Forum » Zvok in slika » problem pri napeljavi kabla avtoojačevalca pri polotu, 96 letnik
problem pri napeljavi kabla avtoojačevalca pri polotu, 96 letnik
cupak ::
zanima me če kje kdo že napeljeval kabelj za ojačevalec pri polotu letnik 96, klasik. morm ga napelat od akumolatorja do prtlažnika pa me zanima če je kje kakšna luknja preko požarne stene kjer bi šov ta kabelj skoz je pa to kabelj 20mm2
Scorpia ::
Mislim da so pri polotu eni lahko spravili kabel, kar tam kje pride zajla za odpirat havbo. Drugače tega avta ne poznam na pamet, lahko ti jutri probam slike poiskat na netu, kako so drugi delali.
////
milkywayMM ::
Sem imel polota letnik 97 in obstaja prav luknja, ki je namenjena za tak primer. Je pa malo težje not spravit.
Scorpia ::
Poglej pod kakim čepkom, ali pa zraven ostale inštalacije ki gre zraven. Sam ponavadi dajo 10mm skozi to luknjo, za kaj več je že matranje ali pa razširiš luknjo. Seveda jo razširiš z kabine, da nebi protipožarno zaščito uničil.
////
milkywayMM ::
gledano v havbo je luknja nekje desno zgoraj... težko opišem, ker nimam več takega avta :)
če ne boš našel se zapelji do kakega mojstra, ki se ukvarja z avtoakustiko in ga sam za to prosi če ti pokaže...
če ne boš našel se zapelji do kakega mojstra, ki se ukvarja z avtoakustiko in ga sam za to prosi če ti pokaže...
dajoker ::
Vzem dol plastiko pod volanom, pod raztezno posodo na požarni steni je gumica, ki zapira to luknjo. Notri gre kabel 35 kvadrat brez vsakega problema. Potisneš noter, kabel bo v kabino pogledal zadaj "omarice" z varovalkami in releji. Povlečeš, zadeva zaključena. Dobro poštimaj maso, da ne bo utripalo po taktu :)
"Hacker" is a term of honour and respect. It is a term that describes
a skill, not an activity. K. Mitnick
a skill, not an activity. K. Mitnick
cupak ::
bom pogledal hvala
sem že napelav hvala za vse odgovore in nasvete
sem že napelav hvala za vse odgovore in nasvete
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cupak ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poraba antifrizaOddelek: Na cesti | 6082 (5375) | Bye |
» | BMW Serije 3 ali VW Polo 6? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 26220 (23720) | sandmat |
» | Kateri rabljen dizel kupiti - zaenkrat izbran seat ibiza sportrider (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11605 (10638) | tomaz321 |
» | Kakšen kabel bi bil najbolj primeren?Oddelek: Omrežja in internet | 2328 (1760) | XrobertoX |
» | Ford servisOddelek: Na cesti | 9797 (9110) | SkIDiver |