Forum » Loža » MSN fail
MSN fail
iNooby ::
Pred kratkim, sem se hotel vpisat v msn, nakar se mi pojavi okno da moram spremeniti geslo(nevem zakaj je to dobro)
to geslo sem si seveda spremenil, sedaj pa ko se hočem vpisati na msn z novim geslom, mi javi da geslo ni pravilno(tudi z starim geslom ne gre)
smells like...hm
to geslo sem si seveda spremenil, sedaj pa ko se hočem vpisati na msn z novim geslom, mi javi da geslo ni pravilno(tudi z starim geslom ne gre)
smells like...hm
Haters gonna hate...
Lonsarg ::
Smells like trojan ja.. Probaj zahtevati kak reset gesla na mail ali kaj podobnega. Pa seveda uninštalirat MSN, pa popucat komp. Probaj prek neta se vpisati, saj geslo je isto za MSN, kot Hotmail, Myphone,Microsoft pictures, itd... Pač ista fora k gmail.
Lion29 ::
ma tut jaz sem dobil pred dnevi za spremembo gesla.. tak da mislim, da ni scam... pa mi dela
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ukraden Facebook računOddelek: Pomoč in nasveti | 4779 (3355) | boogie_xlr |
» | Nearly 5 Million Gmail passwords have been leaked, here's how to check yoursOddelek: Informacijska varnost | 3184 (2438) | s6c-gEL |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76270 (16911) | tilinho20 |
» | Vdor v facebook in gmailOddelek: Informacijska varnost | 13943 (13425) | MP10 |
» | pošiljajte smse ceneje!Oddelek: Izdelava spletišč | 2218 (1713) | njok |