Več slik ti lahko izboljša možnosti ali pa tudi poslabša.
Kako je z integracijo ostalih zadev (slike na Instagramu) ali kakšne zunanje povezave?
Kaj je zate dober marketinški opis? Daj kakšen primer ali dva.

Blinder ::

_3. S tem, ko daš vsaki like, delaš veliko škodo - prvič: to dela večina tipov in celo podpovprečna bejba ima na koncu lahko visok rating, drugič: dvomim, da ti je popolnoma vsaka kul, zato boš prej kot slej moral delat selekcijo._

prvič, imelo bi pomen, če bi vsi tipi tako počeli. Če samo en se odloči, da ne bo kar tako delil teh lajkov puncam ne bo nobene razlike.
drugič, v kolikor imaš zelo malo matchov kot večina tipov potem je pač enostavneje filtrirat punce po tem, ko dobiš match z njimi.

Bilo je govora, ne vem če je res, da ti tinder da penalty, če lajkaš vsako punco, v msislu, da prikaže tvoj profil manjšemu številu punc
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

111111111111 ::

zodiak je izjavil:

A rabiš aplavz? Aplavz prosim!!!

Hvala, hvala, si ga res zaslužim.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Sam sedaj sem si pa pogledal tale video:

DeeJay je izjavil:

tikitoki je izjavil:

DeeJay je izjavil:

Puste naše feministke, pa si najdte luštne tradicionalne punce čez mejo. Edin previdnost ni odveč, ker je ogromno scama.

Pazi, k te bodo oznacile za luzerja, ki ni dovolj dober zanje:).

Sedaj sem pa žalosten, ker očitno nisem ne Alfa tako kot Nodi. Sedaj pa sem ugotovil da nisem niti Beta, ker ne plačujem na only fans. Dobim zastonj v svoji državi, torej sem Gama.

PrihajaNodi ::

Ti nisi ne alfa ne beta ti si copata:))psa voziš vn takrat ko ti žena reče. Itak dodatki so nrdil svoje.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Ti nisi ne alfa ne beta ti si copata:))psa voziš vn takrat ko ti žena reče. Itak dodatki so nrdil svoje.

He, he, he... Nimamo psa. :D Tako je Nodi. Jaz sem copata. Našel sem si uspešno in zvesto ženo. Kateri luzer. :D

Sej počak še mal da jo menopavza zagrab. Pol boš pa kle spraševal o preživnini. Aja, pol še tega ne boš mogu plačvt ker zdj fse žena krije....
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

jest10 ::

crocodile je izjavil:

Dodal bi morda še to, da je pri meni 70% vseh matchev bilo s kakšnimi Rusinjami, Japonkami itd
.

Btw, 99% kitajk, ki preko pasporta lovijo po EU, je investment scam.

Hangman je izjavil:

Kako se napraviti za slikanje - srajca? kravata? hlače na rob? kavbojke ali trenirka?
Kaj mora biti poleg tebe na sliki - morje? planine? puščava v Egiptu? Eifflov stolp? dober avto? traktor?
Kako potem slike obdelati - na kaj je treba biti pozoren? Kaj je zate idealna slika, ki je vredna objave?
Koliko slik priporočaš za objavo? Eno, dve... čim več? Več slik ti lahko izboljša možnosti ali pa tudi poslabša.
Kako je z integracijo ostalih zadev (slike na Instagramu) ali kakšne zunanje povezave?

Lahko opišem naš "produkt". Skoraj vse kar opisuješ verjetno ne bo delovalo. Planine, morje prej minus. Posebej planine. Fotkan je bil v situacijsko primernih oblačilih ampak dobrih. Tip je imel na srečo tako službo, ki ima umetniški kul faktor in smo furali na temu. Fotke kakovostne v smislu kadra, barv. Tip na njih sproščen, imel zadeve pod kontrolo, kvazi delovalo kakor da je mali šef. Ideja je bila kako ga narediti, da deluje kakor, da je umetnik z vodilno žilico. Recimo fotka v backstagu je slaba, če si pijan oboževalec in super, če izgledaš kakor, da si na nivoju spoštovanja, morda organizator katerega drugi sledijo ali novinar, izvajalec. Mi smo se odločili za manj slik. Menda tri do pet.

