» »

Izpiti za motor

Izpiti za motor

Med0 ::

No upam da sem dal pod pravo temo, mislm da je bolj kaj se odločiti oz. kaj kupiti, no pa začnimo. Star sem tam okoli 14,5 let kmalu jih bom imel 15 in lohko bom začel upravljati izpit za motor kategorije H 50ccm. Zanima me če naredim za avto pri 16 letih starosti, če dobim zraven tudi izpit za 50 ccm. Zanima me tudi če je ta varna vožna tudi za motoriste in pa koliko bi bila cena 600-700 €? Če se sploh splača... Ali kaj bi bila rešite da bi prišel čim ceneje skozi in bi šel vsaj tam 35 km/h. No hvala za odgovore L.P Blaž

Vikking ::

Raje naredi izpit pri 18 letu, pri 16 se ne splača delati izpita za avtomobil. Ker če se ne motim ga boš moral pri 18 letih delati ponovno. Cenovno prideš tudi dražje skozi zaradi tega razloga.

Pojdi delat izpit za A1 kategorijo.

mr1two ::

Naredi izpit za moped, če ga potrebuješ/si ga želiš.
Na žalost ni več tako poceni, kot je bil nekoč(mene je stal še 21 tisoč bivših tolarjev), čez kakšni dve leti pa so uveljavili obvezno vožnjo, ki je podražila zadevo za kakih 200% +-?
Z izpitom za avto dobiš tudi H kategorijo, ampak kot ti je Vikking že odgovoril, se zadeve ne splača it delat pri 16tem letu, ker ja, lahko boš vozil avto, ampak nič kaj samostojno- vedno mora bit eden od staršev menda zdraven. Je pa fina priložnost, da se naučiš kulturne vožnje. Samo malo si preračunaj koliko te bo zadeva stala.
Pokliči na avto šolo, vprašaj kakšne imajo zahteve/pogoje za vožnjo s 16timi leti in predvsem za koliko evrov te bodo osušili pri tem.
LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

a rabm izpit za 49ccm

Oddelek: Loža
3314407 (9637) majko123
»

Pomoč o motorju

Oddelek: Na cesti
303013 (2354) c00L3r