» »

Ženske

Ženske

««
10 / 16
»»

eEdbM ::

tikitoki je izjavil:

Mene pa zabava, k zenske moti, ce se moski odlocijo za tujko.

Veš, kako šele ženske moti, če se starejši odloči za mlajšo in lepšo!?

Polno očitkov prileti - že to, da ima lastne otroke starejše od nje in da bi ji lahko oče bil!

PS: Povedal en znanec, jaz res ne bi vedel

PrihajaNodi ::

Eduardo je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Podedovana je. Zakaj deklice ne najde je pa beyond me.

To pa ne šteje zares. Če hočeš, da nepremičnina šteje mora biti plod tvojega dela, idealno nek penthouse v kakšni Ljubljani.

Mislim šteje pri kakih obupanih, posebej, če nimajo kam. Samo za premium bejbe in kvantiteto pa penthouse. Pa še to urejen z artom itn. Se mi zdi, da imajo do the podedovanih nepremičnin prej odpor. Slabše je samo še, če kdo tam živi poleg tipa.

Najbolj važno, da si kupil sam, kot drugo pa cool faktor. Boljše mala moderna šik hiša kot grad.

Zanimivo. Torej se lahko plodijo samo sinovi od jankovica in goloba.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi je izjavil:

Ne, ne, xtz winnerji so tudi kar asi, samo pač se dostojanstveno umakni zaradi samospoštovanja, če kater od teh sinov pride, ker zmaHal ne boš :D

blay44 ::

Matr jebači, jst sem zdaj čist zmeden.
Hm. Vsakih tavžnt se najde en bolši k sm jst?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: blay44 ()

Legon ::

hamez66 je izjavil:

Meni je fino, kako Španija sledi viziji legalnega konsenza pri notarju:

https://www.24ur.com/popin/tuja-scena/k...

Tko, za Legona.
:D

Vedno rad preberem prispevek manj intelektualno nadarjenih, ko se smesijo.

Tole sem v avtu zavrtel, da ne bo preveč okoli gledala.

Klinc, težko sem jo dobil.

111111111111 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Pravi parazit ki vlece denar od zene

Drži, žena zasluži več kot jaz in dobro sem se poročil. Kaj si pa ti dosegel v lajfu? Se preselil v Romunijo? :D

PrihajaNodi je izjavil:

Tate ga je pač konkretno opral.

Ni mi vsec odnos in arogatnost teta. Cist tko. Ne me vec not vlact.

Si pač opran, ker gledaš napačne videe. Se zgodi Nodi. Si brez otrok, brez ženske, star, osamljen in s tem toliko bolj ranljiv na sodobne kanale.

Saj bo šlo Nodi. Hišo za 800k, ki si jo kupil z davkoplačevalskim denarjem pa le vrni.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Afrika? Sej ni edini.

Jap, tudi Nodi ima probleme najti bejbo, pa ima kučico za 800k.

111111111111 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Afrika? Sej ni edini.

Jap, tudi Nodi ima probleme najti bejbo, pa ima kučico za 800k.

Nimam ene. Pac cegli. Ti pa bos vedno parazit
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

bizgech ::

eEdbM je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Mene pa zabava, k zenske moti, ce se moski odlocijo za tujko.

Veš, kako šele ženske moti, če se starejši odloči za mlajšo in lepšo!?

Polno očitkov prileti - že to, da ima lastne otroke starejše od nje in da bi ji lahko oče bil!

PS: Povedal en znanec, jaz res ne bi vedel

Zato ker ženske živijo v neki iluziji, zablodi.
To še posebej velja za kakšne dive, ki se ženejo za keriero. Bohnedaj da se taka prijavi na kak tinder in v enem tednu dobi 100 matchev. Zanjo je to (lažna) potrditev, da je zaželjena in še ima tržno vrednost. Živi v prepričanju, da ji mlajša ne more konkurirati, saj ima ona kariero in moškemu lahko ponudi več. Potem pa pride streznitev in boleč padec na trdna tla: moški si vzame mlajšo, lepšo in z boljšimi pogoji za rojevanje otrok.

Če pa se ji boš zdaj probal približati, bo nedosegljiva. Moški izpade čudak, freak, creepy itd. Nekatere celo zahtevajo določeno nagrado, pa naj bo to samo zmenek ali pa kakšna ONS avantura - četudi je še sama morda potrebna ko sahara. Sem že večkrat zasledil v kakšnih opisih, da se pričakuje kakšna večerja, pa izlet med vikendom, potem pa še občasno kakšna nagrada.