Dober opis je tak, ki ima hook vsebino in nagrado. Kakor pri vseh prodajah v medijskem smislu. Dam lahko nerafiniran primer, ker se ne spomnem več kaj točno smo tvezili tam.

"Garantiram, da ne bom še en tip, ki te bo dolgočasil. (hook) Od mene ne pričakuj informacij o vremenu in ne pričakuj nekega dolgovezenja. Hočem živeti, hočem se imeti lepo, to dvoje pa je to, kar želim deliti s tabo. Sedaj veš kaj si želim jaz, ti pa pravtako veš kaj hočes (laganje, ki ženskam laska), tako da če sva match ne pričakuj informacij o vremenu.

Kar ni zanimivo ni vredno najinega časa. (do tu vsebina zakaj) Dala sva si priložnost, dajma jo izkoristit za kaj neverjetnega.(nagrada)"

Drugih integracij nismo imeli, ker se noben od nas ne spozna na te zadeve.

bm1973 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Sej počak še mal da jo menopavza zagrab. Pol boš pa kle spraševal o preživnini. Aja, pol še tega ne boš mogu plačvt ker zdj fse žena krije....

Ko so babe v meni, so lahko vesele da nekoga imajo. In tudi so, če je le ta kolikor toliko normalen. In obratno...

Zato je cel kup žensk, ki iščejo samo sebe, samskih, 50+, brez otrok, prišle so že v meno, s celim kupom osebnih problemov, ker ni otrok, partnerja, obupanih. Nikoli ne bodo našle nikogar, ker so preprost out. Normalni moški takih ne rabijo, ker je na voljo dovolj drugih, normalnih žensk...

Kvatebrigic ::

My dudes...
A obstaja kakšna skripta ki serijsko lajka vse kar je female-a na tinderju al kaj?
Sem spremenil spol za pol ure, da počekiram s kakšno konkurenco imam opravka in v pol ure sem dobil 35 like-ov od tipov! Like wtf!?
A je tolk gejev al serijsko lajkate vse po vrsti? Mislm sej mi je za trenutek pogrel srce, sam that kind a stuff doesnt float my boat...

DeeJay ::

pozabte na tinder no...
https://www.thaifriendly.com/
pa ni zakej
Don't f with me.

Hangman ::

Eduardo je izjavil:

Hangman je izjavil:

Lahko opišem naš "produkt". Skoraj vse kar opisuješ verjetno ne bo delovalo. Planine, morje prej minus. Posebej planine. Fotkan je bil v situacijsko primernih oblačilih ampak dobrih. Tip je imel na srečo tako službo, ki ima umetniški kul faktor in smo furali na temu. Fotke kakovostne v smislu kadra, barv. Tip na njih sproščen, imel zadeve pod kontrolo, kvazi delovalo kakor da je mali šef. Ideja je bila kako ga narediti, da deluje kakor, da je umetnik z vodilno žilico. Recimo fotka v backstagu je slaba, če si pijan oboževalec in super, če izgledaš kakor, da si na nivoju spoštovanja, morda organizator katerega drugi sledijo ali novinar, izvajalec. Mi smo se odločili za manj slik. Menda tri do pet.

Dober opis je tak, ki ima hook vsebino in nagrado. Kakor pri vseh prodajah v medijskem smislu. Dam lahko nerafiniran primer, ker se ne spomnem več kaj točno smo tvezili tam.

"Garantiram, da ne bom še en tip, ki te bo dolgočasil. (hook) Od mene ne pričakuj informacij o vremenu in ne pričakuj nekega dolgovezenja. Hočem živeti, hočem se imeti lepo, to dvoje pa je to, kar želim deliti s tabo. Sedaj veš kaj si želim jaz, ti pa pravtako veš kaj hočes (laganje, ki ženskam laska), tako da če sva match ne pričakuj informacij o vremenu.

