Forum » Pomoč in nasveti » Po namestitvi AddBlocka mi prikazuje prazne oglasne okvirje
Po namestitvi AddBlocka mi prikazuje prazne oglasne okvirje
--MiRaLdInJo ::
Torej imam težavo.
Nekaj časa sem uporabljal Chrome z Add Blockom in mi je kar od enkrat začelo prikazovati prazne oglasne okvirje. Občasno se dogaja, da brskalnik že kar hoče odpreti spam reklamna okna čeprav jih ne. Dejtvo pa je, da mi brskanje deluje nekoliko počasneje.
Ker težave nisem uspel rešiti niti z odstranitvijo brskalnika in ponovno namestivijo drugega se obračam k vam po pomoč.
Zgleda pa takole:
Lp
Nekaj časa sem uporabljal Chrome z Add Blockom in mi je kar od enkrat začelo prikazovati prazne oglasne okvirje. Občasno se dogaja, da brskalnik že kar hoče odpreti spam reklamna okna čeprav jih ne. Dejtvo pa je, da mi brskanje deluje nekoliko počasneje.
Ker težave nisem uspel rešiti niti z odstranitvijo brskalnika in ponovno namestivijo drugega se obračam k vam po pomoč.
Zgleda pa takole:
Lp
--MiRaLdInJo ::
r3dkv1c4 ::
odstrani add block....odstrani chrome.....pobriši vse kar je povezano z njim......še prej si nekam shrani priljubljene strani in potem namesti chrome in add block plus.....
mora delat
mora delat
black ice ::
--MiRaLdInJo je izjavil:
Torej imam težavo.
Nekaj časa sem uporabljal Chrome z Add Blockom in mi je kar od enkrat začelo prikazovati prazne oglasne okvirje.
Ne vem kaj se pritožuješ, saj imaš nameščen Add Block.
fujtajksel ::
V opcijah AdBlock Plus pod General imaš kljukico "Hide placeholders of blocked elements", si poskusil?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adblock Plus ni dovoljOddelek: Pomoč in nasveti | 5394 (4935) | vidmar7 |
» | Firefox 20Oddelek: Omrežja in internet | 593 (422) | Veron |
» | Zakaj se Google najbolj boji AmazonaOddelek: Novice / Ostale najave | 12141 (9798) | Jst |
» | ima še kdo težave z prikazom slik na bolhiOddelek: Izdelava spletišč | 3606 (3455) | Furbo |