Forum » Zvok in slika » geforce 8800gts problem
geforce 8800gts problem
Riff ::
Evo do pred kratkim mi je graficna delala bp potem pa kar naenkrat oranžna lučka na monitorju ko prižgem pc , je zdej ta fora k treba dat v pečico če to kdo pozna prosim za pomoč
popster ::
je zdej ta fora k treba dat v pečico če to kdo pozna prosim za pomoč :D
rajš bi jo dal v zmrzovalnik če sploh kam
feedback03 ::
Si poskusil menjati priključek? Morda je na monitorju naštiman drug vhod?
Lahko pa je kak del padel dol; meni je pred tremi meseci odpadel tale del (ki bi ga bilo možno prispajkati, ampak imam prevelik spajkalnik):
[img]http://www.shrani.si/f/0/SI/2DstAw4G/cl...
Tako da malo poglej po ohišju če je kaj na dnu =)
Lahko pa je kak del padel dol; meni je pred tremi meseci odpadel tale del (ki bi ga bilo možno prispajkati, ampak imam prevelik spajkalnik):
[img]http://www.shrani.si/f/0/SI/2DstAw4G/cl...
Tako da malo poglej po ohišju če je kaj na dnu =)
Steinkauz ::
http://hardforum.com/showthread.php?t=1...
Sam pred tem postopkom vse prej poglej, če je kej druzga narobe
Sam pred tem postopkom vse prej poglej, če je kej druzga narobe
ja sm probal drug izhod in drug računalnik isto brez slike ja pa tud ni videt da bi kaj odpadlo z grafične, nč treba v pečico hvala za pomoč bom povedal če peka uspe :)
evo sm dons dal v posebno pečico kjer sm mel T okul 196°C ( v službi lahko gledam spremljam T) sem dal notr in štopal 10 minut in ne boste verjel sedaj grafa da sliko moram se sprobat v Win pa z gonilniki, ampak ta zadeva se res obnese preverjeno res zakon link: Steinkauz, hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Riff ()
thetadej ::
HEHE evo ivč, pa smo zapekl grafo...če ma še kdo crknjeno grafo še posebej gf 8 serijo potem kr na dan z njo...odkupujemo crknjene grafe serije gf 8 ... ;)
akasa ::
HEHE evo ivč, pa smo zapekl grafo...če ma še kdo crknjeno grafo še posebej gf 8 serijo potem kr na dan z njo...odkupujemo crknjene grafe serije gf 8 ... ;)
haha misliš da boš usako taku zrihto?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: akasa ()
hehe :) ni muz da rata zmeri, ampak tle mi je ratalu :), quake 3 arena dela bp ( open gl), Left 4 Dead dela ( direct 3d ) tako da zaenkrat grafa dela bp
ja odkupujem za male pare
IvoJan ::
jst sm do zdej že ene 10 GF8 serije tko popravu ;) lih učeraj sem zapekel eno 8800Gt :)
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|
IvoJan ::
ja. imel sem 3 čisto mrtve, 4 ki so imele artefakte takoj po zagonu, in 3 ki so v 3D aplikacijah zmrznile. vse še vedno delujejo BP tudi po enem letu :)
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
hojnikb ::
Sam taka grafa ne glede na to da po peki dela, je obsojena na zgodnjo smrt.
Z teto 8 serijo so ker mal zaj***.
Figers crossed da še moja kje ne odpove
Z teto 8 serijo so ker mal zaj***.
Figers crossed da še moja kje ne odpove
#brezpodpisa
nightbird ::
v čem pa je fora peke? kaj se zgodi pri tem z grafično?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nightbird ()
Steinkauz ::
Lahk bi link prebral:
some sort of electrical connection gets frail and it eventually fails because of some tiny micro-fractures in solder joints or something....anyway heating the components up helps melt the solder and form new joints.
some sort of electrical connection gets frail and it eventually fails because of some tiny micro-fractures in solder joints or something....anyway heating the components up helps melt the solder and form new joints.
evo dons sm uspešno popravil Point of View 8800GTS 320MB prej ni dala slike po peki da bp :) sm dal zanjo 15E
še ena uspšna peka za mano: BFG geforce 8800GTX
danes zapeku sapphire radeon HD6850 tud uspešno
še ena uspšna peka za mano: BFG geforce 8800GTX
danes zapeku sapphire radeon HD6850 tud uspešno
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Riff ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Crknila grafična?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2400 (2032) | opeter |
» | grafična crkuje (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8044 (6348) | shadeX |
» | Problem z grafični kartico (hd 4870 512mb)Oddelek: Strojna oprema | 1231 (1058) | Palachinka |
» | Odkup grafične karticeOddelek: Strojna oprema | 3445 (3110) | Riff |
» | GF100 z modelnimi oznakamiOddelek: Novice / Grafične kartice | 7980 (7006) | butl4d |