Kar ni zanimivo ni vredno najinega časa. (do tu vsebina zakaj) Dala sva si priložnost, dajma jo izkoristit za kaj neverjetnega.(nagrada)"

Drugih integracij nismo imeli, ker se noben od nas ne spozna na te zadeve.

Praviš, da opisano verjetno ne bo delovalo. Ampak nekje sem prebral, da slike "palijo", če na njih predstavljaš nek hobi. S tem kao ženska ženska vidi, da nisi nek zapečkar, ampak si aktiven in imaš urejeno življenje. Sploh pa ima zadnje čase veliko žensk v opisih, da čas rade preživljajo v naravi. Iz tega bi sklepal, da neke planine / gore v ozadju delujejo pozitivno.
Tudi opažam, da ženske veliko potujejo. Skoraj vsaka ima kakšno sliko iz kakšnega velemesta ali pa iz krajev, kjer se takoj vidi, da je to zelo zelo daleč stran od nas. Nisem pa še preizkusil, kakšen učinek bi imele podobne slike.
Oblačila in obutev je treba prilagoditi kadru. Če sem slikan nekje v gorah, je razumljivo, da ne bom v nekem suknjiču in hlačah za 500 eur, ampak v neki športni majicic, po možnosti z nahrbtnikom. Lahko pa se uredim po zadnji modi in temu prilagodim ozadje - morda ulice nabito polnega Tokia.
Marketinških opisov nikoli nisem imel, delno tudi zato, ker imaš ponavadi neko omejeno dolžino. Sem pa vedno imel nek opis, da se potem lažje odvija pogovor. Namesto tega sem pozornost žensk probal pritegniti z izvirnim prvim sporočilom. Recimo, da ji je ime Metka, potem jo vprašaš: "A veš kaj se rima na Metka?" - Čista desetka.

Miki N ::

DeeJay je izjavil:

pozabte na tinder no...
https://www.thaifriendly.com/
pa ni zakej

Men pa te tajske jazbečarke preprosto ... ma, preprosto ne. Mogoče vizualno, kaj vem. Izgleda, da sem ptič, ki preferira svojo vrsto ptičke ... :8)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

Hangman je izjavil:

Praviš, da opisano verjetno ne bo delovalo. Ampak nekje sem prebral, da slike "palijo", če na njih predstavljaš nek hobi. S tem kao ženska ženska vidi, da nisi nek zapečkar, ampak si aktiven in imaš urejeno življenje. Sploh pa ima zadnje čase veliko žensk v opisih, da čas rade preživljajo v naravi. Iz tega bi sklepal, da neke planine / gore v ozadju delujejo pozitivno.
Tudi opažam, da ženske veliko potujejo. Skoraj vsaka ima kakšno sliko iz kakšnega velemesta ali pa iz krajev, kjer se takoj vidi, da je to zelo zelo daleč stran od nas. Nisem pa še preizkusil, kakšen učinek bi imele podobne slike.
Oblačila in obutev je treba prilagoditi kadru. Če sem slikan nekje v gorah, je razumljivo, da ne bom v nekem suknjiču in hlačah za 500 eur, ampak v neki športni majicic, po možnosti z nahrbtnikom. Lahko pa se uredim po zadnji modi in temu prilagodim ozadje - morda ulice nabito polnega Tokia.
Marketinških opisov nikoli nisem imel, delno tudi zato, ker imaš ponavadi neko omejeno dolžino. Sem pa vedno imel nek opis, da se potem lažje odvija pogovor. Namesto tega sem pozornost žensk probal pritegniti z izvirnim prvim sporočilom. Recimo, da ji je ime Metka, potem jo vprašaš: "A veš kaj se rima na Metka?" - Čista desetka.