Kaj moški, ženske bi potrebovale kakšnega coacha!

PrihajaNodi je izjavil:

Nimam ene. Pac cegli. Ti pa bos vedno parazit

Ukradeni cegli. Dobljeni hinavsko in prevarantsko. Zato ne moreš dobiti partnerke, ker nobenemu ne zaupaš, ker sam izdajaš. :D

hamez66 ::

Niso ukradeni. Nekdo mu je želel prodati, ko je bila cena nizka, in nekdo je hotel od njega kupit, ko je bila cena visoka. Nihče ni silil tistega na drugi strani, da kupi od Nodija.

Eduardo ::

PrihajaNodi je izjavil:

Je dosti takih. Samo če ti nisi tak verjetno niso tvoja družba.

sbawe64 ::

111111111111 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Nobenih dodatkov ni bilo kot pri tebi. Če bi bil fer bi jih vrnil ali doniral Aniti Ogolin oz njenemu društvu

Pa nisi fer a ne? Zato si kupil cegle. :D In sedaj vse sodiš po sebi in to še za 800k, lepo Nodi, lepo. Pa ne pozabi povedat, da si babico "nategnil" da si njene bone porabil, ki jih je dal Janša, češ da ona ne bo mogla koristit. Hinavec.

PrihajaNodi je izjavil:

Sej v Sloveniji se zdravnikov ne bo vec, bos kmalu tu.

Bodo bodo, sam boš moral prinesti dodatk... eee... mislim kuverte. In zdravstvo bo na takem nivoju kot romunija.

Be happy

https://www.rtvslo.si/zabava-in-slog/za...

Finska ostaja na vrhu seznama najsrečnejših držav v Evropski uniji. Drugo mesto skupaj z Avstrijo, Romunijo in Belgijo zaseda Slovenija, kažejo podatki Eurostata.

PS
Istočasno Finska in Slovenija med državami z največjo samomorilnostjo.
Ciničen zaključek bi bil, da se nesrečni pokončajo, kar pomeni večji delež srečnih ...
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

sbawe64 je izjavil:

Drugo mesto skupaj z Avstrijo, Romunijo in Belgijo zaseda Slovenija, kažejo podatki Eurostata.

Avstrija, Slovenija in Romunija v istem stavku o enaki sreči? Izgleda, da mora Eurostat metodologijo prilagoditi realnosti.

sbawe64 je izjavil:

Ciničen zaključek bi bil, da se nesrečni pokončajo, kar pomeni večji delež srečnih ...

Recimo, ena od razlag.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: eEdbM ()

Eduardo je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Pol bi se jaz morala otepat punc. Aja, not a dude.

Lol, ni edino. Da imaš svojo hišo katero narediš na kul način je samo ena od posledic tipa človeka na katerega padajo bejbe. Pa ni nuja. Pa ja niste od včeraj no. Poglejte alfa tipe pri 40, ki imajo kaj pod palcem. Ga praktično ni samskega. Pa tudi, če ga kao nobena noče in je kao smotan in ne vem kaj še.

Za lezbo zadeve pa nimam pojma. Si mislim, da je za tu pa tam dosti, če si huda, če je podobno kot pri gejih, kjer poka kolikor hočeš. Samo, če imaš 2x babje kompliciranje, pa je verjetno še 4x slabše kot pri običajnih parih. Če bejba do bejbe toliko komplicirate, kot do tipov pa je mali čudež, da se pohaklate.

ZDA statistika pravi, da imajo ženska+ženska pari 75% stopnjo ločitve, ženska+moški pari 50% (70-80% so iniciatorji ločitve ženske), moški+moški pari 25%.
2020 is new 1984
Corona World order

Miki N ::

bizgech je izjavil:

[

Kaj moški, ženske bi potrebovale kakšnega coacha!

Moški rabijo trenerja, ženske pa dreserja! :))

crocodile ::

sbawe64 je izjavil:

Eduardo je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Pol bi se jaz morala otepat punc. Aja, not a dude.

Lol, ni edino. Da imaš svojo hišo katero narediš na kul način je samo ena od posledic tipa človeka na katerega padajo bejbe. Pa ni nuja. Pa ja niste od včeraj no. Poglejte alfa tipe pri 40, ki imajo kaj pod palcem. Ga praktično ni samskega. Pa tudi, če ga kao nobena noče in je kao smotan in ne vem kaj še.

