Forum » Pomoč in nasveti » iPod shuffle 2 - problem
iPod shuffle 2 - problem
asdf5678 ::
Lep pozdrav!
Imam težavo s svojim iPod shuffle 2. Ko hočem v I tunes-u skopirati glasbo na predvajalnik, mi program zamrzne. Prav tako mi zmrzne, če hočem predvajalnik obnoviti na tovarniške nastavitve. Poskusil sem s programom sharepod, ki mi je včeraj še zaznal iPod in sem lahko glasbo naložil, vendar mi isti program danes ne prepozna več iPod-a. Poskusil sem s ponovnim inštaliranjem itunes-a, izbrisal sem popolnoma vse na Ipod-u, tudi ipod control, ga obnovil na tovarniške nastavitve z iPod reset utility, pa še vedno dela isto stvar. Na ipod lahko nalagam podatke, kot na usb ključ, vendar glasbe ne morem poslušati. Kaj je narobe?
Hvala za odgovore!
Imam težavo s svojim iPod shuffle 2. Ko hočem v I tunes-u skopirati glasbo na predvajalnik, mi program zamrzne. Prav tako mi zmrzne, če hočem predvajalnik obnoviti na tovarniške nastavitve. Poskusil sem s programom sharepod, ki mi je včeraj še zaznal iPod in sem lahko glasbo naložil, vendar mi isti program danes ne prepozna več iPod-a. Poskusil sem s ponovnim inštaliranjem itunes-a, izbrisal sem popolnoma vse na Ipod-u, tudi ipod control, ga obnovil na tovarniške nastavitve z iPod reset utility, pa še vedno dela isto stvar. Na ipod lahko nalagam podatke, kot na usb ključ, vendar glasbe ne morem poslušati. Kaj je narobe?
Hvala za odgovore!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup Ipoda TouchOddelek: Kaj kupiti | 1436 (1192) | MedusasPath |
» | iPhone Touch in JailbreakOddelek: Mobilne tehnologije | 1590 (1236) | z3ro |
» | [MP3] predvajlaniki s trdim diskomOddelek: Zvok in slika | 4395 (2784) | kapca81 |
» | Novosti iz ApplaOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 5453 (4591) | Sba |
» | iPod in Mac mini članek na Jabuk.net (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 8862 (7760) | Roadkill |