Ne vem, to kar pišeš delajo vsi. Tako verjetno ne boš izstopal. Za ženske, če je kolikortoliko huda pa je vseeno kaj posta. One izbirajo top, ker je izbire dovolj, tipi pa bolj kot ne samo premlevamo, če je za položit brez da imaš v riti sixpack.

Mi smo šli na karto, da ženske želijo uspešnega samozavestnega tipa. Takega ki na fotkah pove, imam stil, sem urejen, sem spoštovan. Takega, ki ve, da je status vreden več kot sposobnost daljšega sprehoda.

Fotka iz plannin pove: "Ful je bilo lepo, imam fotko iz planin. Pa še iz desetke iz LJ maratona. Samo na fotkah ne delujem ravno alfa ampak imam zdrave hobije in bom shujšal. A te smem dolgočasit na kavi?".

Kar se tiče dialoga smo znali biti tudi kar nesramni. Smo umirali od smeha. Je delovalo boljše kot klišeji. Če vprašaš mene je ""A veš kaj se rima na Metka?" - Čista desetka" nepopisno slabo. To te šijejo 5 letni otroci pri sposobnostih pecanja.

Miki N je izjavil:

Men pa te tajske jazbečarke preprosto ... ma, preprosto ne. Mogoče vizualno, kaj vem. Izgleda, da sem ptič, ki preferira svojo vrsto ptičke ... :8)

Hrvati pravijo: "Slabom kurcu svaka dlaka smeta.".

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Eduardo ()

Miki N ::

Hangman je izjavil:

Recimo, da ji je ime Metka, potem jo vprašaš: "A veš kaj se rima na Metka?" - Čista desetka.

Za akademski test probaj raje "A veš kaj se rima na Metka? Fukal bi te do petka. (pa recimo da je šele ponedeljek)"

Zna biti kako presenečenje! Direktnost velja.

Hypathia ::

Eduardo je izjavil:

Kakor pri vseh prodajah v medijskem smislu.

Pri prodaji v končni fazi ne šteje umetniški vtis ampak izkupiček. Je ta tip sedaj poročen z ljubeznijo svojega življenja in ima družino, ali še vedno svajpa po Tindru in manipulira z naivnicami? Če bi bilo prvo, bi to gotovo omenil, tako da najverjetneje drugo.

bm1973 je izjavil:

Zato je cel kup žensk, ki iščejo samo sebe, samskih, 50+, brez otrok, prišle so že v meno, s celim kupom osebnih problemov, ker ni otrok, partnerja, obupanih. Nikoli ne bodo našle nikogar, ker so preprost out. Normalni moški takih ne rabijo, ker je na voljo dovolj drugih, normalnih žensk...

Cope harder. Ženske, ne glede na starost, si vedno lahko najdejo tipa, tudi v Sloveniji, za razliko od trume moških, ki očitno morajo obresti pol sveta, da najdejo kakšno, ki bi jih marala, pa še to večinoma zaradi tega ker nimajo boljše opcije.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hypathia ()

Hypathia je izjavil:

Pri prodaji v končni fazi ne šteje umetniški vtis ampak izkupiček. Je ta tip sedaj poročen z ljubeznijo svojega življenja in ima družino, ali še vedno svajpa po Tindru in manipulira z naivnicami? Če bi bilo prvo, bi to gotovo omenil, tako da najverjetneje drugo.

Taprvo, samo bejba ni iz Tinderja. Si pa mislim, da še danes ne bi imel bejbe, če nam takrat ne bi bilo dolgčas. Nekateri potrebujejo kickstart. Z bejbami smo manipulirali skozi njegov profil bolj taki, ki smo bili v zvezi. Nam je bilo zanimivo njemu pa OK. So pa bile nepozabne komedije.

Zakaj bi omenjal v kontekstu? Mimogrede Tinderja kljub temu, da je deloval ni dolgo uporabljal. Ga je zaključila ena komedija. :D

Hypathia je izjavil:

Cope harder. Ženske, ne glede na starost, si vedno lahko najdejo tipa, tudi v Sloveniji, za razliko od trume moških, ki očitno morajo obresti pol sveta, da najdejo kakšno, ki bi jih marala, pa še to večinoma zaradi tega ker nimajo boljše opcije.

