Forum » Mobilne tehnologije » Android aplikacija, ki prikazuje beležke na namizju
Android aplikacija, ki prikazuje beležke na namizju
;-) ::
Potrebujem aplikacijo za android, ki bi mi prikazovala stvari ki si jih zapišem kar na namizju-vedno vidne. Torej če napišem da moram kupit kruh, piše kruh na namizju.
JayKay ::
če uporabljaš gmail ti priporočam gtask. opravila ki jih vpišeš v gmailu se sinkajo na telefon preko wifi ali 3g. opravila lahko vpisuješ tudi v aplikaciji sami seveda. apllikacija ima tudi widget, ki ga daš na en home screen.
jaz ga uporabljam za šoping povečini.
jaz ga uporabljam za šoping povečini.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JayKay ()
;-) ::
rabim nekaj ki deluje offline in nerabiš štelat časa od kdaj do kdaj naj opozarja, neko beležnico ki je stalno odprta.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tema samo za MAC OS - Vse kar se tiče MAC-OSa(Vprašanja, odgovori, predlogi, nasveti)Oddelek: Operacijski sistemi | 2252 (529) | nejcek74 |
» | App, ki bi avtomatsko vklopil/izklopil bluetooth in podatke ko greš od domaOddelek: Mobilne tehnologije | 3995 (3258) | Ales |
» | Microsoft pokazal verzijo Windows z Linuxovim jedrom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 26962 (22088) | Phantomeye |
» | Windows 8.1 Update 1 prihaja že marca (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 30925 (25321) | kamuee |
» | Izklop 3G povezave ne deluje več... APNdroidOddelek: Mobilne tehnologije | 4373 (4012) | 5pellfire |