Za lezbo zadeve pa nimam pojma. Si mislim, da je za tu pa tam dosti, če si huda, če je podobno kot pri gejih, kjer poka kolikor hočeš. Samo, če imaš 2x babje kompliciranje, pa je verjetno še 4x slabše kot pri običajnih parih. Če bejba do bejbe toliko komplicirate, kot do tipov pa je mali čudež, da se pohaklate.

ZDA statistika pravi, da imajo ženska+ženska pari 75% stopnjo ločitve, ženska+moški pari 50% (70-80% so iniciatorji ločitve ženske), moški+moški pari 25%.

Hahaha, nisem gledal niti delal nobene statistike, ampak s tem bi se pa strinjal.
Moški se umakne stran, četudi to pomeni obisk vaške gostilne, in počaka da se prah poleže.
Ženska bo še naslednje 3 dni premlevala situacijo, medtem ko bo moški čez par ur na vse skupaj pozabil.

hamez66 je izjavil:

Niso ukradeni. Nekdo mu je želel prodati, ko je bila cena nizka, in nekdo je hotel od njega kupit, ko je bila cena visoka. Nihče ni silil tistega na drugi strani, da kupi od Nodija.

Nodi se samo laže. Pravzaprav je kradel denar pri dobrodelnih organizacijah nekaj let, sedaj pa je v Romuniji, da določene zadeve zastarajo.

sbawe64 je izjavil:

Finska ostaja na vrhu seznama najsrečnejših držav v Evropski uniji. Drugo mesto skupaj z Avstrijo, Romunijo in Belgijo zaseda Slovenija, kažejo podatki Eurostata.

PS

Pa to je normalno, saj 37% folka skos pleše. :D

Zgodovina sprememb…

Elfer
Potem bi moral kam drugam (izven EU), RO kar lepo izroča po Eu.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

sbawe64 je izjavil:

Torej... ženske komplicirajo. :D

sbawe64 je izjavil:

Elfer
Potem bi moral kam drugam (izven EU), RO kar lepo izroča po Eu.

Saj ima Azijo ogledano. Očitno mu je postalo v Romuniji prevroče.

Zgodovina sprememb…

Pri ženska+ženska parih je ženska v 100% primerih iniciator ločitve.

Kdo je kriv: bel moški, ki voli Trumpa !
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

JieMin13 ::

To živahno vzdušje goji občutek pripadnosti, kar uporabnikom omogoča sklepanje prijateljstev in poglobitev sodelovanja s platformo. Navsezadnje je IQ777 več kot le interaktivni prostor; je cvetoča skupnost, kjer cveti ustvarjalnost, zaradi česar je popolna destinacija za vsakogar, ki želi raziskati svoje domišljijske možnosti.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: ranko123 ()

Pozdravljeni!
Na tem forumu opažam veliko koncentracijo t.i. "incelov" in sem zelo zaskrbljen..

:):))
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Hangman ::

Mimogrede, kakšno pa je stanje na tujih dating straneh? Je kdo preizkušal platforme sosednjih držav? Kaj priporočate?
Zaradi ene ženske zdaj ne mislim prevoziti pol Evrope, ampak za skok v katero od sosednjih držav se zmeraj najde čas.

Hangman je izjavil:

Mimogrede, kakšno pa je stanje na tujih dating straneh? Je kdo preizkušal platforme sosednjih držav? Kaj priporočate?
Zaradi ene ženske zdaj ne mislim prevoziti pol Evrope, ampak za skok v katero od sosednjih držav se zmeraj najde čas.

Nič. Vse isto sranje. Mogoče Bosna, ajd.

Gre kdo v Iran v Novembru?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Kayzon ::

Hahah nodi ti si pa tud ej,zakaj ne zapnes kaksne romunke?

Kayzon je izjavil:

Preveč zapravljajo.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Hangman ::

PrihajaNodi je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Preveč zapravljajo.

To ni nič novega. Ženske so pač take in če jo hočeš imeti, moraš to vzeti v zakup, pa nima veze ali je romunka ali slovenka.
Važno je, da je dosegljiva / ulovljiva in da se ob njej ne počutiš, kot bi ji bil fotr.

PrihajaNodi je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Preveč zapravljajo.

ROFL, kako boš revež šele jokal, ko boš s prstom po zemljevidu Iranke iskal.

Glihkar kupi vizo
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

A to na trznici? Al kje laznjivci tvojega kova kupujete vize?

c3p0 ::

blay44 je izjavil:

Tole sem v avtu zavrtel, da ne bo preveč okoli gledala.