Ja moškega že, samo kakšnega. Dom starostnikov prešlata vsako.

Realnost je bolj taka, da imaš danes dosti punc starih okoli 35, ki manično iščejo in gledajo vlak kako se oddaljuje. Nekaj v tem stilu:

Hypathia ::

Eduardo je izjavil:

Taprvo, samo bejba ni iz Tinderja. Si pa mislim, da še danes ne bi imel bejbe, če nam takrat ne bi bilo dolgčas. Nekateri potrebujejo kickstart. Z bejbami smo manipulirali skozi njegov profil bolj taki, ki smo bili v zvezi. Nam je bilo zanimivo njemu pa OK. So pa bile nepozabne komedije.

Zakaj bi omenjal v kontekstu? Mimogrede Tinderja kljub temu, da je deloval ni dolgo uporabljal. Ga je zaključila ena komedija. :D

Se pravi, da Tinder v resnici ne deluje, a ga vseeno ponujaš tukajšnjim naivnežem kot rešitev.

Eduardo je izjavil:

Realnost je bolj taka, da imaš danes dosti punc starih okoli 35, ki manično iščejo in gledajo vlak kako se oddaljuje.

Realnost je taka, da tiste, ki hočejo tipa, si ga lahko tudi pri 35+ najdejo, ali pač furajo samohranilnost.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

Pithlit ::

Eduardo je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Ja moškega že, samo kakšnega. Dom starostnikov prešlata vsako.

Realnost je bolj taka, da imaš danes dosti punc starih okoli 35, ki manično iščejo in gledajo vlak kako se oddaljuje. Nekaj v tem stilu:

A zato je na teh dejting apih nekje 10 tipov na eno babo? Ker babe panično iščejo? :))

Hypathia je izjavil:

Realnost je taka, da tiste, ki hočejo tipa, si ga lahko tudi pri 35+ najdejo, ali pač furajo samohranilnost.

Če js hočem fuk (pustimo ob strani kvaliteto), je dost da pomežiknem. Če hočem kvaliteten fuk se moram v teoriji sicer malo potrudit... ampak se da relativno lahko.
Life is as complicated as we make it...

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

Telbanc ::

Pithlit je izjavil:

A zato je na teh dejting apih nekje 10 tipov na eno babo? Ker babe panično iščejo? :))

Iščejo nekej pametnega, zato je težko dobit, pr teh letih, kaj druzga ko poročene fuk fehtarje. Itak da so panične, biologija tud zvoni na ves glas, da je slišati v sosednjo vas. Komu ti mižikaš, moškim ali ženskam?
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Hypathia je izjavil:

Se pravi, da Tinder v resnici ne deluje, a ga vseeno ponujaš tukajšnjim naivnežem kot rešitev.

Deluje. Si mislim, da se najdejo taki, ki so v resnih zvezah in so se tam spoznali? Definitivno deluje za poceni sex, kolikor je lahko poceni. Sigurno deluje za take, ki drugače nimajo časa iskati družbe.

Hypathia je izjavil:

Mislim pri Tinderju vidiš, da je lahko kvaliteta faktor, tu pa ne? kjer je pri Tinderju manj faktor, ker je postavljeno širše.

Ti verjetno govoriš zase in ne na splošno? Tinder ni zate, ker vidiš prevelik riziko, da bi bila izkoriščena, se pa zavedaš, da vsaka lahko najde tipa, ker vidiš kako nekateri tipi pecajo vse po vrsti. Nimaš pa neke konsistentne filozofije ampak jo menjaš po potrebi v stilu "Tinder ni OK, ker je važna kvaliteta. Vsaka lahko dobi tipa kadarkoli, ker ni važna kvaliteta.".

