Forum » Omrežja in internet » ADSL hitrost vprasanje
ADSL hitrost vprasanje
GUM|MAN ::
Mene pa zanima v kolikem casu ti ustimajo ce si vzeu konfortni paket pri ADSL
ker jaz sedaj cakam ze en tedn pa nc od tega
ker jaz sedaj cakam ze en tedn pa nc od tega
krneki ::
1 tedn?
Jest sem jim rekel 22. okt, 5. nov mi je Telekom zrihtal na svoji strani, zdaj pa čakam da mi še SiOL zrihta.
Jest sem jim rekel 22. okt, 5. nov mi je Telekom zrihtal na svoji strani, zdaj pa čakam da mi še SiOL zrihta.
ali3n ::
Vprašanje za oba: a bosta "na novo" priklopljena na ADSL, al že masta standarden paket pa želita zamenjat na komfortnega?
Sprašujem, ker sem danes oddal zahtevo po prehodu na komfortnega - me zanima približno koliko časa si Siol/Telekom vzameta za ta poseg...
Sprašujem, ker sem danes oddal zahtevo po prehodu na komfortnega - me zanima približno koliko časa si Siol/Telekom vzameta za ta poseg...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
krneki ::
Sem že imel standardni paket. Aja, statičn IP naslov so mi zrihtal že po enem dnevu, če koga zanima.
ToniT ::
Komfortni paket smo zahtevali že pred prehodom na 1Mbit in so ga vklopili okrog 10. oktobra.
undefined ::
Ali kdo mogoče ve koliko pride priključek ISDNa? Tale komfortni paket tudi meni diši po zmanjšanju hitrosti na Telemachu.
Gre^gor ::
www.telekom.si :)
Pred kakim mesecem se mi zdi da je bil un ta osnoven model (ISDN pa vrvicni telefon) 25K sit, ce si vzel skupi z ADSLjem pa 20K sit. Tko da najbols da mal na obe strani vprasas - telekom pa siol, ker pr njih se skoz neki spreminja (mutijo?) :)
Pred kakim mesecem se mi zdi da je bil un ta osnoven model (ISDN pa vrvicni telefon) 25K sit, ce si vzel skupi z ADSLjem pa 20K sit. Tko da najbols da mal na obe strani vprasas - telekom pa siol, ker pr njih se skoz neki spreminja (mutijo?) :)
undefined ::
Čakaj. 25k piše v ceniku za priključek ADSL. Ali je to eno in isto (ISDN), ali je to posebej, se pravi skupno 50k?
PaJo ::
Ce vzmes ADSL in ISDN skupaj te pride vsaj 50k, ker samo prikljucek ADSL je 30k in potem se ISDN ce vazmes preprost paket dobis popust in te stvar pride nekje 20k. Skupaj torej 50k minimalno, lahko tudi vec ce vzames kaki drugi ISDN paket
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ADSL za 4 tolarje! Navali narode! :) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6980 (4536) | clemmy |
» | ADSL razdaljaOddelek: Omrežja in internet | 1926 (1230) | bf4ed |
» | Novi ADSL paketi - uradni threadOddelek: Omrežja in internet | 3661 (1982) | Gandalfar |
⊘ | se hitrejsi ADSL (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6816 (4831) | Gandalfar |
» | Vem, da danes bo srečen dan... (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 5564 (5564) | Dami |