Forum » Pomoč in nasveti » Mozila Firefox
Mozila Firefox
zk_eu ::
Pozdravljeni,
prosil bi za pomoč in sicer, po pomoti sem zbrisal nekaj priljubljenih strani, ki jih nujno rabim, sprašujem zato, ker jih ne najdem več z iskalnikom.
Kako bi jih obnovil, mislim si da moram it v mapo kjer ima firefox priljubljene strani in tam datoteke obnoviti s programom, vendar nevem niti kje se ta mapa nahaja.
Vsakršna pomoč bo dobrodošla
Hvala LP :)
prosil bi za pomoč in sicer, po pomoti sem zbrisal nekaj priljubljenih strani, ki jih nujno rabim, sprašujem zato, ker jih ne najdem več z iskalnikom.
Kako bi jih obnovil, mislim si da moram it v mapo kjer ima firefox priljubljene strani in tam datoteke obnoviti s programom, vendar nevem niti kje se ta mapa nahaja.
Vsakršna pomoč bo dobrodošla
Hvala LP :)
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.
KoMar- ::
Kolikor vem, so zaznamki shranjeni v eni datoteki. Ker se je baza zgolj spremenila in ne izbrisala, jih ne boš mogel povrniti z običajnimi orodji za recovery.
zk_eu ::
mi je ne shranjuje :(
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po namestitvi AddBlocka mi prikazuje prazne oglasne okvirjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1485 (1259) | fujtajksel |
» | FileSonic onemogočil deljenje datotek (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 19680 (16804) | SuperVeloce |
» | Google Chrome - zaznamkiOddelek: Programska oprema | 1566 (1406) | axee |
» | RapidShare ni odgovoren za početje uporabnikovOddelek: Novice / Tožbe | 4364 (3420) | MrStein |
» | Favorites:Oddelek: Omrežja in internet | 2322 (1923) | Jeronimo |