Forum » Pomoč in nasveti » računalnik se resetira, black_pool_header
računalnik se resetira, black_pool_header
golden_glam ::
Pred nekaj dnevi se mi je začelo dogajati, da se mi nenadoma pokaže moder zaslon, na katerem piše bad_pool_header in pač da je prišlo do resne napake itd., potem pa se računalnik sam od sebe resetira. Že pred tem je računalnik delal precej počasi, zato sem počistil register in nepotrebne stvari na disku, tako da sedaj že dela veliko hitreje, vendar pa še vedno pride do black outa npr. vsakič ko zaženem firefox (v ie ni problema) ali pa ga kako drugače malo bolj obremenim. Zanima me, ali mislite, da gre za kakšen virus in predvsem ali je možno, da bi recimo formatiral disk in na novo posnel windows (uporabljam Windows 7), pa bi težava še vedno ostala?
Hvala za pomoč,
Lp
Hvala za pomoč,
Lp
- spremenila: golden_glam ()
System ::
Možno, da uporabljaš piratsko različico?
Če ne pa format, ker je iskanje napake kot iskanje igle v semenu.
Če ne pa format, ker je iskanje napake kot iskanje igle v semenu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prosim za pomoč - Zeloo počasen boot ter zelo izrazito lagganje laptopaOddelek: Pomoč in nasveti | 1982 (1768) | tade911 |
» | Med igranjem iger računalnik vsake toliko "zalagga" za par sekundOddelek: Pomoč in nasveti | 1335 (1047) | Morgus |
» | Pravice in skupna raba datotek v Windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 5197 (4804) | SLO_Matej |
» | Izšel Internet Explorer 8 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14458 (9578) | blackmack |
» | FAT32 ali NTFS (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7231 (5692) | Mavrik |