Forum » Pomoč in nasveti » Abit VA6 + C900 = ne dela
Abit VA6 + C900 = ne dela
zumes ::
Na plati imam tazaden bios update: va67l.exe. Ko montiram procesor celeron 900/128/100/1.75V Se računalnik ne zbudi. Vseskupaj montirano preko adapterja slot1 - PGA370! Sem morda kupil zanič procesor, ali je kaksna finta spravit k življenju to stvarco! Hvala za odgovore že vnaprej. PS: na Abitovi strani piše da bi to moralo delovati!
Kako naj preverim kompatibilnost adapterja? Prej sem imel gor "imam se" PPGA celeron 500MHz!
Jaxx ::
C500? Poglej kakšne oznake gor na adpaterju, ker se mi zdi da je ravno tle problem... verjetno imaš kakšn no-name ppga adapter. Probaj dobit kje fc-pga adapter, če ga boš našel (Abit Slotket III, MSI, QDI...)
Jup adapter je no-name nima čist nobene oznake; pol bo vrjetno to to ! Kakšen namig kje bi kdo imel kakšen tak adapter?
Še eno vprašanje? ali na tej plati "Abit VA6" sploh komu dela procesor na FC-PGA osnovi (1,75V)? ALi laufamo samo FPGA procesorje (2,00V)!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Celeron II (FC-PGA ?) 633 na SLOT1 adapterju za Celerone 1 (400Mhz) kako?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1168 (1132) | Lith |
» | ABIT BE6, staró ja...Oddelek: Kaj kupiti | 1518 (1297) | dvokolaš |
» | Slot 1Oddelek: Strojna oprema | 1362 (1133) | SkIDiver |
» | razlika med starimi in novimi celeroni?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1770 (1429) | MadMax |
» | help plz!!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1397 (1250) | XsenO |