Forum » Strojna oprema » Problem s tiskalnikom
Problem s tiskalnikom
Damiani ::
Živjo,
lastim si lasersko multifunkcijsko napravo Canon MF32200. Prejšni teden se je pojavil problem, da po prvi natisnjeni strani tiskalni javi da je napaka na pladnu s papirjem (Točne napake se ne spomnim). Ko odprem in zaprem tray mi potem natisne isto stran in ponovno javi isto napako. Tako lahko natisnem eno stran v poljubnem številu. Če dam tiskati nov dokument, mi še vedno natisne prvega-prvi list.
Če tiskalnik izklopim iz omrežja, potem lahko dam tiska drug dokument in se zadeva po prvem listu ponovi. Tiskalnik sem iz omrežja izklopil tudi z 5 dni.
Se je kdo že srečal s podobno zadevo oz. je sploh rentabilno popravilo omenjenega tiskalnika. Je problem v izrabljenem valju? Aja, do sedaj sem porabil cc. 3 tonerje.
lastim si lasersko multifunkcijsko napravo Canon MF32200. Prejšni teden se je pojavil problem, da po prvi natisnjeni strani tiskalni javi da je napaka na pladnu s papirjem (Točne napake se ne spomnim). Ko odprem in zaprem tray mi potem natisne isto stran in ponovno javi isto napako. Tako lahko natisnem eno stran v poljubnem številu. Če dam tiskati nov dokument, mi še vedno natisne prvega-prvi list.
Če tiskalnik izklopim iz omrežja, potem lahko dam tiska drug dokument in se zadeva po prvem listu ponovi. Tiskalnik sem iz omrežja izklopil tudi z 5 dni.
Se je kdo že srečal s podobno zadevo oz. je sploh rentabilno popravilo omenjenega tiskalnika. Je problem v izrabljenem valju? Aja, do sedaj sem porabil cc. 3 tonerje.
popster ::
Če natisne prvo stran v redu pomeni da je najberž nekaj narobe z sistemom za ravnanje z listi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nova kartuša ne printa modreOddelek: Pomoč in nasveti | 1696 (1546) | anika87 |
» | Tiskane baterijeOddelek: Novice / Ostale najave | 2888 (2199) | Afo |
» | Obojestransko tiskanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 2648 (2374) | bluefish |
» | ročno obojestransko printanje na laserskem printerjuOddelek: Strojna oprema | 3015 (2895) | roli |
» | Kateri laserski tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 3859 (3603) | Nebomgabiksa |