Telbanc je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Iščejo nekej pametnega, zato je težko dobit, pr teh letih, kaj druzga ko poročene fuk fehtarje. Itak da so panične, biologija tud zvoni na ves glas, da je slišati v sosednjo vas. Komu ti mižikaš, moškim ali ženskam?

Tistemu ki mi trenutno paše.

Pithlit je izjavil:

Sej ne pravim, da bejbam ni lažje. Dobiti sex za bejbe je tako simpl, da jim sigurno ni treba uporabljati Tinderja. Tipi smo posebej v letih okoli 30 praktično zastonj prostitutke na klic za kolikortoliko hude bejbe. Pokliče od 3:00, ti imaš naslednji dan službo, pa se boš teleportiral tja.

Je pa drugo, ko bejba išče kvaliteto na nivoju, da bi do smrti gledala njegovega froca.

socialec ::

Pithlit je izjavil:

Če js hočem fuk (pustimo ob strani kvaliteto), je dost da pomežiknem. Če hočem kvaliteten fuk se moram v teoriji sicer malo potrudit... ampak se da relativno lahko.

Ja, glede na biološke in morebitne estetske danosti, čisto mogoče, to si je mogoče interpretirati na več načinov. Zreli možakarji moramo paziti tudi pri mežikanju, da okolica, recimo, ne zamenja za infarkt, kaj šele vabilo na seks. Sicer že od pamtiveka in še prej obstajajo bližnjice, kjer estetika in zabavnost nista najbolj pomembni.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: socialec ()

Pithlit je izjavil:

Nisi pa še pri kvalitetnem tipu. Si pri jebaču z izbiro.

Eduardo je izjavil:

Je pa drugo, ko bejba išče kvaliteto na nivoju, da bi do smrti gledala njegovega froca.

Babe 40+ ne iščejo tega. Če najdejo je to pač bonus, ampak definitivno ne iščejo.

Js recimo 'iščem' (navednice, ker v resnici mi kar dol visi... ampak če se najde se pač najde, se ne bom branila) nekoga za 'vikend razmerje'.

Ja poznam tak primer, "wikend razmerje", ona malo čez 40. Po enem letu norega f, se ji je zaluštalo met še enega otroka...

Eduardo je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Nisi pa še pri kvalitetnem tipu. Si pri jebaču z izbiro.

Drugega ne rabim v resnici. Mam svoj lajf. Čist lepo porihtan. Žarnice znam menjat, avto znam sama zrihtat, ploščice znam sama polagat...

Telbanc je izjavil:

Ja poznam tak primer, "wikend razmerje", ona malo čez 40. Po enem letu norega f, se ji je zaluštalo met še enega otroka...

Očitno je dobila uni bonus. Vsaj v njenih očeh.

Zgodovina sprememb…

Kayzon ::

Pithlit je izjavil:

Eduardo je izjavil:

Babe 40+ ne iščejo tega. Če najdejo je to pač bonus, ampak definitivno ne iščejo.

Js recimo 'iščem' (navednice, ker v resnici mi kar dol visi... ampak če se najde se pač najde, se ne bom branila) nekoga za 'vikend razmerje'.

Kako to,a nisi ti porocena ze dlje casa??!

Kayzon je izjavil:

Kako to,a nisi ti porocena ze dlje casa??!

Ne vem od kje tebi ta informacija.

Pithlit je izjavil:

To pa ni ista grupa?

Ampak če me spomin ne vara imaš otroka/e? To bi nekoliko spremenilo kako vidiš situacijo.

KobayashiM ::

In zakaj bi si en normalen dedec želel eno vikend razmerje z eno Pithlit? Za v končni fazi nižje stroške ima lahko vsak vikend novo in to pol mlajšo in za faktor 10 bolj jebozovno kurbico...

KobayashiM je izjavil:

In zakaj bi si en normalen dedec želel eno vikend razmerje z eno Pithlit? Za v končni fazi nižje stroške ima lahko vsak vikend novo in to pol mlajšo in za faktor 10 bolj jebozovno kurbico...

