» »

50cc IZPIT

50cc IZPIT

krOOokO ::

Koliko je okvirna cena za izpit? Hvala...

akasa ::

Mislim da okol 600€

BlaY0 ::

Ne vem, če se to danes splača delati posebej. Narediš izpit za avto pa je to to. Prej se pa voziš s takim mopedim za katerega ne nucaš izpita pa si zmagal.

MrBrdo ::

računaj da boš rabil med 20 in 40 ur vožnje, potem pa poglej cene... ostali stroški nanesejo verjetno tam okoli 100 EUR. če boš delal dosti preden si 18 potem se mogoče splača, ker prvo pomoč ti ni treba delat še enkrat, pa pač znal boš že dobro CPP in se boš bolše znajdel v prometu tako da boš potem tudi lažje naredil izpit za avto.
js sm delal za 50cc 2x, pa mi je blo najbolše pri 3D avtošoli.

sicer po mojem mnenju se ne splača, raje si kupi kolo s pomožnim motorjem (Ciao, tomos itd), za to ne rabiš izpita, lahko se voziš po kolesarski itd. Brez blokade ti gre tudi tam 50km/h lahko. Razen če misliš delat malo daljše razdalje potem se splača skuter.
MrBrdo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: MrBrdo ()

komar88 ::

mene je pred 2 letoma vse skupaj prišlo 360€, rabil pa sem 10 ur, z izpitno vred..
vendar mislim, da se je sedaj nekaj spremenilo..

Formula 1 ::

Zdej je 20 ur + izpitna tako da bo prišlo okoli 700 €.

blackbfm ::

700 te danes pride ta fakin izpit? Noro, jaz sem dal preračunano vse skupaj nekje 100eur, če ne še manj, verjetno je bilo tok ugodno ker je šola organizirala..sicer pa kakšnih 12 let nazaj:))

komar88 ::

kaj pa, če greš recimo pri 16 naredit izpit za B in dobiš zraven še izpit za 50ccm, ali se potem lahko voziš z 50ccm?
ker potemtakem tako bolj splača...

amigo_no1 ::

1 minuta googlanja:

Izpit za B delaš pri 18-tih.

http://vozniski-izpit.com/kako-do-izpit...

Starost je 16 je za tole:
http://vozniski-izpit.com/kako-do-izpit...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: amigo_no1 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pridobitev izpita za tovornjak

Oddelek: Na cesti
169000 (4537) Raptor F16
»

Izpit kategorije A

Oddelek: Loža