Klinc, težko sem jo dobil.

Pa sem mislil, da so Čuki najbolj seljačka muzika v SLO, sem se očitno motil. Si zamisliš, da imaš žensko, ki to posluša?

Kvatebrigic ::

Težko si zamislim. Ampak menda 3/4 mualarije danes to posluša. Fehtarji imajo koncerte v Cvetki pa take... Kje točno je šlo narobe ne vem. ampak punce zgledajo voljne...

DeeJay ::

Puste naše feministke, pa si najdte luštne tradicionalne punce čez mejo. Edin previdnost ni odveč, ker je ogromno scama.
Don't f with me.

Kvatebrigic je izjavil:

Težko si zamislim. Ampak menda 3/4 mualarije danes to posluša. Fehtarji imajo koncerte v Cvetki pa take... Kje točno je šlo narobe ne vem. ampak punce zgledajo voljne...

Pa saj "seljaki" so vedno več in bolje obračali od "intelektualcev". Saj kaj mislite da je ozadje jeze slednjih nad prvimi? Modrina mod.

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

tikitoki ::

DeeJay je izjavil:

Puste naše feministke, pa si najdte luštne tradicionalne punce čez mejo. Edin previdnost ni odveč, ker je ogromno scama.

Pazi, k te bodo oznacile za luzerja, ki ni dovolj dober zanje:).

Moje ugotovitve po enem tednu uporabe Tinderja:

- prvi dan komot dobiš kar nekaj likov ali matchev, če si avarage dude pol večinoma od žensk ranga tam 3-5
- z dnevi matchi eksponentno padajo
- cel kup žensk ne zastopi heca ali sarkazma in so zelo hitro užaljene - whats up with that? pa dozirano smiselno, ne out of the blue...
- zelo težko je štartat pogovor z žensko ki nima ne opisa, ne interesov in da gor 4 selfije od doma. takih je 90%. kaj jim ni jasno?
- od ene 10 matchev je pri dveh debata stekla, z eno sem se dobil in se bova še vidla, tadruga je daleč in se bova mogoče enkrat vidla. če ne bo butthurt about something že prej ;((
- po enem tednu likov/matchev ni več, kar potrjuje dejstvo da babe lovijo tistih top 10% podiralcev

Hypathia ::

Kvatebrigic je izjavil:

- cel kup žensk ne zastopi heca ali sarkazma in so zelo hitro užaljene - whats up with that?

Večini žensk incelovske šale pač niso smešne.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

Kvatebrigic je izjavil:

- po enem tednu likov/matchev ni več, kar potrjuje dejstvo da babe lovijo tistih top 10% podiralcev

Ne vem, ne vem, to mene bolj spominja na algoritmične fore ... oziroma ne štose igralnih avtomatov...

Hypathia je izjavil:

Kvatebrigic je izjavil:

- cel kup žensk ne zastopi heca ali sarkazma in so zelo hitro užaljene - whats up with that?

Uff... Jaz pa ne vem, če bi lahko bil z mojo, da ne razume sarkazma, satire in črnega humorja. Res pa je da za te stvari rabiš bit čustveno in splošno inteligenten. Zato sem ženske brez smisla za humor kar hitro odpikal. To mi je ena od poglavitnih lastnosti, zato sem z mojo zdržal 12+ let and still counting.

Absolutno. Pri meni je to test inteligence in s tako nimam kej početi...

@Miki_N - neki bo na tem! https://www.vox.com/2019/2/7/18210998/t...

ginekk ::

Ta o sarkazmu je 50/50.

Iz chatanja (enako kot tu iz foruma) se ne da prebrat telesne govorice sogovornika in pride do nerazumevanja oz. nesporazuma tudi pri izkušenih parih, kaj šele pri dveh, ki se ne poznata. Ne da se prebrati niti užaljenosti, tko da se ne izplača zaključkov delat glede vsega kar ni eksplicitno izrečeno.