Če je ohranjena, si star 40++, živi nekje kjer ni treba vlagati truda, da prideš tja, očitno ne komplicira... Zakaj pa ne? Še ena več v statistiki, pa še bi je, kar so dodatne točke.

KobayashiM je izjavil:

Srečno ;)

Kayzon ::

KobayashiM je izjavil:

Saj ne vemo tocno njene starosti?

Ce je se tam zacetk 40ih in je normalna v zivo,zna bit kul za marsikoga.

Eduardo je izjavil:

Ampak če me spomin ne vara imaš otroka/e? To bi nekoliko spremenilo kako vidiš situacijo.

Moje dete je šlo letos na svoje.

Pithlit je izjavil:

Ne mislim to. Pač verjetno ni toliko želje po otrocih, če jih imaš? Neka 35 letnica, ki bi imela družino pa lahko ima kar paniko. Sploh pa si imela otroke očitno mlada in "butasta". Predstavljaj si, da pri 35 želiš otroka in imaš standarde na nivoju 35 letnice.

Ne je zdaj v slabo voljo spravljat, lepo prosim, polaganje keramike je veliko bolj dobrodošlo kot seks!

No, zaj vem kje je caka. Ona najprej pove da zna polagat keramiko in pol pomižikne. In to je tp 100% uspeh. Upam, da ne goljufa in zna še res tud zamenjat žarnico, preverit nivo olja v motorju in dolit če je treba.....uf, uf, uf

In pol se ženska čudi pri teh cenah keramičarjev, in ostalih resnih kvalitetah...da ma takoj uno zadevo, sam če če, no.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Kayzon je izjavil:

zna bit kul za marsikoga.

Sm že parkrat na pivo/čaj vabila folk, pa je ogromna večina znalcev v tej (in podobnih) temi čist preveč chickenshit. Na neki točki se mi pač ne da več. Nekateri me poznajo v živo, drugi ne. Po mojem jih je kar nekaj na forumu ki so me že srečali... pa za to ne oni, ne jaz, ne vemo. Slovenija je majhna, jaz pa na leto besede izmenjam s cca 30k folka.

Eduardo je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Ne mislim to. Pač verjetno ni toliko želje po otrocih, če jih imaš? Neka 35 letnica, ki bi imela družino pa lahko ima kar paniko. Sploh pa si imela otroke očitno mlada in "butasta". Predstavljaj si, da pri 35 želiš otroka in imaš standarde na nivoju 35 letnice.

No, 35 je neka normalna starost za otroke. Zato sem 40+ napisala. Tam hitro postane nosečnost rizična in se marsikatera že zaradi tega temu odpove. Iz nule skoraj vsaka, nekatere pa želja ob primerni situaciji tudi premaga.

Zgodovina sprememb…

Pithlit je izjavil:

Eduardo je izjavil:

Uf pol si ze stara plus locena.

Sm že parkrat na pivo/čaj vabila folk, pa je ogromna večina znalcev v tej (in podobnih) temi čist preveč chickenshit. Na neki točki se mi pač ne da več. Nekateri me poznajo v živo, drugi ne. Po mojem jih je kar nekaj na forumu ki so me že srečali... pa za to ne oni, ne jaz, ne vemo. Slovenija je majhna, jaz pa na leto besede izmenjam s cca 30k folka.

Preko foruma ali "emaila"?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Telbanc je izjavil:

Upam, da ne goljufa in zna še res tud zamenjat žarnico

Priznam, najprej je treba kako dobro buteljko spit da se začne soba vrtet.
««
11 / 16
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

kako se čustveno oddaljit od osebe (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13317953 (14658) FormerUser
»

Punca me prijavila na policijo zaradi sporocil preko facebooka (strani: 1 2 )

6911479 (8196) oemdzi
»

Z ženskami so same težave (strani: 1 2 3 4 )

17410539 (5775) cryptozaver
»

Prevaran (strani: 1 2 3 4 )

19016679 (10117) Nejc Pintar

Več podobnih tem