Forum » Omrežja in internet » priklop na ADSL
priklop na ADSL
bicikl ::
pred enim tednom sem se zmenil na telekomu in dal tel. št., da me un model k pride naštimat ADSL pokliče in da se zmenmo. zanima pa me kok cajta ste vi čakal da je pršu na dom in naštimu. hvala
lp
lp
Elemen_T ::
Jest sem en teden nazaj naročil ISDN+ADSL, pa nič od njih.
Od podpisane pogodbe naprej pa čakaš povprečno 14 dni. (max 30 delovnih dni). Poznam pa tudi osebke ki so jim vse priklopil v enem tednu.
ADSL & ISDN - koliko čassa za priklop
lpa
Od podpisane pogodbe naprej pa čakaš povprečno 14 dni. (max 30 delovnih dni). Poznam pa tudi osebke ki so jim vse priklopil v enem tednu.
ADSL & ISDN - koliko čassa za priklop
lpa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Elemen_T ()
Mikrohard ::
V ponedeljek mi je prijatelj (ki dela pri telekomu) prinesel pogodbo, v torek jo je oddal, v petek sem pa imel ADSL
Gandalfar ::
pmodic: poklici jih in jih prijazno povprasaj kako je s tvojo pogodbo. Se bo ze nasla. Pri takih velikih podjetjih kot je SiOL se vcasih zgubi kaksna stvar v kolesju birokracije.
Ahiles ::
Jest sem v cetrtek klical v petek dobil po posti pogodbo. V ponedeljek sem jim jo kr nesu tja v cetrtek so me klical ce lohka v ponedeljek pridejo montirat in so tudi prsili.
pmodic ::
Poklical in mi prijazna gospa/gospodična pove, da se lahko čaka tudi mesec dni. Gnoji na kubik.
Elemen_T ::
Ravno dons kličem na 0808000 in dobim prijaznega tipa, ki sem mu dal kontakt in uleti še danes s pogodbo čez dva ali tri dni pa se vrne s hlapci
Sej si zaslužim!
Že najmanj 14 dni jim težim peesde.
Sej si zaslužim!
Že najmanj 14 dni jim težim peesde.
daylight ::
hehe... meni so prišli zmontirat že preden so mi pogodbo in cd nazaj poslali tako da sm mogu CD čakat
SLOWWWeb.net ::
Pri meni je bilo tako, da sem v petek poklical tipa iz Telekoma, ta je prišel še isti dan, podpisala pogodbo, v ponedeljek klical, da se je mal zafrknil, ampak da bo šla še tisti dan naprej. V sredo pokličem na Telekom [istega] in se domenili za petek. To je to. aja, cd sem dobil v ponedeljek, tri dni po montaži-sem pa glih tako že srfal po netu .
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SLOWWWeb.net ()
blue96 ::
men se pa zdi normalno da je en rok, če je 1 mesec je pač 1 mesec. kaj pa če bi vam rekli da bodo prišli čez 1 tedn, pa bi prišli čez 1 mesc? še vedno nam dajo možnost pričakovnja...
.
Ahiles ::
Men so tud vse priklopil se preden je siol poslal cd, user pa pass. Pa se mi ni dal cakat po posti par dni in sem sam na siol klical eno cifro k so mi jo dal pa me je kr prek telefona priklopil. Itak sem rabu sam user pa pass in cez 5 min mi je ze vse skup delal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ahiles ()
pmodic ::
Gandalfar: zakaj gnoji?
1. Poleg ADSL-ja sem naročil tudi ISDN. In če že res piše za ADSL 30 dni, potem piše tudi za ISDN 10 dni!!!!
2. Tudi če je rok 30 dni legitimen so gnoji zato, ker rabijo trideset dni zato, da montirajo dve škatlici in preklopijo linijo na digitalno!
Evo ... zato gnoji
1. Poleg ADSL-ja sem naročil tudi ISDN. In če že res piše za ADSL 30 dni, potem piše tudi za ISDN 10 dni!!!!
2. Tudi če je rok 30 dni legitimen so gnoji zato, ker rabijo trideset dni zato, da montirajo dve škatlici in preklopijo linijo na digitalno!
Evo ... zato gnoji
bodom ::
hehe...
ma, ce si do zdej trpel kaj jst vem par let na modemu 56k oz. vsaj upam d je bil tolk...pol bos pa ja se ta mesec zdrzal.
drgac pa se neb strinjal, da so gnoji...pac rok je 30dni...in ko bo bo...sej to so prjazni ljudje...tolk, da so mi zastonj dvignli ADSL in 512 na 1024
LP
ma, ce si do zdej trpel kaj jst vem par let na modemu 56k oz. vsaj upam d je bil tolk...pol bos pa ja se ta mesec zdrzal.
drgac pa se neb strinjal, da so gnoji...pac rok je 30dni...in ko bo bo...sej to so prjazni ljudje...tolk, da so mi zastonj dvignli ADSL in 512 na 1024
LP
Mitja23 ::
Mene pa zanima kako mi bo delal ADSL,če sem od centrale oddaljen 8-9 km in ali mi bo sploh delal?Ali se be to veliko poznalo na hitrosti?
Mitja
Gandalfar ::
Mitja23: ce SiOL/Telekom podpiseta s tabo pogodbo o storitvi ti bo seveda delal tako kakor obljubljajo. Ce ti sploh ne bosta hotela podpisat potem pac ti ne bo delalo. Drugace pa oddaljenost ni problem, ker pac postavijo ojacevalnike signala vmes in nenadoma si 'blizje' centrali.
samoj ::
Pogodbo sem poslal v četrtel, v ponedeljek sem jo dobil vrnjeno, v torek pa sem ze veselo srfal ;)
Vsega skupaj torej štiri dni.
LP,
Samo
Vsega skupaj torej štiri dni.
LP,
Samo
monster-x ::
men so najprej rekl da je vse možn, smo podpisal pogodbo, pol pa kak mesec nč pa so rekl neki, da ni možno, da je možn sam isdn. pol pa je pogledu pr sosedu neki, pa smo od soseda potegnil kabel, zdj pa mam ADSL
fRiK0 ::
Moj fotr je ta teden naroču tko da morjo še vse poslat (pogodbo & etc.) kok cajta bom čaku ISDN & ADSL a je za oboje tud rok 30 dni?
Hvala
LP Tadej
LP Tadej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Volja ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12236 (6404) | angus255 |
» | Modri ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19604 (9047) | Nejc Pintar |
» | Telekom - komunikacijska sramota in adijo pametOddelek: Omrežja in internet | 1697 (1129) | venetu |
» | Čakanje na ADSL internetOddelek: Omrežja in internet | 2289 (1695) | SonGoku |
» | Nič več ADSLa?Oddelek: Omrežja in internet | 3026 (1795) | kleDo |