Blinder ::

Miki N je izjavil:

Kvatebrigic je izjavil:

Ne vem, ne vem, to mene bolj spominja na algoritmične fore ... oziroma ne štose igralnih avtomatov...

seveda so algoritmi v ozadju. Okcupid isto. Na začetku prikazuje tvoj profil puncam in bolj uspeha kot imaš bolj bo v prihodnosti prikazoval tvoj profil dalje. Zato nekateri naredijo nov profil in ga kasneje deaktivirajo, mislim da vsaj za en mesec, in ko ga potem spet aktivirajo se njihov profil ponovno prikazuje puncam.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Hypathia ::

111111111111 je izjavil:

Hypathia je izjavil:

Kvatebrigic je izjavil:

Uff... Jaz pa ne vem, če bi lahko bil z mojo, da ne razume sarkazma, satire in črnega humorja. Res pa je da za te stvari rabiš bit čustveno in splošno inteligenten. Zato sem ženske brez smisla za humor kar hitro odpikal. To mi je ena od poglavitnih lastnosti, zato sem z mojo zdržal 12+ let and still counting.

No, čustveno in splošno inteligentne osebe vedo, da ne moreš istih šal pokati z neznanci, ki si jih pravkar spoznal na internetu, sploh če želiš nanje narediti dober vtis, in npr. svojimi kolegi.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

c3p0 je izjavil:

Pa sem mislil, da so Čuki najbolj seljačka muzika v SLO, sem se očitno motil. Si zamisliš, da imaš žensko, ki to posluša?

:D
Lej na to moraš gledati iz koneksta vizualnega in vsebinskega sporočila. Zvrst niti ni pomembna.
Včasih se mi zdi, da je IQ.st === IQ.AI? In počasi razumem navdušenje, ki se poraja ob propagandi AIja.
A Veš?

Mercier ::

Kvatebrigic je izjavil:

- cel kup žensk ne zastopi heca ali sarkazma in so zelo hitro užaljene - whats up with that? pa dozirano smiselno, ne out of the blue...

A to je tudi neka posebnost e-odnosov? "Trenerji" potrjujejo? V RL navadno z duhovitostjo pritegnem ljudi ... in jih raje potem ubijem z redkobesednosjo. :)

ginekk je izjavil:

Ta o sarkazmu je 50/50.

Iz chatanja (enako kot tu iz foruma) se ne da prebrat telesne govorice sogovornika in pride do nerazumevanja oz. nesporazuma tudi pri izkušenih parih, kaj šele pri dveh, ki se ne poznata. Ne da se prebrati niti užaljenosti, tko da se ne izplača zaključkov delat glede vsega kar ni eksplicitno izrečeno.

Ma ne vem, js pa mislim da če se z nekom kar dobro "pokonektaš", babe temu pravijo vibe - da se da kar dobro zaznat dejansko razpoloženje. Če drugega ne se že z emoji veliko naredi. Užaljenost prebereš takoj - emoji zginejo popolnoma...

crocodile ::

Kvatebrigic je izjavil:

Moje ugotovitve po enem tednu uporabe Tinderja:

- prvi dan komot dobiš kar nekaj likov ali matchev, če si avarage dude pol večinoma od žensk ranga tam 3-5
- z dnevi matchi eksponentno padajo
- zelo težko je štartat pogovor z žensko ki nima ne opisa, ne interesov in da gor 4 selfije od doma. takih je 90%. kaj jim ni jasno?
- od ene 10 matchev je pri dveh debata stekla, z eno sem se dobil in se bova še vidla, tadruga je daleč in se bova mogoče enkrat vidla. če ne bo butthurt about something že prej ;((

Popolnoma enake izkušnje tudi z moje strani.
Dodal bi morda še to, da je pri meni 70% vseh matchev bilo s kakšnimi Rusinjami, Japonkami itd.
Kot si omenil, problem je začeti nek chat, če ima dama objavljen en sam selfie. Jaz sem imel za take primere generičen pristop: "Tinder says we match. What do you say?" Ampak ne glede na pristop, matchi nič ne pomenijo... lahko se še tako potrudiš pri prvem sporočilu, pa odgovora ne boš dobil, ker je njena pozornost šla na enega top 10% podiralcev.
Ker sem stavil sam s seboj, sem probal še 1 mesec naročnine. Po enem mesecu pa vse skupaj odinštaliral... brez veze, če za povprečnega uporabnika ne dela.
««
10 / 16
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

kako se čustveno oddaljit od osebe (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13317953 (14658) FormerUser
»

Punca me prijavila na policijo zaradi sporocil preko facebooka (strani: 1 2 )

6911479 (8196) oemdzi
»

Z ženskami so same težave (strani: 1 2 3 4 )

17410541 (5777) cryptozaver
»

Prevaran (strani: 1 2 3 4 )

19016679 (10117) Nejc Pintar

Več podobnih tem